gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

duygusalım

27 Ağustos 2016, 00.24
A- A+

Ailem , dostlarım , arkadaşlarım hep bana sorarlar ; neden bu kadar duygusalsın diye sebebini bende bilmiyorum. Küçükken abim ,ablam ve ben resimlere bakarmışız. Resim şu şekilde : ben bir çeşme başında ayağımda ayakkabılarım yok üstüm başım kir içinde. Ağbimlerin bana acıklı bir ses tonuyla bu çocuğunda ayakkabısı yok yazık dedikten sonra benim o resme bakıp bakıp ağladığımı hayal meyal hatırlıyorum. Belkide duygusal olmama sebep küçükken kalbime düşen çaresizliklerdir. Ağlamak güzel şeydir en azından gözde ki mikropları temizler.

Beni ağlatan , Kemal Sunal ın 'garip' isimli flimi , beni ağlatan,küçükken okuduğum şeker portalı'nda ki Zeze (arap) dir. Beni ağlatan bir de ' O ' var. Gözden yaş süzülmeden kalpten ağlatmayı öğreten kadın var. O var ki benden öte benden ziyade..

Artık ağladığını belli etmeyen dik durup , güçlüyüm ben diyen bir ben var.

Bir kere insan düşmeye görsün. Herkes üstüne üstüne gelir sanki. Sanki sevdiğin bile sen hata yaptın çek cezasını der gibi bakar sana .Hata yaptığın anda ağzına da etseler ses etmeyecek duruma düşersin. Ne yapsam ne etsem bilemiyorum. Şuan bende o çaresizliğime ağlıyorum, gözlerimden yaşlar akmadan.

YORUMLAR

28 Ağustos 2016, 03.27
ağzınıza sağlık  insan olmayı ne güzel   yazmışsınız insan işte bu
28 Ağustos 2016, 12.28
~~Artık ağladığını belli etmeyen dik durup , güçlüyüm ben diyen bir ben var.~~yaşanmışlıklar sonucu alınan yenilgilerden doğan bir meydan okumadır DİKDURMAK hayata karşı bazen birilerine karşı......BAŞIN ÖNE EĞİLMESİN ALDIRMA GÖNÜL ALDIRMA ÖNEMLİ OLAN BUDUR................
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın