gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

E neticede ruhen ritim tutmayınca beden detonedir

12 Eylül 2016, 16.17
A- A+
Her Mesut, büyük değildir aslında. Bir cemiyetizdir belki de, hiç şubesi olmayan. belki de bir bardak, içi hiç dolmayan ve kulpu olmayan. salla, kafiye yapayım dedim elime belime bulaştırdım. hem, ne derler bilirsin.. bildiğin için de söylemiyorum zaten. uykumdan arta kalan boş vakitlerimde uyurum, rüya görürüm. sanırım aşırı şekilde tarih okuyorum -okumak için okurum ama hava atmak için falan (H)-, makale, deneme, şiir -absürd şiir- falan yazarım, ama hiç ''vay be ne yazmışım lan ben!'' diyemedim. hep ''ne yazmışım lan ben?'' dedim anlamadığım için.Hea yeri gelmişken spor felan yapmam.Hani terli terli üstün çıplak, forman elinde servisten inersinde okul kapısından girince sanki bütün kızlar senle sevişmek istermiş gibi onlara bakarsınya, işte o lisede kaldı, üniversitede başka. yani okul takımında olduğumu yazmasam bilmeyecektin bile. hatta fotoğraf çekinip koymadığım sürecede gerçek olduğunu ıspatlayamam yani o kadar dandik bir vak'a. bide hobi olsun diye de üniversite okumaya çalışıyorum; hazır üniversite demişiz bunu da söylemeden geçmeyelim, bitiremiyorum çünkü lisedede olduğu gibi okulla alakası olmayan ne varsa oraya yöneliyorum. hepimizin kimyası bu değil mi yani özel bişey değil sende böylesin (müjdat gezen sanat merkezi'nde okuyorum). en asıl tiyatrocuyum -absürd komedi alaylı eğitim, Arda Aydın-Göksel Kortay- tiyatrocuların neden ruh sağlığı yerinde değil? kimse bilmez ama deli işi galiba. (oha be şuraya kadar okudumda, ne çok şey 'yapıyorum' demişim he, hepsini aynı anda yapıyorum sanki ne üç kağıtçıyım he.) ''ya dostum senin gerçek adın ne?'' diye sorarsan eğer, ben bile unuttum. zaten telefonda konuşamamak gibi fobilerim var benim, alakaya şahin k. görsellik olmayan çoğu şeye karşıyım ama sadece görsellikte yetmez. hissellik önemlidir, ''ah uh'' seslerinden tahrik olamıyorum yani. uykun geldiyse uyu, ama şu da var; biyografi yazmak için yazılır yarısı da yalandır zaten (yani "yarısı yalandır" diyerek, diğer yarısının doğru olduğunu ıspatlamaya çalışıyorum..) burda kayda değer bir şey yazmadığım için yalan söylemiş sayılmam (bak bak yalanın daniskasıda bu ya)Hea bu arada ekimde doğdum ama yükselenim olan yayın özelliklerini taşıyorum (burda "oha ya çocuğa bak astronomiyle bile ilgileniyor" de diyesin yazdım yani. ilgilenmiyosan geç burayı) teşekkür ederim hayat, seni seviyorum.. tamam lan seni de seviyorum. benimle evlenir misin? (buraya kadar okuyan biri varsa bi ekmek kapısı çıkar heralde? ) Saygılar..

YORUMLAR

15 Eylül 2016, 10.04
Her Mesut, büyük değildir aslında.
 Bir cemiyetizdir belki de, hiç şubesi olmayan. 
belki de bir bardak, içi hiç dolmayan ve asla kırık olmayan 

Bu oldu gibi :))
19 Eylül 2016, 17.00
Yazı sponsorlu galiba, okunmadan onay aldığına göre... Biraz cilalı söz tırtıklarım sağdan soldan, yazının altına üstüne eklerim. Şeklimi de yaparım, sonra da "rastgele" bana artık. Peşinde olunan ne tür bir ekmek acaba, birisi bana cevap verebilir mi?  Biz de uğraşıyoruz şu ilk 3'de hiç olmazsa düzgün bir yazı olsun diye. "Ekmek" demişken, ekmek yenilen yerle alakalı bir söz geldi aklıma. Hayırlısı olsun artık, yapacak bir şey yok.
20 Eylül 2016, 02.23
ıvıtt daha kafiyeli olmuş sanki :)
05 Ekim 2016, 21.55
güzel bir paylaşım
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın