gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Ne zaman mı?

15 Ocak 2017, 04.53
A- A+



Zaman;
Ne kadar kolay harcadığımız , Harcarkende harcandığımız bir süreklilik...Bir iş ya da oluşun,
bir eylemin içinde geçmekte olduğu, geçtiği ya da geçeceği süre diyor sözlükler bu duruma. Sonra birileri
 kalkıyor ve diyor ki - Takma ! Zamanla geçer...Ne de olsa zaman herşeyin ilacıdır diye kandırıyorlar bizi gözümüzün içine baka baka!...  Aslında hikâye şöyle: Zaman geçer... Zamanla geçmez!
Cama çıkıp avazın çıktığı kadar bağırmanı dürtüleyen ve Kus içinde ne kadar Kin,Nefret,Özlem yada Hasret varsa diyen o duygu Yada Canını yakan ne varsa yeniden alevlendirir o ateşi.
Boş odanın boş duvarları arasında tavana dikersin gözlerini ve oturursun saatlerce gölgenle.
Gölgeler geçer , Saatler geçer , Zamanda geçer o an! ama Yaran geçmez!
Beraber dinlediğiniz bir şarkı çıktığı zaman radyoda! Beraber oturduğunuz bir kafenin önünden geçerken O an herşey durur! İnsanlar gelir , İnsanlar geçer!  Zaman geçer.... Zamanla geçmez!
Kaçamazsın çünkü külleri hala sıcaktır.İstemeden de olsa kaşırsın birkez kabuk tutan o yarayı!
Ve İstemeye istemeye olsada  dönersin en başa! ...
Unutmak ; tekrar unutmak! Tam unuttum derken bir daha unutmak! günlerce gecelerce unutmak isteyeceksin.En başa döneceksin Sorgulayacaksın kendini zaman geçecek! dedim ya yaran geçmeyecek!
Pişman olacağız sonra defalarca hem sevdiğimize hem nefret ettiğimize! Keşkeler başlayacak
Olsaydı yada olmasaydı diyeceğiz..Birbirine benzemeyen hayatları uc uca bağlamaya çalışacağız.
Keşkeler geçecek, pişmanlıklar geçecek, hatta zaman bile geçecek . söyledim ya  - zamanla Geçmeyecek! 








YORUMLAR

17 Ocak 2017, 16.32
ne guzel anlatmisizsiniz,sevmenin,askin, terk edilisin,pismanliginve keskeleri,bu duygulari biliyor olmaniz beni sasirti,kaleme aldin bu yazi  kadar samimi olan  insan da baskalarin sevgilerine de saygili  olur ve onlari yok olusuna  kopru  olmaz,cok kopruler yikiliyor,ardina  baktigin da da o kopleri aslinda hic tanimadigin,tanidigin gune  lanet okudugun insanlar tarafindan  acimasizca  yikildigin goruyorsun,bakiyorsun  koprunun  bir ucun da sen diger tarafinda  sevdigin,be orta da siritan ya zaten  siz o kopruler  yiktiniz  diye acimazsizca gulen  insan,
       sevgiler kutsaldir,sevgiler  guvene  ve saygiya  dayanir,keske tum  sevenler sevdiklerini  baskalarinda tanimasa da, sevdigini baskasinin yargilamasina  izin vermese de ortada   boyle samimiyetsizce  sevgiyi anlatan samimi olmayan  insanlar olmasa,
      guzel yazi, emek vermissiniz de  samimimisiniz,
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın