gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

C3KiCi_ERKEQQQQQQ

03 Mart 2007, 02.47
A- A+

selam arkadaşlar... Hiç düşündünüzmü en cok kimle veya neyle zaman geçiriyorum diye ?ben düşündüm vee... sizce en cok sevdiğim arkadaşımla mı ? veya annem veya babamla mı veya işim lemi ? Değil ! en cok vakit geçirdiğim şey gamyun :) bi yanı güzel , bi yanı ise anlamsız... düşünüyorumda 5 sene öncesine kadar gidersek o zaman bir arkadaşımız gelip bize gün gelecek ; saatlerce pc başından kalkmıcaksın.. her seyin o olacak adeta ne yapardık nasıl cevap verirdik ? cevap : güler geçerdik.. ama bugüne baktıgımızda teknolojinin mahkumu oldugumuzu görüyoruz malesef :) allahım sen bizi teknolojinin gazabından koru :))) smile Resmi

YORUMLAR

03 Mart 2007, 03.13
slm.evet zaten hayatımız bukadar deiştiren teknoloji deilmi.ilerledikce hem seviniyorum yükseliyoruz hede üzülüp alçalıyoruz.zamanı ona bağlamışız onla işliyoruz işte en kötüsüde bu.sigara gibi alkol gibi bağımlısı olmuşuz.keşke herşeyi ayarında yapabilsek hiç pişman olmazdık teknolojiye bağlıyız diye.
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın