gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

bir şarkı sadece!..

26 Mart 2006, 05.04
A- A+

bi şarkı insanı ne kadar etkileyebilir ki !.. ama beni etkiledi işte ilk duydugum ilk dinledigim andan itibaren adeta çarpıldım ben o şarkıya... gerek sözlerde ki derin dalgalanmalar -ta ki hayatımızda da oldugu- ta ki arkada  çalan fon müziğin ruhua işleyen eşi benzeri olmayan nağmeleri ve profesyonel müzik yaşamında yer edinmiş, varlığını ispat edebilmenin de ötesinde varlığını aşmayı başarabilmiş usta sanatçıların profesyonel akord yorumları eşi benzeri görülmemiş bir olay.. hani derler ya reha muhtarlık bir haber ... işte öle birşey:))

evet doru bildiniz düş sokağı sakinlerinden bahsediyorum,, aşktır ölümden güzel olan diyor ,, ne de güzel sölüyor diil mi ama !!... ölümden güzel olan ne olabilir ki die sorası geliyor insan bazen kendine ama sorular cevapsız kalmıyor işte .. allah baba bizi her zaman görüyor ve dualarımızı yanıtsız bırakmıyor bir anda cvp veriyor.. apansız ve aniden :BB faili meçhul cinayet gibi bir şey bu .. anlayamıosun!. anlayamazsın zaten.. ilahi adalet .. sır kapısı olarak yorumlayabiliriz bunu ancak..

ben artık gerçeği biliyorum ,gerçekleri örendimm,,herkesin hayatında doru yolu bulabilmesi ümidiyle öpüyorum,,ve yazımı okuyan herkese saygılarr sunuyorumm,,byy

YORUMLAR

16 Temmuz 2010, 23.12
Alkış.. Güzel yazı. Kimi zaman bir şarkı.. kimi zaman yağan bir yağmur..kimi zaman tesadüfen karşılaşılan bir kişi ve kimi zamansa yolumuz düştüğü bir mekan çok şey anlam ifade ediyor. Gerçeğinde; yaşanmışlıklar var ifadeye anlam katan bu bence. Acaba bu şarkıyı (yada şarkıları) yazan kişi ne yaşadı ne hissettide böylesi bir melodi ile böylesine sözler birleştir. Ben her zaman takdir etmişimdir yaratıcı kişileri. Belki bende o yetenek olmadığındandır:) Bende umarım ki... Doğru yol sanılan yol ıssız ve karanlık sokaklarda son bulmasın..Saygılar bizden efemss...
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın