gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

yazmadı demeyin :))

27 Mart 2006, 15.23
A- A+

 Birgün ,üç sevdiğim kardeşim,abi gel okey oynayalım dediler ve bu sitenin adresini de ilk o gün yazdım.Bana bir nick verdiler oynadık.King olduğunu görünce ertesi gün bir üyelik te ben aldım.Şimdi hemen yan tarafta Toplam 1295 gündür üyesiniz yazıyor.

 Her eski üye gibi bende bu sitenin eski zamanları çok severdim o zaman oyunlarda arkadaşlıklarda başkaydı.Tek bir oyun oynamadan saatlerce online kalırdım hatta 45 saat boyunca çıkmadığımı bilirim.O kadar güzel bir oratamı vardı.Peki ne değişti ?

 Eskiden herkes herkesi tanırdı bi salonu zor doldururduk.Şimdi gün oluyor 5 salonda oyun oynanıyor.İnsanlar değişti ama inanın nickler de çok değişti.

  Elbette eskilerimizi haklı çıkaran üyeler de var ama eskiden olan yüzdeden fazla olduğuna inanmıyorum.

 Bana göre bu sitede hala çok sayıda güzel insan var ve sanırım ben o güzel insanları bulabilen şanslı insanlardanım.Bu sitede hala güzel dostluklar var.En azından benim dostlarım var.

 Ben bu siteyi seviyorum ve bu siteyi seven insanlar için emek harcamaktan da mutluyum.

 Herkese iyi eğlenceler dilerim...

YORUMLAR

28 Mart 2006, 02.06

60 numaralı masadan  çıkmadığımız sabahladığımız günler vardı çok eğlenceliydi çok keyifliydi.. başkaydı.. şimdi 60 numaralı masa bile yok..

Ama kazanılan dostluklar var..

sen varsın..

yüreğine sağlık canım..

28 Mart 2006, 03.31
Yazılanları okumak herkesin yüreğinde kendi gamyun geçmişini canlandıracak sanırım.Benim için bu açıdan çok zevkli ancak bir anlamda da hüzünlü oldu bu  satırları okumak .herşeye rağmen gamyunu seviyorum çünkü seni kazandırdı ve senin gibi diğer birkaç kişiyi  iyi ki varsın....
30 Mart 2006, 04.38

Haklısın vild_deer Senle aynı fikirdeyim insanlar cok deyişmiş bura ben eski üyelerdenim 3 senedir gamyuna üyeyim 1 sene gelmedim cok deyişikler olmuş insalardada ama bende şanslı olanlardan buna ragmen degermerdigim 3 5 kişi var onlarında varlıgı yeter boşuna dememişler azla yetinmeyen coga kanaat getiremez bende isterdimki herkez iyi anlaşsın dıst olsun şurda oyun oynayıp sitres atmaya muhabbet etmeye geliyoz ama bunu yanlış yorumlayan cok insan var bu sitede bayan üye olmak gercekten cok zor

ama ben herşeye ramen insanları seviyorum

insanlık adı üstünde en degerli varlık yeryüzünde kıymetini

bilmek lazım

saygılarımla

AşK_SeBiM

07 Nisan 2006, 21.34
Bu siteye gireli toplam 107 gün olmuş. siteye girdiğim süreler icerisinde beni mutlu kılan ve kılmayan günlerde yaşadım. Neden diye sorsanız gün geldi sitede bir cok,yanlışlarada maruz kaldık.yine  böyleyken gamyuna girmekten ben mutluyum cünki cok güzel dostlar,kalıcı  dostluklara kavuştum.tşkler dostlarım .Heleki senin gibi bir  dost bir kardeş kazandıysam burda benden muylusu olamaz  wild_deer.her şey gönlünce olsun canım. dost_74 ve  kedi
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın