gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.
zac

zac

BLOG

Facebook'ta fıstık nasıl kazanılır

11 Şubat 2010, 12.16
A- A+
Facebook uygulamamızdan arkadaşlarını davet eden üyelerimiz bir süredir fıstık kazanıyorlar. Bu zamana kadar onbinlerce fıstık verildiği halde, fıstık kazanamadığını belirten üyelerimizin bir yerlerde bir yanlış yaptıklarını düşünerek, nasıl davet edilmesi gerektiğini ve hangi şartlarda kazanıldığını daha detaylı anlatmak da yarar görüyorum.

Öncelikle, davet ettikten sonra 100 fıstık kazanabilmeniz için, davet ettiğiniz kişinin davetinizi 15 gün içinde kabul etmesi ve facebook'tan gamyuna girip oyun oynaması gerekiyor. Arkadaşınız davetinizi kabul etmezse, 15 günden sonra ederse, kabul eder ama facebook'tan gamyun'a girmezse fıstık kazanamazsınız.

Peki nasıl davet edeceksiniz? Aşağıda gördüğünüz, facebook uygulamamızda, "Arkadaşlarını Davet Et" kısmına tıklamanız gerekiyor.



Davet ekranında, henüz gamyun'a davet etmediğiniz ya da başkaları tarafından da edilmemiş arkadaşlarınız gösterilir. Size günlük olarak facebook'un belirli adet davet hakkı verir. Tüm arkadaşlarınızı davet edene kadar, her gün bu bölümden arkadaşlarınızı davet edebilirsiniz. Davet göndermek istediğiniz arkadaşlarınızı seçtikten sonra, altta solda bulunan "Gamyun Oyun Daveti Gönder" tuşuna tıklayıp gelen mesajı onaylamanız yeterli.



Ekranın üst bölümünde, bu zamana kadar kimlerin davetlerinizi kabul ettiği, ne kadarının beklemekte olduğu ve ne kadarının da geçersiz olduğu belirtilir.



Zaten facebook üyesi olan ve yüzlerce arkadaşı olan üyelerimiz için güzel bir fırsat, bu fırsatı kaçırmadan değerlendirebilirsiniz...

Diğer bir promosyon ise, facebooktan giren üyelerimizin karizmasının +25'ten başlaması. 25 karizmaya sahip olmanız için, facebook'taki uygulamamızın hayranı olmanız ve oyunlara da facebook'tan girmeniz gerekiyor. Bu karizma artışı sadece facebook'ta, facebook'tan girdiğinizde geçerlidir, gamyun.net'ten girdiğinizde geçersizdir.

Yine kısa bir süreliğine, facebooktan giren üyelerimiz, uygulamamızın hem hayranı hem de uygulamanın duvarlarına yazı yazmasına izin vermeleri durumunda, dolu salonlara daha rahat giriş yapabilirler.

Facebook'taki uygulamıza gitmek için buraya, facebook'taki uygulamamızın hayranlarının buluştuğu uygulama sayfasına gitmek için buraya tıklayabilirsiniz.

YORUMLAR

11 Şubat 2010, 20.38

zac çok güzel bir uygulama , emegine saglık.Siz gecenizi ve gündüzünüzü vererek siteyi bizler için herşeyin en güzelini hazırlıyorsun ve gamyunu Türkiye'nin 1 numaralı sitesi yapmaya çalışıyorsun,inanıyorum ki çok yakında burası TÜRKİYEMİZİN 1 NUMARALI sitesi olacak ...

12 Şubat 2010, 02.13

Çok güzel bir uygulama da, aynı anda 2 salona girilmiyor facebook tan. Ve ayrıca facebook ve gamyun nicklerimi eşleştirdiğim halde dolu salonlara giremiyorum. Benmi yanlış yapıyorum, sistem mi tam oturmadı. Bilgilendirirseniz sevinirim.

Saygılarımla

12 Şubat 2010, 12.39
harika bir uygulama olmuş gamyun gittikce büyüyor ve büyüdükce bizler daha mutlu oluyoruz daha uzun yıllar gamyunlu geçmesi dileği ile
12 Şubat 2010, 12.44
Bende Facebooktan eşleştirme yapamıyrum güvenlik kodunu etkinleştirdiğim taktirde böyle bir kullanıcı bulunamadı diyor.
12 Şubat 2010, 16.52

Çok Güzel Emeginize Saglık  ßaşarılarınızın Devamnını Diliyorum.

13 Şubat 2010, 03.54
cok guzel bir uygulama ama ben arkadas larıma onay gondermek için listede 1 kac kisi eksik kişiler var onlara onay gonderemiyom yardım edin
14 Şubat 2010, 18.12
benim ettiklerimi kabul ettiler hatt oynadılar bnile ama bana gelmedi fıstık
15 Şubat 2010, 19.58
eşleşme yapamıyorum ...güvenlik kodu derken neyi kast ediyor bilen varmı arkadaşlar
15 Şubat 2010, 23.56
davet filan gitmiyo karşı tarafa defalarca yazdım anlatamadım...
16 Şubat 2010, 11.13
Güvenlik kodunu gamyun da üyelik bilgilerinize girdiğinizde görebilirsiniz..güvenliği etkinleştir butonuna bastığınızda sitede kayıtlı msn 'e -mail- gelir bu mail junk yani önemsiz posta kısmındada olabilir...face ' de o kodu yazıp eşleştirme yapabilirsiniz.
16 Şubat 2010, 16.10
arkadaşlar oraya gamyun e-mailiniz dediği yere gamyunda niçkinizin kayıtlı oldugu e-postaadresinizi yazacaksınızuygulamadaçok güzel olmuş zac saygılarımla
16 Şubat 2010, 16.28

LÜTFEN BARİ BURDAN OKUDUĞUNUZ ZAMAN BU KONUYLA İLGİLENİN.GAMYUN MUHASEBEYE 2 KERE MESAJ ÇEKTİM. GAMYUNA ÜST YAZI YOLLADIM MESAJLARDAN. OPLARINIZDAN ZUZRESLE SİZE SORUNUMU İLETTİM.

BİLİYORUM BENDE ÇOK OLDUM AMA FISTIKLARIMI İSTİYORUM:( GAMYUNU SEVİYORUM SALONLARDA GEZMEYİ SEVİYORUM, GENELLERE ŞİİRLER YAZMAYI, ARKADAŞLARIMLA ONLARI KIRMADAN EĞLENMEYİ SEVİYORUM.LÜTFEN BENİ BUNDAN DAHA FAZLA MAHRUM BIRAKMAYIN ÇOK RİCA EDİYORUM

TAMAM FAZLA DUYGU SÖMÜRÜSÜ YAPTIM FARKINDAYIM SUSTUM;) 

18 Şubat 2010, 17.02
Fıstıklar hemen geliyor mu peki.
sorunu olan arkadaşları gördüm.
 davet ettiğimiz kişi oynamaya başladığında anında yüklenecekmi fıstıklar
19 Şubat 2010, 23.58
250 FISTIKVERİLDİĞİNDE   ARKADAŞLARIMI DAVET ETTİM KENDİLERİNİ OYNUYORLAR AMA FISTIKLARIM YÜKLENMEDİ  HALEN NEDEN YÜKLENMEDİĞİNİ ÖĞRENMEK İSTİYORUM:(((
20 Şubat 2010, 17.23

Arkadaşlar   Gamyunda  Sanal  Mağazada  

Fıstık Bakiyeniz: 932  Fıstık Al

Bu  Fıstığı  Nasıl  Alacağım   Bilmiyorum   Alınca  Neler  Yapabilirim   Açıklarsanız  Sevinirim

 

21 Şubat 2010, 13.42
Çok özür diliyorum beklemekte olan bir sorunum varmış yardım sayfasından giremedim...Ben Facebook üesiyin ve 1 yıla yakındırda gamyundayım.Az önce( Gamyun Hayranı olduğum için )paylaşımlarda öyle iğrenç şetler varkiiiii...Yawww bunları oynarken sohbet ederken yazsak siteden ya atılırız ya yasaklanırız ama face ortamında herkes herşeyi yazıyor.Valla utandım arkadaşlar lütfen buna bi çözüm bulun ben paylaşımları engelledim ama böyle bir sorununuz var artık...
21 Şubat 2010, 20.27
guzel bır uygulama elıne saglık
22 Şubat 2010, 17.43
guzel uygulama
                  
23 Şubat 2010, 18.38
Selamm.. Nedir bende mi bi sorun var,tam 3 defa eşleştirme yaptım olmuyorr . yardım lütfen
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın