gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.
zac

zac

BLOG

Tombala Gamyun'da

10 Ağustos 2010, 11.49
A- A+

Ramazan, yılbaşı vb... gecelerinin eğlencelerinden olan tombala artık gamyun'da. Bu ramazanla birlikte, sohbet salonlarında her akşam belirli saatler arasında Tombala düzenleyeceğiz. Dün gece yapmış olduğumuz testteki gibi, tombalamız ilk 1. çinkoya, ilk 2. çinkoya ve ilk tombala yapana fıstık ödüllü. Peki tombala gamyun'da nasıl oynanır? Öncelikle tombalayı bir oyundan daha çok bir aktivite bir eğlence olarak görmek daha doğru olur, çünkü yapmanız gereken oldukça basittir. Tombala aktif olduğunda, sohbet salonlarından birine girdiğinizde size üzerinde 3 satır bulunan ve her satırında 5 sayı bulunan bir tombala kağdı verilir. Bu kağıtların üzerindeki sayılar 1-90 arasındadır. Tombala başladıktan sonra, bilgisayar bellirli aralıklarla torbadan bir sayı çeker ve salona yazar. Yapmanız gereken bu sayı size verilen kağıtta varsa üzerine tıklayarak işaretlemek. Çinko olup olmadığına, tombala yapıp yapmadığınıza ise bilgisayar karar verecektir. Peki çinko nedir? Çinko, kağdın üzerindeki aynı satırda bulunan tüm rakamların bulunmuş olması demektir. 1. çinko, elinizdeki tek satırdaki sayıların tamamen bulunduğunu, 2. çinko, iki satırdaki tüm sayıların tamamen bulunduğunu ifade eder. Tombala ise, her 3 satırdaki tüm sayıların bulunması durumdur. Tombala'daki amacımız, bir sohbet ortamında muhabbet ederken aynı zamanda da tombala ile de eğlenmeniz... Şimdi sıkça sorulan sorulara değineyim... - Tombala sadece sohbet salonlarında mı düzenlenecek?
   Evet. Sohbet salonları, bu tip aktiviteler için var :)
- Her sayıdan bir tane mi çekilir?
   Evet. Sizlere verilen kağıtlar üzerinde 1-90 arasında sayılar vardır. Torbada da 1-90 arası sayı vardır ve karışık olarak çekilir.
- Aynı anda birden fazla kişi çinko ya da tombala yaparsa ödülü kim kazanır?
   Ödülü, sayıya ilk tıklayan kazanır. Bu nedenle, çıkan sayılara zaman geçirmeden tıklamak önemlidir.
- Birisi tombala yaptıktan sonra sayı çekimi duruyor, neden?
   Bir kişinin tombala yapması ile oyun sona erer.
- Birden fazla salona girip şansımı arttırabilir miyim?
   Arttırabilirsiniz, her salonda ayrı oyun oynanır fakat birden fazla salonda olmanın sizi yavaşlatabileceğini ve ödülü ilk sayıya tıklayanın alacağını göz önünde bulundurmalısınız.
- Elimdeki sayıların birisi çıkmış ama işaretleyemeden diğer sayı çıktı, ne yapacağım?
   Maalesef, kaçırdığınız sayıları işaretleme şansınız bulunmamaktadır. Tombala boyunca bilgisayar başında olmanız önemlidir. Sayı kaçırmanız durumunda tombala şansınızı da kaybetmiş olursunuz ama çinko yapma şansınız hala olabilir.
- Salona tombala başladıktan sonra katıldım, oynayabilir miyim?
   Elbette oynayabilirsiniz, ama unutmayın ki elinizdeki sayılardan çıkmış olanlar varsa tombala şansınız olmayacaktır. Tombala oyunu başlamadan önce, diğer salonlara bu konuda sistem tarafından mesaj atılacaktır. Ama yine de özellikle elit ya da silver olmayan üyelerimizin, ramazan'da akşam saatlerinden itibaren salonlarda yerlerini almaları yer sorunu yaşamalarını önleyecektir.

EK: Ramazan boyunca Tombala sohbet salonlarında 23:00-01:00 saatleri arasında düzenlenecektir.


YORUMLAR

25 Temmuz 2010, 11.59
30 sanıyede bır sayı cıkıyor bence bu sayıyı biraz düşürün saygılar..:)=
25 Temmuz 2010, 12.20
güzel bir site tbr hiç bir yerde böyle programlı çalışma yok!
25 Temmuz 2010, 13.05
TAKDİRE ŞAYAN DEĞİŞİMLERLE GAMYUN İYİCE CANLANACAK  EMEĞİ GEÇENLERİ KUTLARIM  ÇEKİLİŞ SÜRESİNİ BİRAZ KISA TUTARSANIZ KEYİFLİ OLACAGINADA EMİNİM TEŞEKKÜRLER
25 Temmuz 2010, 14.29

Hayırlı , Uğurlu Olsun.

Başarılar...

25 Temmuz 2010, 14.37
ben çok beğendim ..elleriinize sağlık..hergün bir yenilik var sitede neredeyse..bugün ne eklenmiş ne yapılmış die bakmaktan alamıyorum kendimi .. oldukça özen gösteriyorsunuz ...çalışmalarınız için teşekkürler zac..
25 Temmuz 2010, 14.59
bence herkes kendi  kagidini kendisi secse daha  iyi olmazmi :))birde cekilen sayilar gec cekiliyor bunada care bulsaniz  yinede tsrkler zac site süperr emeginize saglik
25 Temmuz 2010, 15.11
tombalayı cok gec saatte bırakıyorsunsunuz biraz erkene alsanız olmazmı
25 Temmuz 2010, 15.35
Öncelikle tşkr ederim bu uygulamayı koyduğunuz için  hiçbir sitede bulunmuyor burdanda anlaşılıyorki gamyun sınır tanımıyorr... yalnız daha kısa sürede sayıların çıkması heyecan verici olacağına inanıyorum beklemek sıkıyor biraz..
25 Temmuz 2010, 15.43
bu güzel aktiviteler için çok teşekkürler, dün gece gerçekten çok eğlenceliydi.
25 Temmuz 2010, 16.23
bir insanın burda sıkılması imkansız mutlaka herkesin sevdiği en az1 oyun vardır gamyunda
25 Temmuz 2010, 16.45
wallah ben  bu  rombalayı sebdım teskem 1 cınko yapana    bısıklet 2 cı cınko yapana   motorsıklet tombala yapanada araba versenız:)))) ben bu  tombalayı sevdım heyecanli ama  dun gece   1 cınko bıle  yapamadım zac guzel bır uygulama  tebrikler emege saygi....
25 Temmuz 2010, 16.57
her zaman için tercihim gamyundur
25 Temmuz 2010, 17.38
Harika bir uygulama , emegine sağlık zac ...
25 Temmuz 2010, 17.55
Önümüze bir sürü oyuncak koyup, "Dilediginiz gibi oynayin" diyen Zac! Sayende cocuklugumuza geri döndük. Binler tesekkür..Bir tek farkla; burda sinirlendigimizde oyuncaklarimizi kiramiyoruz.
25 Temmuz 2010, 18.25
sistem salonlara cok sık mesaj atıyor millet gelmek istese bile gelmiyor bilginize
uygulama icin tşkler..
25 Temmuz 2010, 22.18
zac bu akşam ttombala varmıacaba ?
25 Temmuz 2010, 23.09
edd antep fıstına katılıyorum insanı soğutuyor fazla reklam
25 Temmuz 2010, 23.22
herşey iyi güzelde.oyun başladıgında  sürekli yazı yazıyorlar saçma saçma .bunlarında önüne geçilsin bence
26 Temmuz 2010, 00.13
Bir önerim var sayın zac hangi günler tombala oynanacağını önceden bildirirseniz seviniriz.(Ramazandan önce)
26 Temmuz 2010, 01.20

Bence Salondaki Herkes Yerine Herkes Yine masada 4 lü şekilde oynasın.Şansımız Artar hem hemde daha zevkli olur..

Birde Ltf Sohbet salonunda olmasın.çok gereksiz yazılar oluyor...

Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın