gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Hem Merhaba, Hem Özel Salonlara Yeni Bir Özellik

24 Kasım 2010, 12.09
A- A+
Merhaba,

3-5 aydır aranızdayım. Kiminizle tanıştık, kiminizle tanışmadık. Bazılarınızla iyi, bazılarınızla kötü anılarımız oldu :) ama daha çok yasaklamalardan dolayı sanırım kötü anılarımız vardır.

Salonlarda dolaşmaya başladığımdan beri, sen Zac’mısın, Roots musun diyenler mi ararsın, daha 3-5 ay önce üye olmuşun, hemen nasıl op oldun diye sorguya çekenler mi, hepsiyle karşılaştım, sabırla cevap verdim. Böyle soranlara genelde Zac dayım sağolsun, torpille op oldum diyorum ben :). Herkes benim kadar şanslı değil işte, Zac gibi dayınız olsa, sırtınız yere gelmez şu dünyada.

Genelde beni tanımayanlar da, hemen beni cebren’e şikayet etmekle tehdit ediyor. Böyle söyleyenlerin de pek şansı olmuyor, hemen yasak dehlizinde kaybediyoruz kendilerini, elimizde olmadan :) Sonra onlar düşerken sesleri yankılanıyor kulaklarımızda; yapma ma ma ma ma, opum um um um um....

Çok uzatmıyim, arada bir sizlerle kaşılaşacağız, bazen buradan size yazacağım. Aslında şimdi özel salonlarla ilgili bir yeniliği duyurmak için gelmiştim ama kısaca kendimi de tanıtayım istedim.

Gelelim özel salonlarla ilgili yeni özelliğe. Normalde, salon satın aldığınız zaman 1 tane salon sahibi, + 5 tane de salon yöneticisi tanımlayabiliyordunuz. Ayrıca salonunuz için Elit alırsanız + 3 yönetici atama hakkınız daha oluyordu. Üzerine bir de +50 üye hakkı satın aldığınızda + 3 yönetici daha atayabiliyordunuz ve toplamda, salon sahibiyle birlikte, salonda en fazla 12 yönetici atayabiliyordunuz.

Şimdi yeni eklediğimiz bir özellik ile, artık salonunuza, diğer özelliklerden bağımsız olarak + 5 yönetici atama hakkını satın alabilirsiniz. Bunun bedeli de aylık 20.000 fıstık olacak. Kısacası; salonda ekstra yönetici ataması yapabilir miyiz dediler? YAPTIK OLACAK :)

Güle güle kullanın...

Not: Bu blog aynı zamanda mizah içerir :) Farkedemeyenler için eklemek istedim.

YORUMLAR


Henüz yorum yapılmamış :( Yazık ama blog sahibi senin yorumunu bekliyor olabilir

Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın