gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Durmak Yok, Çalışmaya Devam

24 Haziran 2011, 15.43
A- A+
 Biliyorum ki yaptığımız bazı değişiklikler pek hoşunuza gitmiyor. Ne gibi? Örneğin, özel salonlarda yönetici olanların, tüm özel salonlara dolu olsun olmasın, girilmesinin önlemesi. Veya yine özel salon yöneticilerinin sanki anlık rumuzları varmışcasına, istedikleri an rumuz değiştirmelerinin önlenmesi gibi :) Aslında zaten bu özellikler, özel salon yöneticilerinde olmazsa olmaz özelliklerden değil, onun için iptal ettik bir süre önce.

Sonra, özellikle salon genellerinde flood yapmayı engelleyen, gönderebileceğiniz mesaj sayısında bir takım sınırlamalar getirdik. Aşağıda üyelik tipinize göre, 5 sn içerisinde en fazla ardarda kaç tane mesaj gönderebileceğinizi görebilirsiniz.


Son yaptığımız değişikliklerden biri de, rumuzunuzda nokta kullanabilmek için (örn: gmsnn.) süslü rumuz sahibi olmanız gerekliliği ama süslü rumuz bittikten sonra, nokta kullandığınız için rumuzunuzun kodlanmamasıydı. Uzun zamandır düzeltilecekler listesindeydi. Bugünden itibaren artık bu da düzeldi. Artık rumuzunda nokta kullanan üyelerimiz ya rumuzlarını noktasız hale getirmeliler ya da süslü rumuz almalılar ki, o rumuzlarını kullanabilsinler.

Hep olumsuz haberim yok elbette. Rumuzlardaki bu son değişiklik sonrası sevineceğiniz bir değişiklik yaptık. O da artık rumuzlarınızda Türkçe karakter (ç, ğ, ı, İ, ö, ş, ü) kullanabilmek için artık süslü rumuza ihtiyacınız olmaması. Yani ben şimdi nickimi gmşnn yapmak istersem, süslü rumuz almadan yapabilirim, ne kaa güzel :)

Ve uzun zamandır talep edilen ancak ön hazırlıkların ve işlemlerin anca tamamlandığı için bugünden itibaren yayına aldığımız, özelliklerin uzun süreli alına bilmesi olayı da artık aktif. Yani tüm özellikleri, aylık, 3 aylık, 6 aylık ve 1 yıllık alabileceksiniz. Aldığınız süre ne kadar uzun olursa, bunun için ödemeniz gereken ücretlerde de indirim var. Aşağıda tüm özellikleri süre ve fıstık miktarını bir arada yazdım. Hepsini karşılaştırma ve bir arada görme fırsatınız olur. Tüm bunları “Sanal Mağaza” dan alabilirsiniz.


Uzun süreli satın almayı sadece üyelik özelliklerinde değil, salon kiralama ve salon özelliklerini satın alma sürecinde de aktif hale getirdik. Onların listesini de aşağıda görebilirsiniz.


Şimdilik sistemimizdeki değişiklikler bunlar. Gün geçtikçe daha fazla değişiklik ve yenilikler yapacağız.

Evet beyler, + repleri görelim, emeğe saygı.

YORUMLAR

24 Haziran 2011, 15.56
mangırın limiti 250 yine bana uymadı senelik elit banka memuruyla muhattap olucam gene bagırıcak gamyuna sipariş nedir:))))
24 Haziran 2011, 16.06
zac nie bu eziyet rumuzumu bana parayla satıyorsnuz resmen ben süslü rumuzla almak istemiyorum .. rumuzmu değiştirmekte istemiyorum lütfen bu soruna çözüm bulun ..diğer değişiklikler mutlaka yerindedir tşk ederim  :)
24 Haziran 2011, 16.13
@ANTIBIYOTIK mangır ve paypal'ın limitleri şimdilik böyle, çünkü şuan test yayınındayız :) 2 hafta sonra, şu anki v2 görünümü www.gamyun.net altında yayınlanmaya başladığında, Mangırkart'ın da Paypal'ın da limitleri yükselecek.

@jiwal. Bana mı dedin :)
24 Haziran 2011, 16.18
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ewet :)
24 Haziran 2011, 16.38

Bundan önce alınan bütün noktalı nickler, eğer özelliğimiz yoksa iptal mı olcak. Değiştirmek zorunda mı kalcaz?

 

24 Haziran 2011, 17.25
@JB_o_JR_JD_o_61: Evet, ya süslü rumuz almalısınız ya da rumuzu değiştirmelisiniz.

@ANTIBIYOTIK: Eksik yazmışım önceki yorumda, bu limitler işlem başına limitler. Birden fazla işlem yaparak yine istediğiniz kadar yükleyebilirsiniz.
24 Haziran 2011, 17.44

"Türkçe karakter (ç, ğ, ı, İ, ö, ş, ü) kullanabilmek için artık süslü rumuza ihtiyacınız olmaması. "

Ben denedim ama alamadım bu sistem ne zamn aktif olacak (:

24 Haziran 2011, 17.46
türkçe karekter kullanamadım gmsnn
24 Haziran 2011, 17.51
3 - 6 aylık özelliklere accık zam gelmiş :)))
24 Haziran 2011, 18.08
@Ruhsar, @yallah_tazyik: V2.gamyun.net adresindeki yeni sayfamızdan denerseniz, yapabilirsiniz.
24 Haziran 2011, 18.10
Çok güzel özellikler getirmissiniz elinize sağlık bir kaç öneride ben bulunmak istiyorum belkide aklınızda vardır bunlar. mesala özelde konusurken msnedeki gibi ESC (escape) tuşunu basıldığı zaman özel kapatılsa ;)) arkadaş listesindekilerine görünmez olunabilse mesala bu sacma olabilir hem arkadassınız hemde engelliyorsun denilebilir ama bence hoş olabilirdi ;) vede salon kiralayanlarin birde salon oplarının profillerinde net yetkisi yazılsa daha iyi olur salon kiralayanın profilinde salon sahibi yazsa diğer oplardada özel salon opu gibi birşey yazılsa bunlar benim ufak aklıma gelen şeyler basit ama hoş tşk ederim :)
24 Haziran 2011, 19.08
Bu arada gmsnn dolu salonlarla boş salonların renkleri neredeyse aynı fark yok dolu salonda bile link var köprü olusturulmus karışma olabiliyor ona el atabilirmisiniz eski sistem gibi olsa
24 Haziran 2011, 19.29
Sayın gmsnn, Yenilikler çok güzel de, her yenilik ah birde ekonomik alana değinmese :)

Gamyun ben kendimi bildim bileli sürekli, yenilik, gelişme içinde. Valla eski bir üye olmama rağmen ben bu değişmeleri yakından takip etmekte gayet zorlandığım gibi ah birde yeni cicili bicili taptaze üyelerimizi düşünsek :) Emin ol çoğu karizmadan bunalıp siteye uğramaz oluyor. Tabi bununda bir çözümü var. Giden gider, Kalan sağlar bizimdir. Çünkü biz Türk'üz :)
24 Haziran 2011, 19.43
Birde üye arama özelliğine, aradığımız üyenin o an hangi salonda olduğunu ekleseniz.Bazı arkadaşlarla akşam tekrar oynayalım diyoruz lakin bulamıyoruz.
24 Haziran 2011, 20.10
Herşey ateş pahası Allahtan turnuva yapıyorlar bilardoda :))))))))))))))))))
24 Haziran 2011, 20.53
v2.gamyun net üzerinden de rumuzlar da türkçe karakter kullanamıyoruz:(
24 Haziran 2011, 20.54
eyvah eyvah zam gelmiş ))) ben hep normal vatandaş kalayim zaten tombaladanda fıstık çıkmıyor )))
24 Haziran 2011, 21.03
Güzel de zamlanmış gibi sanki 3 aylık silver üyelik 25.000 fıstıkdı 27.500 olmuş :(  yine 3 aylık renkli rumuz 8.000 fıstıkdan 8.500 e çıkmış bu aklıma zamanında  başbakanın biri  zamları milli maç yada avrupa maçları sonrasında yapardı onu aklıma getirdi :))
24 Haziran 2011, 21.14
Acilen eski versiyondan fistik almam lazim:)
inadina +50 uye daha istiyoruz, +100 de fena olmaz:)
24 Haziran 2011, 21.17
selam
benim 2 şikayetim var.
1. yeni adresten girdiğimizde süslü rumuzu hafızaya almıyor. Her seferinde eski yerden mi kopyalıycaz?
2.kastet oyuncusuyum.oyun sırasında masadan biri düştüp geri geldiğinde, sıra kimdeyse yapılan bütün perler karışıyo...lütfen bu soruna bir çare.... :))
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın