gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

GERİZEKALI

20 Haziran 2006, 01.50
A- A+

bir insana gerizekalı demek, onun için hakaret mi yoksa normal bir ifade mi buna karar vermekten geçer.

Eğer size BLOG şiir yazmak için değildir, BLOG şikayet yada istek yazmak için değildir, duyuru yada saçma sapan aşk meşk geyiklerinizi yazmak değildir dersem ve bir kişi buna rağmen bunları yaparsa o kişi GERİZEKALIDIR, ve bu durum ona hakaret değildir.

Çünki, hakaret olabilmesi için aksi bir durum olması gereklidir.

BLOG yerine ŞİİR YAZAN GERİZEKALIDIR!

 

YORUMLAR

20 Haziran 2006, 08.31
Bence doğru yazmışın, bunu anlayamayan birsürü zekalılar hala zekalı olduklarını ileri sürmekteler ve sürdürmektedirler.
20 Haziran 2006, 21.22
Kesinlikle katılıyorum.Umarım bunu blog a gereksiz yazılar yazan arkadaşlarımız anlayabilirler.
20 Haziran 2006, 21.44
insan her zaman insandır onun için doğru olcağını sanmıyorum benim fikrim bu insana insan olduğu için değer verilir
09 Temmuz 2006, 10.37

BLOG'u okumak, salon genelini okumak beni acaip keyiflendiriyor. Roots'un bu aciklamalarini bilmem kac ay önce okumustum. BLOG okumaktan da vazgecmistim. Yöneticilerin arada sac bas yolmasini cok görmüyorum ama harbiiiiiiii cok keyifli burasi, bizim insanlarmiz. 98789798979 kez uyarilsa da bilindikten sailmaz abey:)

Hem herseye sitem eder miz miz mizildaniriz, hem de alkis tutariz.

Iyilik yaramaz kimseye ne diyeyim, bayiliyorum buraya yaaaaaa :)

Ay lav yuuuuu Gamyun :P 

15 Temmuz 2006, 23.45

yani tabi bir insan MAL ise anlamaz uygulamaz duymaz :D

Allahım esirge..

12 Ağustos 2006, 18.54
sana kesinlikle katılıyorum roots.bir insana bişey deniyor ve onu anlayamıyorsa gerizekalıdır haklısın.bu arada bişi itraf edcem bende bi kere şiir yazmıştım ama bilmiyordum özür dilerim artık şiir yazmıyorum.ii eğlenceler
17 Ağustos 2006, 15.13

allah yardımcın olsun Roots

turkıyede bu tıp ınsanlar cok

 

 

Ron

06 Eylül 2006, 14.01

ben tarafsizim, ama  blog yazilarina giriste bir uyari var  eger siir, hakaret , sikayet, duyuru falan gibi seyler yazmayin diye, eger yazarsaniz  blog yazma hakkiniz elinizden alinacaktir diye. simdi soruyorum o uyariyi dekarasyon olarakmi yazdiniz oraya? neden bir yönetici cikipta uyarmiyor veya yazi islemini iptal etmiyor? lütfen bu sitenin kurallari varsa uygulansin yada insanlari gerizekali falan gibi laflarla asgilamayin! gecici olarakta elinden alsaniz kisinin blogunu o zaman insan düsünür acaba ben nerde yanlis yaptim diye ve hatasini telafi edebilir belki. hersey icin tesekürler. herseyin basi birazcik hosgörü. basarilar!

19 Eylül 2006, 15.25
Bir konuda haklı olabilmek için o konuyu ne kadar bildiğin değil, o konuyu ne şekilde yansıtabildiğin(anlatabildiğin) önemlidir.Bilge insanlar asla bilgiçlik taslamazlar çünkü bilgiçlik;etik olmayan bazı anlatımları içerebilir;bir konuda etik olmamak o konu ve diğer hayat görüşlerinde insanı GERİZEKALI bir duruma düşürebilir ve ben diyorum ki:Ne söylenecekse ve ne anlatılacaksa anlatılsın hakaret boyutunda değil etik ve düzgün bir biçimde anlatılsın, teşekkürler...
26 Eylül 2006, 18.28
Sanki ilk defa gördük burda " bloq " kawramını..kimse gerizekalı deil ama işte olmak isteyenler var !!
29 Eylül 2006, 06.52
İLK ÖNCE BLOG un ne anlama geldiğini bilmek gerekir.Blog,kişiye özel bir sayfadırve kişi bu sayfayı dilediği gibi kullanır.Şiir yazmak istiyorsa yazar,şiir yazıyor diye kimseye gerizekalı diyemezsiniz.Bu sitede oyun oynuyoruz ve siteyi seviyoruz, hakaret işitmeye gelmiyoruz.
19 Ekim 2006, 14.54
Bloğa Adam hayatınımı yazıcak ? bLog kendisine ait olmayan bir yerde başkası tarafından ona verilmiş alandır.Belli kuralları vardır.eğer siz blog kuralları içerisinde şiir yazmak , vs vs .. belirtmiş iseniz haklısınız.ama siz bunu kurallarla acık acık belirtmemiş iseniz Üyenin yapabileceği birşey yok ;)
12 Kasım 2006, 20.41

Yorum yazayım diye girdim yorumları okuyunca vazgeçtim.Nedenmi?

Yazanda yorum yapanda yanlış şeyler yazmış.Tabi bu bana göre.Hakaret cümleleri sana yakışmamış sevgili op um .Yinede oyun içinde kahırlarımızı çektiğin için seviyoruz.Keşke hakaret cümleleri olmasaydı.

13 Kasım 2006, 11.10
aGa Sen bu Yazini Deistir Bi kac Sey Ekle Mesela..Blog'a sunlar yazılabilir..Dierleri Blog'un ANlami disinda Kalmalidir fln Die..Ne oLdugunu ANlatki o ustun zekaLi Siir SeverLer Daha dikkatLi oLsunLar :) Respect..
20 Kasım 2006, 13.32
ÇOK SAÇMA BİRŞEY BU  ! BLOG BİR TÜR GÜNLÜK HATIRA DEFTERİ VE BEN GÜNLÜĞÜME  ŞİİR YAARIM HER ZAMAN  ÇÜNKÜ BENİM İÇİN ÖZEL BİR ŞİİRDİR O YAZDIĞIM ANLAMI VARDIR  !! MADEM GÜNLÜK BLOG BİZE ÖZEL  HER  ÜYENİN AYRI GÜNLÜĞÜ VAR  İSTEDİĞİMİ YAZMAKTA ÖZGÜRÜM DEMEKTİR ! KİMSENİN KİMSEYE HAKARET ETMEYE HAKKI YOK .. BEN BLOGUMA ŞİİR YAZDIM GERİZEKALIYIM DEMEKKİ VE GERİZEKALI OLMAYA DEVAM EDİCEM ŞİİR YAZICAM ÇÜNKÜ YİNE  (:
01 Aralık 2006, 11.26
Bence yanlış düşünüyorsun senin de şikayetçi oldugun ve bunu başkalarınında okuyup bilmesi gerektiği seyler olmuştur sanırım. insan lar bir anlık sinirle hayatlara son veriolar senin takıntına bak şikayetçi olmuş veya birine aşkını ilan etmiş ve gerizekalı olmuş . bence ne kadar komık nihayetinde inasaaaan bu teşekkürler.
04 Aralık 2006, 20.55
BU KADAR HAKARET ETMENE GEREK YOKTU.SAOLSUN YORUM YAPAN   BAZILARINADA AFERİM.ONLARDA HAKAARETE SİZDEN ALDIKLARI CESARETLE DEVAM ETMİŞLER.O GERİ ZEKALILARDAN BİRİDE BENİM SİLERSİNİZ OLUR BİTER.DEMEKKİ GÜÇLÜ OLAN HERŞEYİ YAPACAK HA
07 Aralık 2006, 01.53
Bencede hitap tarzınız biraz ağır kaçmış. Neden bilmiyorum ben okudum biraz üzüldüm.Bu arada onu bende bir hikayem var onu yazıyorum parça parça. Ama kimseden alıntı değil. Benim amatörce bi denemem oda mı yasak aydınlatırsanız sevinirim.
12 Aralık 2006, 19.25
doğru söze ne denir ki... tebrikler
30 Aralık 2006, 16.49
waww.doğruu söze ne denir.anlamıyan anlamıyor işte.siwrisinek saz misali
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın