gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Hayat Sevgi ve İş

21 Haziran 2006, 14.43
A- A+

Her geçen gün zamanın önemini daha iyi anlamaya başladım..Hep derdim çocukluk zamanlarımda keşke bende hemen büyüsem hayata atılsam işim olsa istediğim gibi yaşasam :) zaman geçdi bende büyüdüm fakat yaşadıkca büyümenin ne kadar sorumluluk istediğini anladım..

 oysa ben hala kendimi sahilde yakantop oynarken balık tutarken  ve abimle inatlaşıp erkek arkadaşlarıyla misket oynarken bulmak isterdim smile Resmi. işde zaman bize her şeyi aratıyor ve elimizdekilerin kıymetini bilmemizi istiyor galiba..keşke en güzel günlerimizi yaşamamız için elimize bir fırsat geçebilseydi,keşke ben hep çocuk kalsaydım ve hayatın çok zor ve acımasız olduğunu görmeseydim..

 Bi anım daha oldu blogcuğum okuyup hatırlayacağım..Ben burada biraz da olsa huzur buluyorum ya hani galiba daha çok uğraşmam lazım HUZURUMUN  kaçmaması için.Ben aslında büyümek istememişim :) Zamanı geri almak istiyorum ya da bu rüya bi an önce bitsin daha fazla üzülmek istemiyorum.

 İnsanı en iyi kendi bilir derler ya o bile yalan olmuş..

                              mutlu ve huzurlu kalın arkadaşlar..

YORUMLAR


Henüz yorum yapılmamış :( Yazık ama blog sahibi senin yorumunu bekliyor olabilir

Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın