gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

GİRİŞ-GELİŞME-SONUÇ

26 Aralık 2011, 03.08
A- A+
       GİRİŞ-Vapur 08:15'te,saniyelerle yarışıyorum sanki,suratım kıpkırmızı olmuş,göremesemde hissedebiliyorum,dilimin yarısı dışarda,yok yok hepsi dışarda,bir yandan da saate bakıyorum,saate her bakışımda 2-3 saniye kaybettiğim gerçeğini düşünemeyerek,eyvahhhh işte Vapur'un sesi geliyor,aynı zamanda bir ses daha var,ayakkabı sesi gibi sanki,iyide takır-tukur takır-tukur nerden geliyor bu ses çıldıracağım,anaaaaa 10 cm. topukluyla neredeyse benim hızımda nasıl koşuyor o kız,vapuru kaçırdığımda değilde,bu kız benden önce o vapura binerse kahrolurum işte,''çekilsene önümden hantal şey'' bak utanmaza ya bi de laf atıyor bana,''oğlum Kamil bu son koşun olsada,az sonra ruhu teslim edecek de olsan arkana bakmadan devam''.Yok yok ne kadar koşsamda geçecek bu çatlak kız beni,aha geçti valla,çelme falanmı taksam ne yapsam,''aklından bile geçirmeee kırmızı surat'' e pes yani aklımı da okuyor delircem,ha gayrettt ''1 dk kapatmayın geliyoruz'' geliyoruz mu,aman yarabbim nasıl da sahiplendim kızı:).Ohh zorda olsa GİRİŞ yaptım Vapur'a...

       GELİŞME-Al işte rezil olduk Vapur ahalisine,bana mı bakıp bakıp gülüyor onlar,yok değildir ne alakası var ''Nerimannn şu adama bak suratından duman çıkıyor'' Neriman'a neyse bu durumdan,sende benim gibi koşsaydın da duman nerelerinden çıkardı görseydik ''terbiyesiz'' vay anasını ya yaşlı teyze de okudu aklımdan geçenleri, ''teyze senin .... daha 36 buçuğum ben bi kere'' amaann sabah sabah polemik çekemeyeceğim,tenha bir yere sıvış ta bitsin bu yolculuk,''pardon oturabilirmiyim'',''1 çay 1 de kaşarlı tost ısmarlarsan olur'' ahaa bingoooo 10 cm. topuklu ayakkabılı ,beni geçen kız,yuh ya 2000 kişilik vapur da denk geldiğim yere bak ''1. si topuklar 7 cm. 2. si de bu Vapur 2000 kişi almaz kırmızı surat''.Aaaaaa bu kadarı da fazla ama,''pardon bakarmısınız,bize 1 çay,1 çift kaşarlı tost,kırmızı suratlı arkadaşa da en soğundan su, parayı kırmızı surat ödeyecek'' adımız da kırmızı surat kaldı ha iyimi,''kalır tabi bak gör suratını,istersen fondoten de vereyim kapatır biraz'',makyaj aynasını suratıma tuttuğu yetmiyormuş gibi bir de fondoten diyor çıldıracağım,''aaa o kadar da değil rujuma göz dikme bakayım hem o renk sana gitmez hahaha'' sabah şekeri gibi maşallah esprilerde hiç bitmiyor,''şanslı günündesin kırmızı surat tadını çıkar, GELİŞME'yi burada noktalayalım istersen'' nasıl yani ne Gelişme'si?...

       SONUÇ-''Kırmızı surat beleş olduğu içinmi bilmiyorum ama hayatımda böyle güzel tost yemedim,baksana kaşara nasılda uzadı'' görgüsüze bak kaşarı adamın bıyığına sürecek nerdeyse ''aaa hiçte bile tost da bıyığı hiç sevmem hahaha'' hani bir espriye de gülebilsem gam yemiyeceğim de neyseee ''kırmızı surat 5 dk. kaldı,vapur iskeleye yanaştığında senin bir adım önünde olacağım,elimi geriye doğru uzatacağım,o sırada sen halatlara bakıyor olacaksın,düşünmeye zamanın olmayacak,elimi uzattığımda tut mutlaka olur mu?'',deminden beri espri yapan,şuh kahkahalar atan kız bir anda ciddileşti,ürkmedim desem yalan olur,''ürkme,ne diyorsam dinle,elimi uzattığımda tut'' yine Vapur'un Martı'lar ı korkutan sesi,topuklu ayakkabı sesine karışıyor,sadece 1 adım arkadasındayım,Allah'ım kim bu kız,tanıdık da gelmedi,neden elini tutma fikrini kabullendirdi bana,çok kalabalık,kaybettim ayağına yatıp gitmesem mi ''aklından bile geçirme'' düşünce gücü dedikleri bu olsa gerek yine yakalandık ''SONUÇ,hep bunu merak etmedinmi,hayatın boyunca bunun peşinden koşmadınmı,az kaldı işte,tedirginliğiini at üstünden'' hep ikna kabiliyeti konusunda 1 numarayım derdim,halt etmişim,''az kaldı kırmızı surat,sakın elimi kaçırma'' şaka bir yana hayatımda gördüğüm en güzel eller,kaçış yok tutacağız artık,evet ama neden bu kadar soğuk,iliklerime kadar üşüdüm,ama bir o kadar da huzurlu,çok hafif hissetttim bir an kendimi,düştü tüm yüklerim omzumdan,meğerse peşinden koştuğum,bazen görmekten korktuğum SONUÇ ne kadar da güzelmiş,''el salla son kez ardına bakıp kırmızı surat, az sonra tamamen özgür kalacaksın''...

      ÜYE NOTU:Yazı, Hayal Gücüm'den KALINTI,yüreğimden ALINTI,beynimden ÇALINTI'dır.......

YORUMLAR

26 Aralık 2011, 04.19
harika .. hayal gücüne, yüreğine , beyninne ellerine sağlık..
26 Aralık 2011, 04.23

Vapurlarda kaç aşk başladı...Yıllar öncesinden..Şirket-i Hayriyeden bu yana acaba...

Güzel bir macera değilmidir..vapurlardaki o canım bekleyişler...yetişirmi acaba 8.45 e dediğimiz nice sabahlar....

Kutlarım KALINTI...ALINTI...VE  ..ÇALINTINIZI...

26 Aralık 2011, 04.38
Ve Trapper_4Ever geri döndü.Senin mola verip geleceğini pes edip tamamen bırakmayacağını biliyordum. İnan ki çok mutlu oldum.Bloglarda ki son yorumum da sana nasip oldu.Anlatıyı beğendim iç ses konuşmalarını oldum olası sevmişimdir.Yaşarken anlaşılmayan ben burdayım okuyucu sen nerdesin diye sitem eden Oğuz Atay en sevdiğim yazardır bana onu anımsattın.Ona cevap vermek adına kitabının adını Onlar hep oradaydı koyan başka bir yazar var yazarlar arasında  bile savaş oluyor yazarlar bile anlaşılamıyor.Gitme bir daha sen hep bloglarda kal.
26 Aralık 2011, 08.31
işteeee efsane qeri döner emeqine saqlık trapper ustaa süpersin ^^
26 Aralık 2011, 09.00
Bencede çok güzel bir yazı olmuş.
Bende içimden sabah sabah ne nostalji geçirmiş diye geçiriyordum ki son gelince jeton düştü.Eeee daha ayılamadım ondandır )))
Hayal etmek,gerçek olmasa da güzel sanırım.
Elinize sağlık..
Sağlıklı ve bol hayalli günlere YENİ YILDA... [ Hayallerinizin gerçek olması dileği ile))) ]
26 Aralık 2011, 10.22
   Trapperimm Hoşgeldinn öncelikle :)) Efsane geri döndü ve dönüşü muhteşem oldu :) Hayal gücüne, Yüreğine, Beynine sağlık ...
26 Aralık 2011, 10.30

ÖZLEMİŞİM BÖYLE LEZZETLİ BLOG YAZILARINI.YÜREĞİNE VE ELİNE SAĞLIK TRAPPER.AYRICA SÖZÜNÜ TUTUP GERİ DÖNDÜĞÜN İÇİN DE ÇOK TEŞEKKÜRLER

BLOGLARIN ESKİ GÜZEL GÜNLERİNE DÖNDÜĞÜNÜN İLK İŞARETİDİR BU.TEŞEKKÜRLER TRAPPERRRRRRRRRRRR.

                                                                          SAYGILARIMLA....

26 Aralık 2011, 10.40

Hoşgeldin TRAPPER..

   Senin varlığın ;  Aynı  vapura binsekte binmesekte ; mualif olan, destekleyen kısaca    tüm gerçek   blog severlere haz verirmiştir.  Seninle  fikirleri tartışmak  veya  fikirleri  savunmak    herzaman  içinde  ''FAİRPLAY''  barındırmıştır.

  Tekrar  hoşgeldin  TRAPPER_4EVER....

26 Aralık 2011, 10.53
Helal  abi sana süperr..
26 Aralık 2011, 11.14
Bu güzel bloğu bizimle paylaştığın için teşekkürler.
26 Aralık 2011, 11.40
Hoş gelmişsin Trapper ...
26 Aralık 2011, 11.51
Muhteşem bir yazıydı. eLLerine sağLık.ama sonunda Tüylerim diken diken oldu. Herkesin aklına eski aşkları gelmiş ama nedense;
       ''el salla son kez ardına bakıp kırmızı surat, az sonra tamamen özgür kalacaksın''...
cümlesi benim aklıma ölümden başka birşeyi getirmedi  :(...
26 Aralık 2011, 12.25
Paylaşımınız için teşekkürler,emeğinize sağlık...
26 Aralık 2011, 13.16
Bir solukta okudum sanki bende ordaymışım gibi mükemmel bir yazı ellerine sağlık...
26 Aralık 2011, 13.23

Merhaba Trapper,

İlk önce HOŞGELDİNİZ  diyorum.

Yazınızı çok beğendim, hemde çokkkkk.... Yazmak, düşünceleri kelimelere dökmek, işlemek büyük bir meziyet. Sizde çok var.

Tekrar HOŞGELDİNİZ diyorum. Sizi gördüğüme sevindim:))

Sevgiler..........

 

 

 

 

26 Aralık 2011, 13.46
Hoşgeldin TRAPPER bi daha gitme sakınn bi yerleree;)
26 Aralık 2011, 14.46
TRAPER hosgeldın :) ................
26 Aralık 2011, 15.33

Bir kıvılcım düşer önce, 
Buyur yavaş yavaş. 
Bir bakarsın 
Volkan olmuş yanmışsın arkadaş 
Dolduramaz boşluğunu 
Ne ana ne kardas 
Bu en güzel en sıcak duygudur arkadaş. 
Ortak olmak her sevince 
Her derde her kedere 
Ve yürümek ömür boyu beraber el ele 
Yollarımız ayrılsa bile seninle arkadaş. 

Trapper.. Geri dönüşünü en çok isteyenlerdendim. Seni burada görmek çok güzel. Lütfen bir daha gitme. Eksiler için artıları yok etme!..

 

Yazını gece ilk okuyanlardanım. Blog köşesinde ismini gördüğümde heyecanla ve büyük sevinçle yazını okudum.  Su gibi içtim diyebilirim. Okumam bittiğinde 2-3 dakika öylece durdum.  İçerisinde neler saklı olduğunu hissettim ve bu bana acı verdi. İlk başta yorum yapmak istemedim. Neler yazılacağını bildiğim halde görmek istedim. Tahminimde yanılmadım. 

 

Mutluluk!.. Hüzün!.. Keder!... Ayrılık!.. ÖLÜM!... Hepsini bir arada taşıyan bir yazı olmuş benim bakışımca. 

 

 Bu bir aşk hikayesi gibi görüldü. Aslında, seni bilen yazılarını takip eden kişilerin  bu yazının içerisinde neler saklı olacağını görmeliydi. 

 

Yorumlarda bir kişi benim gibi düşünmüş, onu fark ettim. Mr_W arkadaşım bende senin gibi düşünüyorum. Ayrılık, ölüm ve acı........ dayanılması zor ama kaçamadığımız sonuçlar. 

 

Hepimiz biliyoruz ki; KADERDEN KAÇILMIYOR!...

 

Merhaba Arkadaşım..

26 Aralık 2011, 15.36

Yeterince dinlendin Trap,bütün kalıntı, alıntı,çalıntı 'larını özlemle kucaklıyoruz...

Hoşgeldin...

26 Aralık 2011, 17.34
Gözlerimizin blog mesaisine talip olduğumuz Trapper , hoşgeldiniz...
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın