gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

TÜM GAMYUNA ve BLOGCULARA...

30 Aralık 2011, 17.43
A- A+

Merhaba bir kez daha..

Yıllardır bir aradayız seveniyle, sevmeyeniyle, küfür edeniyle, etmeyeniyle , oynayanı, oynamayanıyla,Alisiyle, Velisiyle, Ayşesiyle, Fatmasıyla, Nick hırsızlarıyla, nick kaptıranlarla, hile yapanlarla , yapmayanlarla,  (gerçi tüm olumsuz olanları kuzenler, amcalar, yeğenler yapıyor ya:)) kuzenlerle, amcalarla, yeğenlerle, dayılarla, mafiasıyla, bakanıyla, doktoruyla, mühendisiyle, öğretmeni, öğrencisiyle,blogcuları, blogcucuklarıyla, blog yorumcuları, blog muhalefetleriyle,  sahtesi , gerçeğiyle sanal dedikleri İNTERNET in en güzel ortamı GAMYUN da bir yılı daha geride bırakıyoruz..

2012 Yılının Tüm GAMYUN üyelerine sağlık, mutluluk, başarı ve huzur getirmesini diliyor ve seneye görüşmek üzere diyorum .

Sevgili  genel oplarımızada da bir kez daha teşekkür etmek istiyorum.Başta ben olmak üzere ki çekilecek çile değilim:))üyelerimizin kahırlarını çektikleri ve harcadıkları emekler için..Seneyede beraber olmak üzere diyorum..

Veee Gmsnn sen dualarımın cevabı oldun GAMYUNa gelerek.İyiki geldin iyiki burdasın..

2012 Yılının GAMYUN üyelerine sağlık ,mutluluk, başarı ve huzur getirmesini diliyorum.

SENEYE GÖRÜŞMEK ÜZERE DİYORUM VEEEE SİZLERİ SEVİYORUM..

                                                   cebren

YORUMLAR

30 Aralık 2011, 17.52
Sevgili cebren asıl teşekkür etmesi gerekenler bizleriz iyiki sizleri tanıdım ve bu ailenin içindeyim yeni yılın sizede huzur, sağlık, mutluluk getirmesi temennisiyle
30 Aralık 2011, 18.06
tüm gamyunun yeni yılı kutlu olsun. ama nedense yılbaşlarını hiç sevmiyorum .çocukluktan gelen bir şey .
hep beklerdim noel baba ne zaman soba borusundan girip eve girip hohohoho dicek diye beklerdim hiç gelmezdi 

30 Aralık 2011, 18.10
       ''Amanın da amanın kim yazmış,cebren BLOG yazmış'',yazının ilk paragrafında tam bir REALITY SHOW havası var bunu öncelikle söyliyeyim.Çile konusuna gelince,vallahi bu ortamda kimin kime çile çektirdiği bilinmez ama en çok kahır çekenlerden biri kesin sensindir bu konuda eminim:).Hani meşhurdur ya GÜZİN ABLA muhabbetleri sende bir nevi O'nun GAMYUN versiyonusun cebren abla:)...Yanlılmıyorsam 1 ocak günü doğum günün,senin de hem yeni yılın,hem de yeni yaşın kutlu olsun.74. yaşın bitti ,75. yıl sağlık ve huzur içinde geçer inşallah:)...
30 Aralık 2011, 18.15

  Yorumumun birinde  not  düşücektim. Kim  ilk  '' seneye görüşürüz '' esprisi  yaparsa  2012 yılında   onla  uğraşcam diye !!  :))  Kısmete bak !!  Baltayı taşa   vurduk ...

  İğrenç    espirinin   bir gün  sonra  yıllanmış  olacağını  tesellisi ve iyi dileklerinin  gölgesinde kalmış olması nedeniyle ;   '' iyi ki varsın..iyi ki  varsınız '' cümlesini  içtenlikle  kullanıyorum. :))

     İYİ Kİ VARSINIZ...

             İYİ SENELER    HERKESE.....

30 Aralık 2011, 18.22

Sayın Cebren; biz teşekkürlerimizi sunarız siz ve tüm genel oplara; iyiki varsınız.Yeni yılınızı en içten dileklerimle kutlar saygılarımı sunarım...Herkese iyi, mutlu, sağlıklı, bol kazançlı bir yıl diliyorum..

SEZİN...

30 Aralık 2011, 18.30
noel baba adam olsaydı ve getireceği hediyelerde hediye olsaydı , evin bacasından, soba borusundan girmezdi..bırakın noel babayı da, yeni yıla yeni umutlarla ve iyi dileklerle girelim diye dua edin hiç olmazsa yılın şu son gününde ...
30 Aralık 2011, 19.05
Güzel temennilerinize  katılıyorum, sizin nezninizde  tüm gamyu'na  tüm insanlara yeni yılın evvela  sevgi, barış, hoşgörü, sağlık, maddi manevi her yönden güzellikler  getirmesini  temenni  ederim..
30 Aralık 2011, 19.49
Blogu kim yazmış diye baktığımda cebren adını görünce tamam dedim yine kızdırmışlar cebren opumuzu:) İyi dilekleriniz için teşekkür eder, bende tüm gamyun ailesinin yeni yılını kutlarım.
30 Aralık 2011, 19.50
Bizlerde çok tşk ederiz bizlerin kahrını çektiğiniz için sizlerede hayırlı nice sağlıklı seneler ( bu arada doğum gününüzüde şimdiden kutlayım belki kısmet olmaz ) HERKESE HAYIRLI NİCE SAĞLIKLI SORUNSUZ ( gamyunda cezasız ) SENELER DİLERİM :))
30 Aralık 2011, 19.56
Trapper  4 ever haklı ABLA sana ve aılenede  sağlık ,mutluluk, başarı ve huzur getirmesini diliyoruz.. saygılar:))
30 Aralık 2011, 20.04

2012 yılının tüm GAMYUN AİLESİNE(üyeler ve yöneticilerine) kederden,üzüntüden uzak sevdikleriyle birlikte bol kahkahalı günler getirmesi dileğiyle yeni yılınızı kutlarım.

ayrıca her sorunumuzda yanlarına koştuğumuz tüm genel oplarımıza da sabırlarından ve ilgilerinden dolayı teşekkür ederim.

                                                                             saygılarımla........

30 Aralık 2011, 20.26

Korku varmış…

Cekinge varmış,cebren hep atarmış….

Bizim için yoktur tasa….

Siz her zamanki gibi adil davrandıkça….

Kırgınlıklar gelir geçer ….

Asalatin bize yeter ,iyi Tatilleerr....

     

Yeni yıl sizede sağlık,mutluluk,başarı bol  bol üyelerin sorunlarıyla uğraşmanız dileklerimle..

veee  güzel dualarınız eksik olmasın.....NOKTA


30 Aralık 2011, 20.29
Çok tşk ederiz.herkese iyi senelr.geçen sene yeni yıla gamyunda girmiştim.1 yıl boyunca çıkamadım gece gündüz bağımlı oldum.bu senede tombala yüüznden yine gamyundayım.)))
herkese hayırlı sağlıklı yıllar.smile Resmi
30 Aralık 2011, 20.29
hakkatan çok kahır çekiyonuz  teşekkürler bunun için sizlerede mutlu yıllarr:))))
30 Aralık 2011, 20.42
Bende seni seviyorum CEBREN ve ayni iyi dileklerini bende sana diliyorum...
benlede cok ugrasmak zorunda kaldin her ne kadar kendi problemim olmasada :))

ama diyorumki aslinda hangi güzel yüzdürki toprak olmadi hangi ceylan gözdürki yere akmadi o zaman kalp kirmak incitmek niye...
kimse kimseyi üzmesin kücük görmesin ;)
kalbimizde bir hamd dilimizde bir sehadet ve 
yaşamın en büyük gerçeği olan ölümü
unutmamamız ve unutturmamamız duası ile    Nice saglik huzur ve nese dolu yillara temennilerim ile...


sevgiler saygilar.
30 Aralık 2011, 20.57
BU GECE SON
Kalbi sevgiden, iyilikten geçen herkesin yeni yılını kutlarım. Sağlıklı, huzurlu, başarılı ve bol rızıklı seneler dilerim. 
GAMYUN, hayatımızda önemli bir yeri olan evimizin bir odası.  Oda da yaşayan birisi olarak 2011 den daha iyi bir sene diliyorum kendime ve daha iyisini isteyenlere. 
MUTLU SENELER.
ŞİMDİDEN DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN SEVGİLİ CEBREN. 

30 Aralık 2011, 21.32

Bütün genel oplara ve size  mutlu yıllar  emekleriniz ve büyük sabrınız için ....

....MUTLU  YILLAR  BÜTÜN GÜZELİKLER SİZLERİN  OLSUN......

30 Aralık 2011, 21.54
Teşekkür ederiz cebren, size de mutlu, huzurlu bir yıl olması dileğiyle.
30 Aralık 2011, 22.16
... tesekürler sizinde yeni yiliniz kutlu olsun...

bu arada yeni yilda ilk tombalayi ben yapcammmmmmmmmmm kafaya koydum ben yapcammmmmmmmmmmm baskasi yaparsa eger onunlada ben ugrascam yeni yildaaaaaaaaaa haberiniz olsun
30 Aralık 2011, 22.40
Tüm Gamyun Ailesine Sağlıklı , Huzurlu ve Mutlu Yıllar Diliyorum.. Dilerim Yeni Yıl Yenilikler ve Güzellikler Getirir.. Duayla Kalın.
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın