gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

SIZI....

30 Eylül 2012, 16.44
A- A+
   Kahretsin başladı yine. Ağrısana! Kanasana! SIZLAMASANA!!!! Bıktım senden, ne öldürürsün, ne ondurursun. Düş yakamdan! Öldürmeyecek kadar önemsiz, huzur vermeyecek kadar rahatsız edicisin. Bıktım!
  
   Benden başka kimseler ciddiye almıyor seni. O minicik halinle, kendini önemse dur sen. Koştura koştura acile götürdüğüm illetimsin, ancak bir hafta sonrasına verilen randevuyu hakedebilen. O kadar küçüksün işte, küçük ve önemsiz.

   Hep kapılardan döndüm, hep 'abartan' oldum senin yüzünden. Nelerle yaftaladılar beni. Huysuz oldum, uyumsuz oldum, deli bile dediler bana. Hayali rahatsızlık teşhisiydin. Çıkarıp seni masanın üzerine koysam, cismin bile görünmez. Bir benim hissedebildiğim, lanet olası bir hissin. Başkaları için hiçsin, soyutsun, yoksun.
  
   Ne vakit geldin bilmiyorum, büyük ihtimal mutluydum, bihaberlik irtifasında huzurlu bir andı. Acıtmadın beni, varlığını belli edecek hiçbir şey yapmadın gelirken.  Derinde gerçekleşen bir iç kanamasın, çıplak göz kafi gelmiyor görünmene. Ama dahil olamayacaksın, içime işletmem seni, heveslenme hiç, alışma!

   Korkuyorsun değil mi bensiz olmaktan, ne ifade edersin ki bensiz !..seni sağ tutuyorum, seni var tutuyorum ben...pis asalak !  Göstersene kendini, belli etsene...sinsi ! Ahh bilebilsem bir bilebilsem nerdesin, o dakika kesip atarım, varsın gitsin senle beraber nerem gidecekse...defol git yeter ki.

   Defol git benden SIZLAMA !!!

   Bir kıymık hikayesidir....


YORUMLAR

30 Eylül 2012, 17.10
Wuu, sert kalemiz biraz anlaşıldı. :) O kıymıklar var ya o kıymıklar... ! Kimi kıymıklar vardır, dışardan yoktur, siniktir, sıfırdır ama içten içe kangren eder adamı. Böylesine denk gelmişsin. Ben nasıl bir adamdım ki kıymıklarım hep sinsi oldu, bilemedim nerden ne şekil derimin altına tünedikleriniı. Dediğin gibi pis asalak !Kıymıksız günler diliyorum :) 
30 Eylül 2012, 18.14

O kıymık ki  bir  senin canını yakmadı Cezbe....

O kıymık ki....zaaf nerendeyse orayı daha da kanatmak için varolmuş gibi....

Arada ilerlemez bekler... kan akışını hesaplar daha neresine ilerleyeyim... neresini harap edeyim diye....

O kıymık ki...Asalak bile değil...Asalaklara icazet verilmez. Onlar, sen bihaberken yapışırlar ya da dolanırlar çevrende...Oysa bu kıymıkları hepimiz , bile bile, hatta canımızı yakmasını hakede hakede davet etmedik mi...Maskeleri renklendirmekte fayda var...Zira şeffaf maskelerle dolanıldığında  hayatın içindeki  tüm kıymıklar hesabını iyi yapar...Asalak bile değiller !

Can yangısı  çıkarıp atana dek geçer,geçecektir ya da geçmiştir bile.Cürmu kadar ...Canhıraş seslenişine umarsız kalamadım.Kalemine,emeğine ,yüreğine sağlık...

 

30 Eylül 2012, 18.48
Halk arasında bir deyiş vardır: "Al bir kaya, nereye dayarsan daya.", işte o hissi veren bir yazı olmuş.:) Neyse ki ömrü bir haftacıkmış.:) Çeker gider ait olduğu çöpe.
Hoş bir ifade. Beğendim.
Teşekkürler paylaşım için.
30 Eylül 2012, 19.29
'' SIZLAMA''  dan önce ''  SIZLANMA'' ya yol versen kendinden,   daha çabuk  huzura  erecekmişsin  gibi geldi  bana :)))
30 Eylül 2012, 20.26

       İnsanın en zayıf karnıdır değil mi dahili tehlikeler,harici tehlikelere karşı her zaman vardır bir savunması,o savunmaya rağmen yine yenilgiler alabilir,yıkılabilir fakat ummadığı yerden kaynaklı yenilgiler kadar acıtmaz canını...Ne vakit geldiği bilinmez,ne kadar kalacağını tahmin edemessin,bir bakmışsın çökertmiş bağışıklık sistemini,bir bakmışsın yerleşmiş tüm ruhuna ve bedenine,kurtul kurtulabilirsen sonrasında...

       Yukarıdaki yoruma benzer fakat yazıyı başka noktalardan yakalayan en az 8-10 yorum daha yapabilirim.Sat_Agraha çok güzel söylemiş aslında ''Al bir kaya,nereye dayarsan daya'' derken,işte bende o hissi aldım yazıdan,İster AŞK de,ister MEMLEKET MESELESİ de,istersen mecazi anlam yüklemeden ''aaa kıymık mı battı,bizim Rahmetli Muttalip Abi vardı aynısı onun da başına gelmişti'' de.Neresinden bakarsan bak harikaydı.Bugün çok güzel yazılar okudum,güçlü bir ÇIĞLIK idi,sesi buralara kadar geldi...

30 Eylül 2012, 22.44
harika / 27 yüreğine sağlık canım arkadaşım...böyle yeteneklerin de varmış demek :)
30 Eylül 2012, 23.44
Kıymık gibi küçük, değersiz kişilere de böyle önem vermişliğimiz vardır. İnsanlık kusurlarından işte. O an için ortalığı ayağa kaldırıyoruz ama, geçip gittikten sonra objektif olabildiğimizde gülüyoruz sadece. Yıllar sonra bu blogu okuduğunda sen de gülersin :p
01 Ekim 2012, 00.54
Bu kadar yeteneksiz olduğunu bilmiyordum :p
01 Ekim 2012, 21.34
   Minik kıymık hikayesi, Hypatia'nın nefis bir üslupla kaleme aldığı 'derin düşünce',  Sat_Agraha ve Trap'in 'duru bakış açısı' ve Marlbora'nın nihayetlendiriği 'farkındalıkla gülebilmek' sıralamasıyla gerçekleşti bende. Yazarken tam da böyle hissettim. ( Gerçi duru düşünmeye çalışırken, gözümün önüne gelen hayali bi kıymık "pühh sana, beni nelere alet ettin ! Hiç mi utanmıyorsun" diyerek beynimi bulandırmaya çalışmışsa da, kendisini "hışt, kışt" demek suretiyle kovaladım :)-)

  Özdür "Hay lanet, nerden hatırlattın şimdi şu pis kıymıklarımı edasıyla, çabucak fikir beyan edip ayrılmış.

  Beymen, siz bu yorumu yazarken büyük ihtimalle oyundaydınız, veya kankanızla sohbet ediyordunuz, mesajlar karıştı. Oluyor öyle bazen pat diye başka pencere açılılıveriyor. Gerçi arada 'sızı' filan yazmışsınız konuya bağlı olarak ama tam çözemedim. neyse, başka sefere inşallah :)

  Marlbora ilk okuduğumdan beri gülüyorum yorumuna :) İlk bakışta, blog literatürüne girmiş benim de pek sevmiş olduğum "Allaha havale" butonunu haketmiş gibi görünüyorsa da yorumun, hikayenin mantık olarak  finali  sana ait. (Zaten "Allaha Havale Butonu" kendisini ıslah etmeyecektir. Zira kendisi, bumerang özelliği gösteren bir bünyedir. Ne kadar uzağa fırlatırsan fırlat,  dönüp size gelebilme kabiiliyetine haizdir. Bu tip durumlarda "Ne yapsan nafile, alışmaya çalış" şeklinde şahsa özel bir buton üretilmiştir, ona başvurulması tavsiye olunur :)-)

  Portakal, Pey bu yazı bitsin, ben birazdan size oynarken yorum yapacağımdır uzun uzun :P

  İlkem, ben sana ne diyeyim. Bilimum "nankör kedi, koyunda beslenen yılan" vs yakıştırmalarını hakediyorsun. Yazıyı okuduktan sonra "senin odunlarla ne işin var?" dedi bana, siz düşünün artık :)))))))  Bu durumda kendisine "Yıkıl, gözüm görmesin" butonu yakışık alacaktır :P

  Yahu ne zormuş bu kendi yazdığın bloga yorum yapanlara, yorum yapmak." Cool mu takılmalı ne  :)))) Neyse, hepinize teşekkür ediyorum. İlk blogumdu burda yazdığım, beğendiğinize sevindim cidden, yazarken hissettiklerimin yorumlarınıza yansımış olmasına da ayrıca çok  çok sevindim. Sağ olunuz :)

Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın