gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Değerlerimiz

30 Aralık 2012, 15.58
A- A+

KALBİMDE HİCRET VAR

 

Yokluğunu yaşıyorum,  senli ve sensiz suskunlukların içinde tuhaf bir teslim oluş, çözüldükçe kördüğüm oluyorum adeta.  

Kimse yalnızlığı benim  -kadar sevemez.  Yaşadıklarımın anlam kazanması için  direniyorum. Beraber çoğalalım diye.

Sonsuza kadar  sen olmak için ödediğim  hatta ödeyeceğim BEDELLER

çok ağırda olsa ÖLÜMDEN öte yol mu var..?  

Ben hazırım senle senin için ölmeye. Benim gerçeğim sensin  ebediyen de öyle kalacaksın Tek başıma bırakıldığım da  susuyorsam sen aldırma  bu susuşum ONURUMDANDIR.

Seni sende seviyorum. Bir bebeğin yüzünde ki masumiyeti kadar duru.  Şevkâtle saran, sarmalayan, kundaklayan ana yüreğinin merhametince de sonsuz.

Geçmişe dönüp baktığın da beni sana hatırlatan  bir tek kelebek kalacak  kırık kanatlarıyla. Işığa doğru uçarken mutlu olmak adına.  Her kanat çırpışında

tükettiği o bir günlük ömrün de. sana ulaşamasa da o yolda nefes tüketerek.

 

Esirgenen o sevgiyi  taşımaktan yorgun, bitap düşmüş bedenini bıraktığın da avuçlarına. Çok geç kalınmış pişmanlıklar duyacaksın. Şu uzun kara gecelerin

acımasız sefilliğine aldırmadan  bir sonraki güneşin doğuşunu bekleyeceksin.

Her defasında esir  düştüm şu imkansızlığa. Yasaksın bütün yolları kapadın

sana giden NEDEN?... Hesapsızca geldiğim şu fani dünyadan borçlarımla gidiyorum.

Bir dokunuştur kanayan hicran yaralarıma geceleri başucunda nöbet tuttuğum sabırları ekledim. Sakın ağlama ardımdan. Bilirsin ki sükutla çıkılır AŞK semalarına. Bir sonraki adımı sakın boşluk sanma

MEVLAYA varıştır. Sevgiliye ulaşıyorum. Beklemediğin bir anda gidivereceğim

bir veda bile etmeden sessiz sedasız.…

 

Yenildim…!!! Yenildim sana…!!!Yenildim kadere…!!!Yenildim hayata…!!! Yenildim yokluğa…!!!

Mahşer günü sevdiklerine kavuşmak için bekler ya ölüler. Bende MAHŞERİMİ bekliyorum. Nerede, nasıl biterse bitsin bendeki ömür.

Bir musallalık saltanata talibim. Hayallerim, umutlarım, sevdalarım da darmadağın şimdi.

Mutluluğa gülümseyemedim nedense. İnsanin yüreğine yerleştiyse acıyalnızlık.

MEVLASINI o büyük sevgiliyi  özlemişdemektir.  MEVLAMA sığınıyorum

Uykusuz sabahladığım sabahların serin seherin de . ACI ile kıvranırken çok YALNIZIM.

AL BENİ YANINA RABBİM  KALBİMDE HİCRET VAR…HASRETİMSİN HASRETİMSİNN

Artık VUSLAT için yolculuğa hazırım.

))((Kelebek))((

 

Sizlerle kızımın üniversite imtihanlarında hezimete uğradığı  yıl ve benimde baskı kurduğum bır andaki ruh durumunu kaleme aldığı,  şu an köşe yazarlığı yaptığı bir gazetenin bu haftaki  köşesinde yazdığı bir yazıyı sizlerle paylaşmak istedim. Çocuklarımız bizim için çok değerli, benim düştüğüm bu hataya sizlerde düşmeyin. Lütfen başarılarıyla da, başarısızlıklarıyla da  bu çocuklar bizim değerlerımız ve kıymetlerımız demek ki her an için başarılı olamayabiliyorlar. O an için dünyanın sonu gibi gelse de gerçekte dünyanın sonu değildir.

Hz.Mevlananın dediği gibi ‘çok istediğiniz bir şey olmuyorsa ya gercekten olmaması gerektiğinden yada daha iyisi olacağındandır.’  

Geçmişte yaşadığı başarısızlığa inat olsa gerek  kızım şu an  2 üniversitede  de okumakta ve çokta aktif sosyal bir yaşam ile beraber hayatını mutlu mesut sürdürmektedır.

Sizlerde lütfen çocuklarınızın başarısı ve başarısızlıklarında her zaman yanında olun destek ve alakanızı hiç esirgemeyin, benim düştüğüm hataya  düşmeyin…Ve..

CANKIZIMA..

Saçının teline zarar gelse ölürüm diye düşünürken, hergece Allahım uzun ömürler  versin diye dua etmeden uyumazken  sana bu üzüntüyü  farkında olmadan, bilmeden, istemeden  ben yaşattığım için binlerce kez özür diliyorum kızım..

Ve unutma kaç yaşında olursan ol..nerde olursan ol.. her anında her kararında, her duruşunda yanındayım ..seni çok seviyorum 

                 Baban..

YORUMLAR

30 Aralık 2012, 16.50

                   HEPİMİZ BİRGÜN BİRŞEYLER İÇİN BEDEL ÖDEDİK ÖDÜYORUZDA.. BEN HERZAMAN DERİM HER NE OLURSA OLSUN KARŞIMIZDAKİ NE OLURSA OLSUN CANLI YADA CANSIZ SEVİP GÖZETELİM.
                    BİR BABANIN KIZ EVLADI İÇİN TAŞIYABİLECEĞİ HER TÜRLÜ DUYGU VE DÜŞÜNCEYİ BİZE AKTARMIŞSINIZ .....EMEĞİNİZE SAĞLIK... ALLAH SİZİ VE YANINIZDAKİLERİ KORUSUN HEP BİRLİKTE BİRARADA MUTLU GÜNLER GEÇİRMENİZ DİLEĞİYLE.............
30 Aralık 2012, 16.54

  Şiiri geçtim...Cevaben senin yazdığın  parağrafida geçtim.  Sökeli; Şu şiirin içeriğinden  ziyade ,şiirin  ardındaki  kalemi  yoğuran  anne -baba    olumsuz  şartlara  rağmen  taktiri  fazlasıyla  hakediyor.En buhranlı anında  sığındığı  limanın adresini, ne  mutlu  ona ki  anne-baba  daha önceden verebilmiş.

   Şiir    çok dokunaklı.

   Allah uzun  ömürler  versin , mesut  bahtiyar etsin.

30 Aralık 2012, 17.02
Tebrikler,
güzel babalığınız için, duyarlı yüreğiniziçin, yazınızın çok hissedilen samimiyeti ve çok hoş biçimde sunuluşu için.
Dilerim, evlatlarına karşı aynı hataları bıkıp usanmadan tekrarlayan ana-babalara ders olur.
Teşekkürler paylaştığınız için.
Size ve güzel kızınıza sevgiler.

30 Aralık 2012, 17.16
  •       Xsokeli op um yüreğinize-elinize  sağlık okurken oldukca duygulandım yazmanız gerek herseyı olmasa bıle bır kısmını dıle getırmıssınız..sizi sevıyorum.. ALLAH'' ım size, kızı nıza, oglu nuza ve  eş inize uzun ömürler- saglık- mutluluk huzur versın..güzel yasamanız dılegı ıle...
30 Aralık 2012, 18.02
Duygulu bir yazı  çok  samimi  ve içten  içtenlikle  yazdığınız bu  iki  kelime :ÖZÜR  DİLERİM:Bir  babanın  evladına  değer veren  en güzel şey  değil midir ...sanki  tatlı  bir  rüzgar  esintisisanki  kalbinizi  çıkarıp  kızınızın avuç larına  vermişiniz....  bundan güüzel ne  olabilir.kiALLAH  Sizlere ve evlatlarınıza  sağlıklı  uzun ömürler  versin......SAYGILARIMLA....
30 Aralık 2012, 19.14

Kizinizin bu duygulu ve icten dizeleri ,cümleleri siralamasi bile sizlerin ona verdigi gercek sevginin disa vurumu bence..Günümüzde sahit oldugumuz bazi olaylara bakip hey genclik nereye gidiyorsunuz dedigim anda ,ümitle isildadi gözlerim ..Eminimki sevgi icinde büyüttügümüz cocuklarimiz kariyerleri ne olursa olsun ...Mezuniyetleri ne olursa olsun ..Harika bir insanlik donanimiyla yasama can verecekler..Bir sevgi varsa olayin icinde...Her ne olursa olsun en güzel birikimdir , kazanctir bence....Ve bir babanin özürü her ne olursa olsun MÜKEMMELLIKTIR bence...Samimiyetiniz,yaziniz harika..Hoskaliniz..

 

30 Aralık 2012, 19.58
Hayatta en değerli varlık anne , baba başka yok. ALLAH onları baiımızdan eksik etmesin onlarıda kimseye muhtaç etmesin..
20 Ocak 2013, 17.50
cok güzel bir paylaşım elinize saglık
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın