gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

eş dost vesaire üzerine

15 Temmuz 2006, 22.41
A- A+

tam 10 sene önce, ege alpha ws lab'ında tanıştık, herifin teki siz de mi XXX üyesisiniz diye sorduğunda evet adım bu diye cevaplayarak tanıştık hatta tam olarak hatırlıyorum.

2 sene okul arkadaşlığı, 2 sene ev arkadaşlığı vs vs

birden kulağımda çiftetellinin sesini duyunca daldığım yerden çıktım :) murat evleniyo olm :)

3 sene önce kız arkadaşı ile bizi tanıştırdığında pislik olsun diye "ee evlilik ne zaman" diye sorduğum adam aynı kız ile şuan evleniyordu.

eğlenceli bir durumdu, 2 kişi tarafından izlendiğini hissettiğinde kıl kapıp heyecan yapan sevgili murat şuanda yaklaşık 200 kişinin gözü önünde muhtemelen internetten bulduğu bir whitepaperdan okuduğu şekilde çiftetelli oynamaya çalışıyordu :)

yüzü botoxlanmış gibi sürekli sırıtıyor, muhtemelen içinden bitsede gitsek diye gide kafa ütülüyordu :)

oturduğumuz yerde arkadaş grubu ile süper geyiklere alet ettik elemanı, gelin hanım gayet güzel göbek atarken murat kesin içinden lan lan lan diye söyleniyordu :)

kutlarım sevgili air :)

 

YORUMLAR

15 Temmuz 2006, 23.44

gerçekten büyüleyici :)

 

 

bu arada Selçuk Abi senın bloglar uyarı eglence ıcerıklı olunca daha bı keyıflı gıdıyor yanı bu şöle bişey sabahları işine giden memurun şehir otobusune binmeden otobus duragının kenarında duran simitçiden bir simit alıp yemesını seyretmek gibi birşey..

 

Genel Kültürü olan insan işte aha.. ne mutLu..

16 Temmuz 2006, 11.45

murat arkadaşa mutluluklar dilerim .anlatımında ayrı bir harika hele şu lan lan lan cok süper kendimi memleketimde zannettim)))))))) saygılar...

19 Temmuz 2006, 05.48
inecek varr imdat neyi superrrrrha bide buyuleyici aman allahımmm smile Resmi
04 Eylül 2006, 10.44
mavi geceler sana katılıyorum ama gulmekte :D
16 Eylül 2006, 12.03
çok ilginç buldum alalalala..:)))
21 Kasım 2006, 03.02
Roots abi senin anlattımını cok begendım blog da fazla takılmam ama senın ismini gorunce bi bakım dedım ve paylaşımın icin sana tşkler ediyorum begenerek okudum :x)
05 Aralık 2007, 23.31

selçuuuk naaptın sen :)   bu arkadaşına çok gülmüş dalga geçmişsiniz anlaşılan gülme komşuna gelir başına derler :) neyse hayırlısı sende burdan gamyundan tanıştığın bi kızla evlenirsin artık :)nasip kısmet işin şakası ben ilk yazılarını okuduktan sonra seni tanıdım  tamam bi op vardı ama ölesine duruyodu benım için yazılarını okuduktan sonra renkli bi kişilik olduğunu düşünüyorum yazılarınızın devamını  bekleriz (yazan halktan biri):))

01 Nisan 2008, 16.06
Yüzü botoxlananlar sürekli sırıtıt mı????
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın