gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Bieberce Paylaşımlar

03 Mayıs 2013, 15.43
A- A+

Daha dün gördüm haberlerde, dünyada milyonlarca ergen kitlesine sahip Justin Bieber, özel uçağıyla Sabiha Gökçen Havaalanı'na iniş yaptıktan sonra pasaport kontrolüne girmeden kaçak giriş yapmış.Sözde görüntü vermek istemeyen bieber korumalarının arasında aracına binip gitmeye çalışmış.Aracın ayrılmasına izin verilmeyince Pasaport polisi aracın yanına gidip işlemleri yapmış.(şuraya kadar Trt spikeri gibiydim)

Dün gece dönüştede aynısını yapmak istemiş.Fakat akıllanan ve haberlere konu olup tüm eleştirileri üzerinde toplayan Türk Polisi bu sefer aynı muameleyi yapmamış ve justin kardeşimizi küstürmüş.

                                                              ...

Justin umurumdamıdır, asla.Binlerce sapığımız var , gelen yabancı turistleri *** edip, öldürüyorsunuz, neden bunuda tövbe tövbe...Kızdığım nokta justinin sapıklarımız tarafından bile özel muamele görmesi, tıpkı polisimizin yaptığı gibi.

Biz 3. Dünya ülkesimiyiz, Türk Polisi nasıl kendini bilmez ergenin peşinden gider.Sinirlenince her fırsatta biber gazını ve jopunu(copta olabilir, bilmiyorum) kullanmaktan çekinmeyen polisimiz nasıl, nasıl olurda ergenin peşinden koşar; kendi insanına vermediği değeri verir.

Hadi diyorum Türk insanı zenginin peşinden koşar, devlet kademesinden laf gelmesin diye güzel görünmekte ister.Yağcılık var yani kanımızda...Fakat bu ergen ya, bu kadarını düşünemezdim.Gerçekten utandım.

Tamam alışmıştım, ben ülkemde ikinci sınıf vatandaşım diyordum son yıllarda ama justinin gelişinden sonra üçe düştüm.Artık Türk Tarihinde justinden öncesi ve justinden sonrası var.

Sırada  one direction.Yok bence kaldıramazsınız.

 

 

YORUMLAR

03 Mayıs 2013, 21.21
gösterilen ilgiyi, ihtimamı verilen degeri görünce icim buruluyor. biber mi turp mu :) ismi her neyse ne sanıyor kendini, daha dünkü cocuk. fazla ego sırınga etmisler ona. sanki elton john, paul mccartney. kendini asmıs doyuma ulasmıs insanlar mütevazı olur zaten. bunun gibi olmaz olmamalı.elin sümüklüsü iste, fazla üstünde durmaya lüzum yok der ve gecerim... :)
03 Mayıs 2013, 23.01
castin bibır tivitinde paylaşmış....istanbul hoştu ta ki kızların ter kokusuna kadar....
04 Mayıs 2013, 00.10
farklı bir muamele konusunda hak veriyorum :)
04 Mayıs 2013, 00.46
Aynen ter kokusunu bende okudum.Herifin burnu resmen üzerimizdeymiş :)
Ha ayrıca ben polis teşkilatına laf etmedim, Türkiye insanının yağcı ve iki yüzlü özelliğine atıfta bulundum.Her şeyi yıkıp sil baştan yapabiliriz, fakat bu huyumuzdan asla vazgeçemeyiz.
Bize kimseden küçük olmadığımızı ve o sebeple yağ çekmek ya da riya yapmak zorunda olmadığımızı anlatmaları lazım.
04 Mayıs 2013, 01.26
Yeni yetmenin biri sanki Türkiyeye değil dingonun ahırını girer gibi pasaportsuz girecek, birde tafra yapacak konser sonrası, bizim fazla akıllı ergen kızlarımızdan yüzlercesi de saatlerce kendisini bekleyecek...
04 Mayıs 2013, 03.18
arkadaş gerçekten türk polisine yakıstıramadım fakat hepsini aynı keseye koymamak gerek jostine orda en kral muameleye yaptıracak cangaver gibi anabacımızı emanet ettiğimiz aslanlar gibi türk polisleride vardır. Sonuç itibariyle her dakka karının yada sevdiğinin yanında değilsin sena ulasılamassa 155 e ulasılıyor senin yapamıcaklarını yapıyor karsılıksız canını ortaya koyuyor yeri geldimi şehitte oluyor Ama farklı muamele gerçekten.
04 Mayıs 2013, 11.49
ALLAH akıl versin bi dolma biberimiz eksikti oda oldu ergenlerimiz mutludur inş oturun da türkülerimizi dinleyin ingilizceniz dahi orta 2 ingilizcesi iken bide biber dinlediniz ya barış mançonun domates biber patlıcanı na karban olun :))
04 Mayıs 2013, 19.10
sesizce sevdimin yorumu cok güzelmiş ya :) Cidden Allah akıl fikir versin. Ama ergenden ergene de fark var ya mesela benim tanıdıgım bir çok insan ergen ama Müslüm dinliyen ergenlerden :)
Cidden burası Türkiye ne zaman ne olacagı belli olmuyor. Bazen bir ergeni baş tacı ediyor bazense yapılan büyük hatalara göz yumuyor...

Burada Türk polislerini nedense ben suçluyamıyorum. Çünkü onlarda amirlerinden üstlerinden emir alıyorlar.

Keşke herkese ''eşit'' muamele gösterilse...
05 Mayıs 2013, 00.08
ya arkadaş bu bieber sahnede tepinirken terlemiyormu cidden merak ettim bizim kızlara laf etmiş.neyse hiç hazetmedim kendisinden nesine hayranlar onuda bilmem Amerikan basınında sümüklü sokak çocuğu görüntülerinide gördük bunun.sonuç itibariyle öyle yada böyle nekadar sewmesekte bir şekilde bieber kardeşimiz ününe ün servetine servet katıyor sayemizde.öyle ya reklamın iyisi kötüsü olmazmış mantığı varya dünya bu kafayla giderse kimleri daha baş tacı yapacaklar cidden meraktayım.
05 Mayıs 2013, 15.55
Ben o kızların yaşındayken Bach dinlerdim, Vivaldi dinlerdim...Onlar da ayrıcalıklıydı, onlar da özeldi lakin asla twetlerinde böyle şeyler paylaşmazlardı.
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın