gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Hayırdır İnşallah

18 Temmuz 2013, 12.11
A- A+
                         Yüzünü göremediğim  ,uzun boylu bahçıvan, el  arabasıyla getirdiği çiçekleri,torbalarından çıkarıp toprağa dikiyordu. Çiçekler otuz-kırk santimetre boylarında, kimi sade yapraklı, kimide çiçekli ve tomurcuklu fidelerdi. Üzerinde minik güller olan fideyi işaret ederek,bu sensin , birazdan ekeceğim Gül olarak doğacaksın,on iki yıl yaşayacaksın,demedi ama beynimde bu sesi duydum ve uyandım.Bu hayatımda ,gerçek adım Lale, sonrası da Gül  mü?..                        HAYIRDIR İNŞALLAH:))

YORUMLAR

18 Temmuz 2013, 17.35
Laleeeee, mağrur,akıllı, adı gibi zarif kadın. Rüyanı açıklıyorum sana:))
Sana güzel, güüüp güzel, dünya tatlısı bir bebek verecek oğlun, ancak yurt dışında doğacak bu bebek ve sen 12 yıl sonra kavuşacaksın O'na:)) Sana benzeyecek, onunla gurur duyacaksın... 
AtayaG.
Not, sana; 
Blogun çok sıkı takipçisi bir arkadaş, '' senden söz ediyor birisi, rumuzu coupable'' dedi bana ve anlattı yazdıklarını. Bulamadım ama anlattıklarını dinleyince, '' evet doğru demiş, dedim hakkımda.''  Acele konuşunca her şeyi çorba ederim ben, bilir coupable, ama iyi yazarım, beğenir, dedim hatta. İlk yazımı yazdığımda en büyük desteği bana verendir... de dedim:)) Öpüyorum.

18 Temmuz 2013, 18.55
Hayır diyelim hayır olsun coupable.
12 sayısına bak.Rüyanın can alıcı yeri orası.
10 dan sonraki bütün rakamlar bir dileğiniz ve muradınız varsa gerçekleşeceğine yorumlanır.
Valla sen yinede bana güvenme aklımda öyle kalmış ama bir araştır istersen.
Bir ara 11 rakamı ile ilgili çok rüya görmüştüm 11.sokak 11.kat.11 dilim ekmek.
Dayanamadım baktım aklımda kalan buydu.
18 Temmuz 2013, 20.25
              Güzel yorumlar için hepinize teşekkür ederim.              Ataya ,seni yok falan diyorlardı,dönmüşsün sevindim.O gün yorumlarda adını duyunca ,senle olan tüm anılarım depreşmişti,aklıma geliverenleri yazmıştım bende.Anılar o kadar değildi zaten.Hatırlar mısın bilmem  ''Gittirdi '' demiştin bir gün.Gittirdi yerine koyabilecek ,aynı anlamı taşıyabilecek bir kelimeyi hala  daha bulamadım .Bu, dilime pelesenk ettiğim Ataya'ya özgü kelimelerden hemen hemen en sevdiğim kelimedir .Bana söylediğin her güzel kelimeyle aslında sen kendini tarif etmişsin.ilave edeyim,nahifsin,karşılıksız sevmeyi bilen hem fiziği hem kimyası çok güzel insansın.              Seni ve sohbetlerimizi özlüyorum.
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın