gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

PUAN MI O DA NE?

05 Ekim 2013, 21.39
A- A+

    Yorum kolik olduğum dönemlerde aldığım bir maske rumuzum vardı. Hep kullandığım siyahorkide rumuzumda ki yorum hakkım bittiğinde onu giriyor blog yazılarına onunla yorum yapmaya devam ediyordum. Bugün blog köşesinde gezinirken aklıma geldi ve dedim ki şu rumuzuma biraz karizma kazandırayım hem de zavallı bir iki oyun görmüş olur. Ne mümkün efendim ne mümkün puanım sırf sıfır kilometre on bin diye atılmadığım kovulmadığım masa kalmadı. Öyle ki atıla, atıla serseme döndüm. Peki o halde madem atılıp kovuluyorum öyleyse ben oyun kurayım seçen değil seçilen olayım kim bilir belli mi olur belki birileri benim masamı seçer de bir oyun oynayabilirim hayalini kurarak masa açtım aslında dört tane banko salonu gezdiğim düşünülürse masalar açtım demek en doğru olanı. Masalarıma kim girdiyse ardına bakmadan çıkıp gitti, dolayısıyla oyun oynama hayalim de suya düştü. Bir iki tane ben gibi sıfır kilometre ve aşağısı puan taşıyan gelmiş ve beklemiş olsa da tüm oyuncular bir türlü tamamlanamadığı için oyun da haliyle bir türlü başlayamadı. Tabi bu durum her oyunda böyle olmayabilir hepsini denemediğim için bilmiyorum. Ne yapayım çaresiz döndüm rumuzuma burada seni istemiyorlar ey rumuz dedim ellerim titredi ama yine de çarpıya tıkladım ve kuzu, kuzu çıkıp gittim.

   Bu durum karizmanız kabul edilir derecede olsa da gamyunun eski bir üyesi olsanız da hep oynadığınız oyunlardan sıkılıp farklı bir oyunu denemek için girdiğiniz salonlarda da böyle. Ya masadan atıla, atıla serseme dönüyorsunuz ya da savulun ulennn dağıttırmayın bana salonu diyerek kendinizi içkiye vurup otuz beş bin yıl yasak yiyecek duruma geliyorsunuz.

    Karşı çıkıp herkes kimlerle isterse onlarla oynar bu seçme özgürlüğüne karışamazsın diyenler olabilir. Seçme özgürlüğüne değil karışmak aksine destekliyorum. Kimi puana karizmaya bakıp seçer kimi kazanılan kaybedilen oyun sayısına göre seçimini yapar kimi de az konuşan hatta hiç konuşmayan oyuncular gelsin der ki ben öyle diyenlerdenim, genelden çok konuştuğunu gördüğüm biri masama gelmişse çıkmasını rica ediyor onunla oynamıyorum.

   Gelelim bu yazıyı yazmamda ki amaçlara; lütfen oynamak istemediğiniz insana çıkmasını rica edin masadan sorgusuz sualsiz atmak medeni insanlara pek de yakışmayan bir davranış.

Yeni üye olanlara da puan satılsa hiç fena olmaz. Bugün yaşadıklarıma bakarsak onların gerçekten de gamyunda oyun oynamaları mümkün değil. Oyunlara kabul edilmedikleri bir siteye insanlar neden girsinler ki. Yanlış oldu site kabul ediyor da sağ olsunlar kabul etmeyenler üyeler. Masada ki oyun ayarlarında puan belirleme seçeneği olabilir seçilen puanın altındakiler masaya giremedikleri için kötü davranışlara da maruz kalmayıp delirme noktasına gelmezler. Yok yahu en kolayı en temizi ve en iyisi tüm puanlar sıfırlansın herkes rahat etsin. Puanları olanlar o puanları evlerinden getirmediler ya da gelirken marketten satın almadılar onlar da bir zamanlar puansız idiler. Bazılarının bu gerçeği göz ardı ederek uygun olmayan davranışlarda bulunmalarına anlam veremiyorum. Çoook yüksek puanlı olanları anlarım da e be kardeşim kişinin puanı on binin biraz üstü o bile diğerlerinden gördüğünü yapıyor sıfır kilometre puanı olanla oynamıyor.

Aslında bir de elit üyelik alıp rumuzumu renklendirip süsleyerek denemek isterdim yine masalardan atılacak mıydım ya da kurduğum masaya gelenler puanımı beğenmeyip çıkacaklar mıydı gerçekten merak ediyorum.

    İşte böyle blog ahalisi durum bundan ibaret.

YORUMLAR

06 Ekim 2013, 00.01

    Canım yaşadığın bu acımasız duruma çok üzüldüm. İlk oyuna girdiğim gün aklıma geldi .Gözlerim doldu :PP

    Şöyle ki kurula kurula masaya girdim . Bana açıktan çık dediler nasıl çıkıldığını bilmiyorum tabi arıyorum hangi tuşla çıkıldığını bir türlü bulamıyorum sonra bir şey oldu bir deprem hissiyle masa kayboldu . Meğer zalim ustalar atmışlar :DDD

06 Ekim 2013, 01.54
Puan sistemini mi kaldırsalar ne olsa :)
06 Ekim 2013, 02.39
Gamyun ,içinde zengin KIZ ,fakir OĞLAN   olan  eski Türk filmlerinde kii  şehirler    gibi  oldu.Puanı çok olanlar,az puanlıları tıpkı size yaptıkları gibi beğenmeyip ,masadan atıyorlar.Oysa ,acemidir diye masadan atılan kişi , çok puanlı nickini o gün herhangi bir sebepten kullanmamış olabilir .Ki oluyorda.101 de oldukça iyi puanlı olan nicimle  her  masa bana seve seve buyur derken,coupable gibi fakir puanlı nickmle girdiğimde atılmasam da müsade  diyorlar? İşte bu ayrıntıyı akıl edemeyenlerin zeka yetersizliği ile eğlenmek fena olmuyor hani:))))) Sizde benim gibi yapın ,zekalarına gülün geçin...
Sevgiler..
06 Ekim 2013, 12.48
Masadan atacak olan, ne puana bakar ne de karizmaya. Bazıları bunu huy etmiş durumda. En nefret ettiğim şey '' müsade '' ya da ''lütfen çıkarmısınız''  yerine sorgusuz sualsiz pat diye şutlanmalar. 
Dün mesela böyle bir olay geldi başıma, üstelik de 21 bin puana  yakın oldugum banko salonlarının birinde. Sadece beni değil karşıma gecen kişiyi de masadan atması kişinin ruh  haliyle bağlantılı bir durum olsa gerek.  Atan kişiye dayanamayıp; '' söyleseniz çıkardık '' dedim. Ardından aramızda kısa bir tartışma geçti. Demek ki ben şikayet edeceğime o sisteme şikayet etmiş. Ben ''tahrik sonucu istenmeyen bir laf ettiğimden dolayı''  15 dakika yasaklandım( aldıgım cezaya bakıp suç unsurumu tahmin edin). Masadan atan kişi ise sonradan başka nickiyle salona gelip kendi ağzıyla söylediğine göre 1 ay yasak almış. Sanırım bu ona güzel bir ders olmuştur. Bundan sonra masadan at butonuna basarken 2 defa düşünüp basacaktır. 
 Her zamanki gibi yine hepimizin  derdi olan bir konuya parmak bastın. Güzeldi Orkide. Sevgiyle kal hep mutlu ol inşallah.
06 Ekim 2013, 18.13
101 ve kastet oyunların da reel de çok iyi oynadığım halde burada felaketim:( Bir çok rumuz aldım (hepsi 1453)ama olmuyor olmuyor..Bankoda puanı az olanlarla oynamıyorum  çünkü çok şanslı oluyorlar.:))
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın