gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Neden Kadın!

06 Ekim 2013, 00.39
A- A+

Doğup büyünülen aile ile başlar aslında macera, ilk okuldaki öğretmenlerimizle devam eder, sonrasındaki eğitim hayatımız ve çizdiğimiz iş rotamızla. Ama asıl olan gerçek şudur ki; erkeklere hayatı öğreten hep kadınlar olmuştur. Doğru yada yanlış çizilen erkek hayatları haritasında parelelleri de meridyenleri de kadınlar belirler.

Düşünen yorumlayan erkek fark eder ki dönüp arkasına baktığında kainatın en ürpertici eğitmenleri ile yaşamıştır. Anne kucağının şevkatinden sonra bayrağı ilk kız arkadaş devralır ve sanılanın aksine bu sizin seçiminiz değildir. Hayatınızın şekli hiç size ait olmamıştır.Her bir yeni aşk sizlere yeni hediyeler sunup hayatınızı damla damla elinizden alır ama siz her defasında katillerinizin peşinden koşmaya devam edersiniz.

Kadının üstünlüğünü ‘cazibe’ kılıfına sokup kendinizi kaybettiğiniz zamanların faturasını farklı acılara yöneltip geleceği kariyeri aile hayatını bahane edip yaşanması gereken gerçek aşklardan ürküyorsunuz. Halbu ki bir kadın bir erkeğin en koparılmaz en köklü addettiği gerekçeleri elinin tersi ile itip aşkını en mert şekilde sahiplenir.

Sevdiği kadını taciz eden adamı hastanelik edip hatta canına kasteden sadece obez egoların önlenemez kompleksidir. Çünkü orada konu olan cesaret değildir. Kırılan erkek egosu, ilkel erkeksi özbenliğidir. Fakat asla cesaret değildir.Siz  erkekler ‘delikanlılık’  ‘erkek adam olmak’ , ‘adam gibi adam olmak’ gibi tamlamalarla ve slogonlarla  cansimidi oluşturan erkekliğinizi hayat okyanusunda boğulmaktan kurtardığınızı zannederken hiç duydunuzmu kadın gibi kadın tabirini … hayır çünkü kadın o hayat okyanusuna balıklama dalacak kadar kadındır.

Bir erkek tek sille ile bir kadını alaşağı edebilir bu sadece ebat ve kas gücüdür. Ama kıyaslanabilir mi bu güç her ay çekilen adet sancısı yada daha önemlisi doğum sancısısı na gösterilen direncin gücüyle.

Şayet güç ve cesaret erkekte olsaydı Tanrı bu kadar özel ve kutsal bir seremoni olan doğum için kadınları seçer miydi?

Kadınlar sizi seçer. Eğer bir kadın istemezse, tenine değmeniz ütopyadan öte bir imkansızlıkken, bir kadın sizi seçtiğinde tercih haklarınızı tıpta adı konmamış bir anesteziyle gözlerinizden söker alır. o teninizde orman yangınları başlatarak saçlarınızın köklerinden, DNA’nıza dek size sahip olur, ama idrak edebilmeniz vakit alır.


        Çünkü sizin orgazmınız birkaç dakikayla özetlenirken, kadının size sahip olma süreci aylara, hatta yıllara yayılır.

Kadınlar her ilişkiyle daha da zenginleşir ve çoğalırlar.Sizi emziren annenizin yerini gözlerinde, teninde en lezzetli günahları emziren kadınlar alır.Onlarla eşitlenmeye gayret ettikçe kan kaybedersiniz, ki bunu da çok severler.“Erkekler genelevi”ine ihtiyaçları yoktur kadınların , çünkü “Onlar” istediklerinde tüm erkekler “Geneldir”…Seçildiğinizde bunun tadına varıp teslim olmak yerine üzerinize düşen gölgeyi kabullenmezseniz, daha da kan kaybedersiniz.“Erkek adam” olma kompleksinizi ve egonuzu mat edip “kadın” gibi hissedebildiğiniz gün, belki bu kan duracak, belki…

YORUMLAR

06 Ekim 2013, 01.36
Çok çarpıcı, iyi ifade edilmiş, gerçeklere dem vurmuş, "kadın gibi kadın" elinden çıkmış bir yazı.

Tam da okumakta olduğum “Kadının Yanılgısı” kitabına denk düştü. O kitaptan edindiğim bilgiler ışığında yazıya katkıda bulunmak amacındayım.

Kadının erkeğe yaklaşımı önem taşımaktadır. Birey kişiliğe sahip olamayan çoğu kadın; kaprisleriyle, nazıyla, bedeniyle,  dişiliğini kullanıp/kullandırıp kendini cinsel obje olarak göstermekten ve sunmaktan hoşnut olduğundan erkeklerin birey olarak bakabilmesini zorlaştırıyor.

Kadın birey kişiliğini geliştirebilmiş, sorumluluk almayı öğrenebilmiş, güvenlik kaygısıyla yaşamayı bırakabilmiş, kendini sevmeyi ve değerli hissetmeyi öğrenmiş, erkeğe mahkum olmaktan kendini kurtarmış ve ilişkide güçsüz durmamış ise kadın gibi kadın olur.

Kadın ve yetiştirdiği neslin mutluluğu, kendisinin birey kişilik özelliklerini kazanmış ve aktarabilmiş olmasından geçmektedir.

Türk Erkeği kadına üç farklı algı ile yaklaşır. Bacı, ana ve cinsel obje… Bu üç algı dışında bir algıyla yaklaşamaz. Oysa kadın bireydir. İnsandır.  Bu türlü bakmayı becerebilmek çok önemlidir.

Bana göre; her erkekte birden çok kadının izi vardır.

“Yeryüzünün en soylu varlığı, erdemli bir kadındır.” (Lotvell)
06 Ekim 2013, 01.36
Defalarca okuyabilirim son derece güzel ve mükkemmel bir yazı çoğu olayı bu kadar kısa tutabilmenizde çok iyi tebrik ediyorum yazılarınızın devamını bekliyorum...
06 Ekim 2013, 01.39
Kadın severse okyanus gibi sever.Bazen sessiz bazen fırtınalar kopararak  Kadın aslında KADIN gibi sever..hayattan tek istediği Onu çok sevecek bir yürek... Kızılım bu muhteşem yazı için emeğine güzel yüreğine sağlık.. aslında anlayana cok şey var empati kurarsak çok mesaj var.paylaşımın için şahsım adına çok teşekkürler defalarca okuudm...
06 Ekim 2013, 03.12
Siz ayın beşinde yazdığınız yazınızın aynını neden tekrar ayın altısında eklediniz.İlk iki sırada da neden sizin yazınızı görüyoruz.Yıllardır gamyunda gerek  üyelerin gerek yöneticilerin yazılarını okuyorum ilk defa böyle bir olaya şahit oldum.Bu durum sizden önce yazılarını onaya gönderenlere haksızlık olmuyor mu? Mantıklı bir açıklamanız var ise bizimle paylaşmanızı rica ediyorum.
06 Ekim 2013, 05.19
AAAAAA  bak işte yakaladım. Şoklardayım çok şaşkınım bir yaşıma daha girdim aaaa!!!  Sırf genelop diye üyelere haksızlık yapılıyor işte bu.. :)))
Sayın siyahorkidee bu kadar dikkatli blog takipçisiyseniz ki öyle olsaydınız bu yorumuda yapmazdınız 5inde saat kaçta okuduğunuzu düşünürdünüz sonra 6 sında dediğinizde saat kaçta okuduğunuzu düşünürdünüz üstüne birde yorumu saat kaçta yaptığınızı hesaplardınız matematiksel olarak bir sonucada varırdınız... 
İlk onay tarihi : 05smile Resmismile Resmi13 23:49:34
Son onay tarihi :06smile Resmismile Resmi13 01:00:20
siyahorkidee [06-10-2013 03:12
Blog yoruma kapalı olarak onaylanmış olmasından dolayı  yoruma açıldığında tekrar onaya düştü ve 2. kez onaylanmasını bekledi olay bu..)
Kaldırın kazanları tekrar yerine  kazan kaldıracak bir durum yokmuş gördüğünüz gibi:))) Onayı bırakıp konuya odaklanınki amaç bekçi dövmek değil üzüm yemek olsun...
06 Ekim 2013, 10.35

Erkeklerin pek hoşuna gitmeyecek bir yazı olmuş :) ama sözler yerinde ve doğru…

- evren zaten kadındır doğurgandır, yaratıcıdır... Kadın evrenle uyumlu yaşarken, erkek  özelliklerinden ötürü hep bir çelişki bir savaş içerisindedir...

-intihar oranları erkeklerde kadınlara oranla çok yüksektir....

-kadın evet kendini sever, erkek ise sevmeyi ve sevilmeyi bekler...güçlülük adına en büyük etken bu olsa gerek ..buna bencillik demek çok yanlış olur ...burada bir paradoks var...kendini seversen eğer gerçekten bencil olmazsın...

Siyahorkide’ nin sitemini çok anlamlı bulmadım… ilk ve ikinci bloğa bakınca neden iki kere yayınlandığı belli, ilkinde yoruma kapalı imiş sonradan yoruma açılmış, burada ilk yazılan silinebilirdi ama sistem buna izin veriyor muydu detaylarını bilemiyorum…



06 Ekim 2013, 10.37

Çok sert bir yazı; vAllah ne diyim nikinzin yanındaki ünlemi ışınlı sopa gibi erkeklerin kafasına vura vura anlatmışsınız .:))

Dünyayı yeniden dizayn etmek mümkün değil. Keşke bunu coğrafi bölgeleri belirlemek için değiştirilen harita kadar kolay olsaydı. Bu böyle devam eder; bin yıllar geçti kadın erkek savaşı bitmedi ve bin yılarca daha şiddetli devam edecek. Eğitim diyor herkes, en çok şiddeti uygulayan eğitimliler neredeyse.  

Kadının Hayatımızdaki önemi göz ardı edilemez,  Ne her kadın uysal Kedidir nede her erkek vahşi Aslandır.  Hayat kurulduğundan bu yana sanki iki ezeli düşman olarak ilan edilmişler. Oysa ikisi de dönen çarkın dişlilerinden her biri. Kadın sevgiyi yaşamak istediğinde erkeğe ihtiyaç duyar erkekte aynı şekilde. Şöyle bir düşünce çıkmış ortaya kadın neden bu zahmete katlansın bütün yaşam çilesini çekmesine rağmen. Doğanın bir kuralı var ikisi birbirine muhtaç önemli olan bu ihtiyaca nasıl cevap verileceği.

Kadını dövme kadını taciz etme erkeğin eksik olan bir tarafını dışa vurumudur. O muhtemelen eksik tarafını tamamlamaya çalışıyordur. Bunu hiçbir şekilde tasvip etmek mümkün değildir. Kadına saygı anneye saygıdır, kadına saygı eşine saygıdır, kadına saygı kızına saygıdır. Bu perspektifte baktığınız zaman sorun çıkmaz.

Söyleyebilir misiniz her erkek canavar yada her kadın baştan çıkarıcı? İlkel toplumlardan günümüze kadar geri kalmış toplumlarda kadının sadece doğurganlığı göz önünde tutulur. Yanı kadını dişi olarak görür. Aslında her ikisi de üstüne düşen görevi yaparsa hiç sorun çıkmazda gel de anlamayanlara anlat…

06 Ekim 2013, 11.40
Bazen suclama yaparken izan olmasi gerekiyor insan da, dusunerek atip tutmasi gerrkiyor. Ayni yazinin arka arkaya yayinlanmasinin nasil mantikli bir aciklamasi olabilir ki ya da biz nasil bir manyak yonetimiz ki, yetkilerimizin yazilarinin ayni olmasina ragmen arka arkaya sirf daha cok okhnsun diye mi ekliyoruz yani? Cok bet belli ki sacma bir teknik problem olmus ki boyle bir durum ortaya cikmis.

Yazinin icerigine dair de soyleyecegim de su. Anlatilmak istenen guzel ifade edilmis ancak bu sekildeki cinsiyetci fikirlerden hoslanmiyorum. Yani sadece erkegi ya da sadece kadini yucelten yazilar itici geliyor. Bu yaziyi okuyup da, ne guzel yazmissin, bravo diyecek bir erkegin, numunelik olarak saklanmasi gerektigini dusunuyorum. Fazlaca tek tarafli, fazlaca hemcinslerini pohpohlayip, erkekleri oldukca kucumseyen bir yazi. Onun icin anlattigi seyi sevmedim.
06 Ekim 2013, 11.48
Vallaha bence kazanları sayın cebren ve sayın gmsnn siz kaldırmışsınız.
Yoruma açılması unutulan ve sonradan açılan çok yazı gördük hiçbiri böyle olmadı.Yazı güncellendiğinde tarihi ve saatimi değişiyormuş ya da iki kere mi görüyomuş aynı yazıyı.Daha mantıklı bir açıklama beklerdim.
E bende izansız ve kazan kaldıran biriyim zaten bu yazının neden böyle olduğunu sorgulamak bana mı kalmış öyle değil mi.
06 Ekim 2013, 11.50
Telefondan cevap yazarken bir suru harf hatasi yapmisim. Sinirlendirmeyin bu kadar beni :))
06 Ekim 2013, 12.04
Aslında vasat ve itici bir yazı. Çok içi içe geçmiş, okurken sıkıyor ve geriyor. Tabi yazan yönetici, üstüne üstlük bayan oldumu erkek üyelerimiz don juan oluyor. Zaten kadına baskı yapanlar, kesenler, dövenlerin hiçbiri bu blogta yok, biz çok cici erkekleriz.

Cebren ne demek istemiş anlayamadım. Teknik bir sorun olduğu kesindi, hatta bu yazıyı ilk okuyan bendim, sadece orkide balığı gibi atlamadım :) Fakat demenize göre bende yoruma kapalı bir blog yazsam ve sonrasında yoruma açsam blog x2 olmayı?
 Demek ki 2 kere yayınlamışsınız, hadi canım itiraf edin rahatlayın ve italik harfi ince yazın efendim, yoksa italik yazmanın bir anlamı kalmıyor :/
06 Ekim 2013, 12.22
Orkide'nin "çok okunsun" yaklaşımı ile alakalı olmasa da, aynı yazının 2 defa onaylanmış olması basit bir "ciddiyetsizlik" göstergesi olarak duruyor. Bir de bunu genel op yapıyor ki, ciddiyetsizliği perdahlıyor. 2 tane yazın var arkadaşım, silsene birini. Hadi o gayr-i ciddi bir edayala yaklaştı, onaylayan kişi(ler) de mi dikkatsiz. Kaldı ki her 2 yazı onayından sonra da eklenmiş ve onaylanmış bir blog var. Bir de ":))" zırhıyla olaya komikçilikle yaklaşmak var ki, bu her ortamdaki yönetim erkinin son derece saçma bir tavrı. Basitçe "sistemsel sorun olmuş" deyip geçersiniz.


Eğer siz, günlerce bekleyen yazıları, yorumları kimi zaman 48 saatte onaylıyorsanız, bu tip suçlamalarla da karşılaşmakta beis görmeyeceksiniz. Ondan sonra üzüm-bağcı ilişkisine atıf yapmanız anlamlı olur. Ha, unutmadan: peş peşe aynı yazının eklenmesi olmasa da, yönetimdeki kişilerin bloglarının daha uzun süre üstte kaldığı gerçektir. Ondan sonra eklenen yazılar çok zaman sonra eklenir. Sakın buna da ":))" ile süslenmiş "evet, yönetim kendisine kıyak geçiyor :))" cevabı vermeyin, cidden komik duruma düşüyorsunuz.

Yazıya gelecek olursam, muhtevası klasik "kadın-erkek ürik asit olimpiyatları" tadında olduğu için sadece şekil yönünden incelemek iktiza ediyor. "İlkokul" birleşik yazılır. "Yada". Böyle bir şey yok, "ya da" olacak.
"Şevkat" diye bir kelime yok, varsa da ben bilmiyorum. Ama "şefkat" var. "Halbuki" ayrı yazılmaz. -ki'nin istisnalarından biridir. "Can simidi" ayrı yazılır. 
06 Ekim 2013, 12.59
Söz savunmanın.....ayın beşi ile altısı arasındaki zaman farkı 11 dakıkadır....
KARAR: 11 Dakıkalık çok kısa bir zaman içinde bu blog yazısının tekrar onaylanmasıyla diğer blog yazarlarına haksızlık yapıldığının kanaatine varılmamıştır.  cebren ve gmsnn savunmasını çok güzel bir şekilde dile getirmiştir.şikayetci arkadaşım şikayetinden vazgeç:)))))))))))))
    blog yazısına gelince  gmsnn'in görüşlerine pek katılmam ama buradaki yorumuna katılıyorum:)) he birde şu var  blog yazısı çok düzgün bir şekilde yazılmış  bundan dolayo kızılmavi opumu tebrik ederim.....
                                 ASI_KES27 Hayal gemisinin kaptanı:)
06 Ekim 2013, 13.42
  "kadına dair" yazıları sevmiyorum.Bize şunu yaptınız, bize bunu yaptınız.Vay efendim bizi anlamadınız türünden olanları...
  Kadınların doğum, erkeklerin sünnet hikayeleri neden bir ömür bitmez?
  Erkek ya da kadın bir duruşu olmalı insanın.Kimse kimseden üstün, ayrıcalıklı, iyi, güzel, zeki değil.
  Eziliyoruz, haksızlığa uğruyoruz, öyle oluyoruz,böyle oluyoruz diye yıllardır bitip tükenmeyen sızlanmalarımız, kadınlar aman ne kadar mükemmeldir esasen,erkek ise kadını anlamaktan çoookkk uzak bir yaratıktır ve beyni de yoktur hali hazırda, türünden övünmelerimiz her iki cinsin büyük bölümüne bıkkınlık verdi gerçekten.Kadın ya da erkek, her iki cinste de yüz kızartan örnekler mevcut elbette. Cinsleri ayırmadan insan olalım, insanca yaşayalım yeter...
06 Ekim 2013, 14.03

Bu kadar’’ üstün’’ özelliklerimizin bize getirisi var mı tartışılır ama sevgili Kızılmavıı. Bu  ayrıcalıklarımız bizi üstün mü kılar ? yoksa  sadece üzerimize yüklenmiş bi sürü angarya mı ? Emeğinize sağlık smile Resmi

06 Ekim 2013, 14.40
Yüreğine sağlık KIZILMAVİ. Herkes kendine göre yorum yapmış, ben sözlerinde başka bir anlam aramadım. Sadece derin bir empatiyle okudum. Tebrik ederim mükemmel bir yazı.
06 Ekim 2013, 14.49
Vallaha ben kızılmavi çok okunsun diye böyle yaptı gibi bir şey ima etmedim.
O kadar da kötü düşünmeyin.
Yazıyı güncellemek yerine aynı yazıyı tekrar onaya vermesine ve ard arda iki yazınında görünmesine anlam veremediğim için öyle yazmıştım.
Bir yazının altında bir üye demişti ki yazıların tarihleri ile oynuyolar haksız onay alıyor yazılar o bu şu.
Bu üyeye başka bir üye de şöyle cevap vermişti.Yahu uyanık üyeler yazılarını güncelliyorlar ve ilk sıraya oturuyolar.
Her iki üyeye de gmsnn nin cevabı vardı. Bu dedikleriniz efsaneden ibaret yazıların tarih ve saatlerini benden başka bir yöneticinin değiştirmesi mümkün değil.
Ben gmsnn nin böyle bir şey yapmayacağını bildiğim için direk kızılmaviye sorumu yöneltmiştim.Güncellemek yerine neden ikinci defa yazıp gönderdiniz de böyle oldu diye sormuştum.Belki yanlış biliyorum ama sorma hakkımı da kullanmam da bir sakınca görmedim. Açıklamayı gördükten sonra yazıya yorum da yapacaktım ama sağ olsunlar yöneticiler dağıtalım şu orkidenin ağzını burnunu demişler ve bana bir güzel girişmişler.Gerektiğinde özürde dilerdim o kadar da kötü kalpli değilim.
Asi kes senide adalete davet ediyorum.Yoruma açılmayı unutulup sonra açılan çok yazı gördük böyle mi oluyordu.
Kazanı ben kaldırmadım.Beni üyelere yem olarak atan yöneticiler kaldırdı.Basit bir açıklama yeterdi ama öyle olmadı.

06 Ekim 2013, 15.24
Biradamyaratamamak, kimseye :)) ile sirinlik yapmaya calismiyorum ya da bir seyi kapatmaya calismiyorum, ihtiyacim da yok zaten. Ayrica kendi kisisel hirsini ve ofkeni buraya yansitmadan once sunu da soyle istersen; Ben bir yazi yazdim, bazi sebeplerden dolayi gec onaylandi ve yazi geriye dustu. Buna cok ofkelendim, geriye dusuncede silip tekrar onaya gonderip, diger kisilerin hakkini gasp ettim. Yoneticiler de buna izin vermedi ve buna cok sinirledim. Simdi de elime firsat gecmisken, yoneticilere laf soyluyorum.

Bu blogla ilgili Kizilmavi neden iki kere yazdi bilmiyorum ama soyle bir fikir yurutuyorum. Blogu yazip gondere bastigi anda, blogun yotuma kapali oldugunu fark etti. Fark edince, sayfayi yeniden yukle butonunun yanindaki durdur tusuna basti ve yaziyi gondermedigini dusundu. Halbuki teknik olarak o yazi kaydedilmis oluyor. O sirada yaziyi yoruma ac butonuna basip gonderince de, ayni blog 2. kez kayit edilmis oluyor. Bu durumda da ayni kimlige (id) dahip 2 tane yazi oluyor. 1 tanesi onaylaninca da, her ikisi de onaylanmis oluyor. Tamamen teknik bir hata. Yani ortada ne bir dikkatsizlik ne bir cakallik var. Sadece olan kotu niyetlilik, hazir eline firsatini gecirenler de, yonetici arkadaslara kinlerini kusuyorlar. Yazisinin daha cok okunmasini isteyecek adam, 11 dk arayla yazisini gondermeyecrgi gibi bunu milletin gozune sokar gibi yapacak kadar aptal olmadigi gibi, bir yoneticiye ayricalik taniyacaksak da, kor goze parmagi bu kadar sokacak kadar da akilsiz degiliz. Simdi bu son sozumden de, bak iste yoneticilere ayricalik sagliyormusunuz, kendi agzinizla itiraf ettiniz diyecek zeka fakirini de ciddiye almayacagimi simdiden belirtirim.

Ve bu blogla ilgili sikayetci olanlara bir teklifim var. Onaylanan iceriklerinden tutun, onaylanma zamanlarina kadar sikayetci olan herkese diyorum ki; belirli bir sure gamyun grbel oplari degil sadece sizin onaylayacaginiz bloglara ve yorumlara onay verecegiz. Bununla ilgili tum teknik alt yapi hazir. Yoneticilerin siteyle ilgili yonetimi yaptigi satfaya sizin de girisinizi saglayacagim ve bloglarla ilgili tum islemleri sadece siz yapacaksiniz. Bununla ilgili tecrubeyi edinmenizi ve durumu anlamanizi istiyorum. Bu sekilde, belli bir sure bloglarla ilgili gorev yapmak isteyen ve bizim bu konudaki yonetimimizden sikayetci olan arkadaslardan offline mesaj bekliyorum. Neler yasanacagini hep birlikte gorelim istiyorum.
06 Ekim 2013, 15.29

Burada göz ardı edilen bir durum var .. KIZILMAVI aranıza yeni katılmış ve ilk bloğunu yazmış olması…

Belki de bunun heyecanıyla iki kere onaylatmış, ne var bunda?  Ne oldu yani birilerinin hakkı mı yenildi, daha mı az okundu yazıları gece 12 ve 3 arasında, siz eğer güzel yazılar yazarsanız biz zaten hep okuruz, üye günlüğüne gireriz hatta oradan okuruz, endişelenmeye gerek yok… Birilerinin gözümüzün içine soktuğu yazıları sadece okumuyoruz merak buyurmayın…

Yazanlar olarak karşılamanız ise, bir aslanın bir geyiği yemek için üzerine atlamasından bile daha vahşi… en azından aslanın karnını doyurma derdi var çünkü aç! Acaba buradakiler neyin açlığını veya hazımsızlığını yaşıyor… gerçi bu hazımsızlık  dile getirilmiş arka planda birikmişler varmış KIZILMAVI nin yazısına denk gelmiş .. Ama platform çok yanlış… birinin yazısını polemik haline getirmişsiniz… ayıp bence…

Bir Adam Yaratmak sizin her seferinde üstün çıkmak adına ya da karşıdakini küçük düşürmek , yazısını değersizleştirmek adına yaptığınız şu dilbilgisi kuralları zincirini hiç sevmiyorum… Konuyu anlatmak için yazdığınız yazı güzeldi… ama zorla uygulatmak yada göze sokmak nedir ki ??? Güç ve bilgi göstergesi mi ??  Bilgi önemlidir evet ama siz bilginizi birini ezmek için kullanırsanız hiçbir anlamı kalmaz … Bilgi ne kadar önemliyse erdemli olmak da o derece önemlidir… bu kelimeler size doğru mu zıplıyor nedir yani?


06 Ekim 2013, 16.33
Onaydan geçirene kadar yorum yazacağım sanırım. 

Evvela gmsnn ":)" ifadesini senin için kullanmadım, bir bak bakalım senden önce kim yazmış, kime ithaf edilmiş. Ayrıca çok güzel oldu "onay" konusunun kamusal alana taşınması. Ben bir yazı ekledim evet ve yöneticilerin keyfekeder hareketlerinden dolayı yazı onaylanmadı, ret de almadı. Bunu kaç defa daha söylemem lazım sana inan bilemiyorum. Bir daha deneyeyim şansımı: yazdığım blog "ONAYLANMADI". Onaylanan bir blogu silmedim ben, statik duran bir blogu sildim ve tekrar ekledim. Neden yaptım bunu: buraya yazarken zaman harcıyoruz, tabii ki okunsun istiyoruz. Okunmayacak olan bir yazıyı neden ekleyeyim? Ayrıca bu hareketimle kimin hakkını gasp etmiş oluyorum? Yazı onaylanmamış ki, neresi gasp? Kaldı ki bunun sadece benim problemim olduğunu sanmıyorum. Benzer sorunlarla karşılaşan pek çok blog yazarı olduğunu düşünüyorum. Ya yorumları ya yazıları saatler süren bir imbikten geçiyormuşcasına bir durum söz konusu. Bunu göremiyorsanız ne diyeyim size. Ben bunu defaten özel mesaj yoluyla anlatmama rağmen hala mal bulmuş magribi gibi davranmakla itham ediyorsun ki, bu daha da tuhaf bir durum. 

Rune__, "her seferinde" yazıyı küçültmek adına yaptığım dilbilgisi tetikçiliği nerede? Kimin yazısına böyle bir yorum yapmışım? 2. bir örnek gösterdiğin takdirde bir daha bloga yazmayacağım... 
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın