gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Öküzler Miyavlar Mı?

11 Ekim 2013, 20.18
A- A+
 
         Tür: Belgesel
         Konu: Zooloji
         Alt Metin: Büyükbaşlar

          Kurban bayramına yaklaştığımız şu günlerde bilcümlesini analım diye yazmak gibi bir hassasiyet sahibi olmak isterdim... ama değil. Yazımızda, insanın içine kaçmış öküzleri inceleyeceğiz. 


         Efendim bu büyükbaşların dişileri ve erkekleri hangisidir pek fikrim yok. Yazıda her iki cins için de "öküz" tabiri kullanmayı uygun buldum. Nihayetinde bu büyükbaşların cinsiyeti değil tabiatı mevzubahis. Artık öküz olur, sığır olur, boğa olur... nihayetinde büyükbaş işte.


         Hepimizin içine bir öküz kaçmıştır objektif baktığımızda. Her birimiz hayatının bir döneminde patavatsızlık yapmış, çamlar devirmiş, kalpler kırmış, yani sonuç olarak bir öküzlük yapmıştır ve yapacaktır da... bunda beis yok. Asıl bu yazıyı yazma sebebim, bunu dile getirenlere duyduğum sempati. Hani deriz ya "ne öküzüm, öküzlük yaptım, öküzüm ben" :) Ha işte bu insanlar... asla öküz olamayacak olan insanlar. 


         Bir de bizzat öküz olup içine insan kaçmış modeller var bilirsiniz. Onlar asla ve kat'a bu tip dışavurumlarda bulunmazlar. Kendilerinin öküzlük yapmış olabileceklerini akıllarına dahi getiremezler. Öküzün tabiatını o kadar içselleştirmişlerdir ki her türlü öküzlüklerini gayet doğal bulurlar. Antipatiktirler pek çok .p


         Bütün bunlardan çıkarılacak sonuç şudur ki; insanın öküzlük yaptığı bir konuda öküz olduğunu kabul etmesi bir erdemdir. Bunu yapabilen insanlar genelde doğru düzgün insanlardır, kibardırlar, kaba saba halleri yoktur. Genel olarak kuyruklarına basılmadıkça sevecen bir miyavlama halindedirler yani. Hele hele sevdiklerine "mrnnnn mrnnnn" yapabiliteleri bile vardır. Sadece öküzler her daim böğürürler değil mi ama? Sonuç olarak içine öküz kaçmış insanların devamlı böğüremeyecekleri noktasından hareketle, içine insan kaçmış öküzlerin de miyavlayamayacağı su götürmez bir gerçektir deyip konuyu bağlıyorum. 

HyqS2.jpg
         
         Oyyy yerim yerim...bakın ne şirin :) -gerçi yiyorum zaten .p-

         Bu cici angus doğru düzgün insanların içine kaçmış öküzü simgeliyor. Çirkin bir öküz fotosu koymak istemedim. Çünkü ben de içine öküz kaçmış bir insanım neticede. Kendim de dahil fotoya bakıp "hııı benim içimde de bundan var" diyen insanları irite etmek olmazdı .p


         Öteki cinsi yani içine insan kaçmış öküzleri simgeleyen bir öküz fotosu koymanın da bir manası olmayacaktı... çünkü baktıkları şeyde asla kendilerini görmeyecek, öküzün trene baktığı gibi bakacaklardı fotoya. Düşündüm düşündüm bu tiplere nasıl bir görüntü karşılık gelir diye... Minotor cuk oturdu. Hem tabiat olarak pek uygun düştü, hem içinin büyükbaşlığının dışa vurmuş hali pek bir örtüştü tavrıyla. Belki trenden ziyade bir şey görebilirler umuduyla o fotoyu da ekliyorum :) Aha da Minotor; 

WKVdQ.jpg

         Mühim Not: Yorumlarda böğürmek tehlikeli ve yasaktır !!!

YORUMLAR


Henüz yorum yapılmamış :( Yazık ama blog sahibi senin yorumunu bekliyor olabilir

Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın