gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Gamyun Baskısına Son! - Agurippo - Postmodern Hezeyanlar

08 Kasım 2014, 06.59
A- A+

Şimdi sizlere Gamyun"la ilgili bir sıkıntımı anlatacağım. Ben bu fotoların üzerinden geçen banttaki yazıya takmış vaziyetteyim, hani arkadaş listenizde olanlar... Sohbet ettiğiniz kim olursa veya neyiniz olursa olsun o sağ üstteki bantta "arkadaş" yazıyor. Bu nasıl bir kısıtlamadır! Belki ben romantik romantik sevgilimle konuşuyorum, nedir bu "arkadaş" baskısı??? İkide bir gözüm o banda takılıyor tam cilveleşirken! Kendimi kötü bir şey yapıyormuş gibi hissediyorum. Hayır efendim! arkadaşım filan değil o, ben cilveleşicem! Benim ruhsal durumumu bozmayın!

Lütfen rica ediyorum yetkililerden; bu biçimsiz, yakışıksız ve baskıcı uygulamaya son verin. Değişik ilişki biçimlerine göre, alternatifli bantlar istiyoruz: "Sevgili, cankuş, oyun-arkadaşı vs." "Sevgili" penceresi pembe ve kalpli olsun istiyorum ben. Hatta böyle hareketli resimler var ya; interaktif resim mi ne diyorlar, ha işte öyle olabilir. Çiftler öpüşünce kalpler çıksın, kelebekler uçuşsun filan... Böyle şeyler...

                                                           -----------------------------

Agurippo hepimizin sevdiği bir yiyecektir. Gerek kahvaltılarda, gerek beş çaylarında vazgeçilmezimiz olan bu sevilen yiyeceğin güzel bir tarifini vermek istiyorum sizlere.

Malzeme:

2 yumurta (Birisi içine, birinin sarısı üzerlerine)

1 kaşık yoğurt

1 paket kabartma tozu

Yarım paket margarin

Peynir rendesi/maydanoz (içi malzeme)

Çörekotu

Alabildiğince un

Yağ eritilip diğer malzemeler çırpıldıktan sonra aldığı kadar un eklenip güzelce yoğurulur. Kulak memişi kıvamına gelince hazırlanan iç konup yuvarlanarak şekil verilir. Üzerine yumurta sürülür ve çörekotu ilave edilir. 170 derecede 35-40 dakika pişirilir. Aguripponuz hazır! Afiyet olsun. Çok özür diliyorum veya cumburlop; Papua Yeni Ginece kursuna gittiğimi söylemiştim sizlere daha önce, bu yüzden etkin olarak bu dili kullanıyorum. Sürekli poğaça yerine agurippo deyip duruyorum, nedense bir tek bu kelimede devrelerim karışıyor, affedin lütfen.

İşte bu da aguripponun fırından çıkmış hali. Nette gönlümce bir Photosunu bulamadığımdan kendim çizip ekledim. Perspektif biraz bozuk oldu ama olsundu, el yapımı ne de olsa veya arkadakinin kabartma tozu fazla kaçmıştır.

-buraya eklenen fotoğraf gözükmüyor-

Bu güzel paylaşımı bir video ekleyerek bitirmek istiyorum izninizle, yazının kenarlarına kenar süsü de yapasım var ama teknoloji yetersiz!

https://www.youtube.com/watch?v=E7wTVWAHAHw

Lütfen Dikkat: Bu paylaşım yoğun oranda saçmalık içerir. Bu uyarının yazı sonunda yapılmış olması da bu saçmalığa dahildir. Verdiğim geçici rahatsızlıktan ve blog sırası işgalinden dolayı özür dilerim. Hörmetler...

YORUMLAR

08 Kasım 2014, 13.31
off çok  güzeldi  gülümsedim her  cümlende özellikle  bu viedo harika
08 Kasım 2014, 14.56
  Burnum akıyor, gözlerim de kendisine eşlik ekmekte. Karabiber solumuş gibi mütemadiyen hapşırıyorum ve sevgili Cezbe bütün bu ızdırabın içerisinde güldürdün beni. Yüzümün aldığı şekli muazzam hayal gücüne bırakıyorum. Çok güzeldi paylaşımın. Şu sırada ağır bir şeyler okuyacak halim yok zaten. Çok yaşa emi:)) Sevgiler...
08 Kasım 2014, 15.03
Cezbenin_chucky si ve cezbe aynı kişi mi? Üff ateşim var zaten.Kafam karıştı.ben niki direkt Cezbe diye okudum. Acile gideyim ben.Ağırlaşıyorum mu nedir yaaa
08 Kasım 2014, 18.30
         
         Benim ben Ahu :) Esasında tam olarak ben de değilim .p Bir ben var benden öte, benden ziyade durumu. İçimdeki yaramaz, haylaz velet Chuckycim benim bunu yazan. Size saçmalardan seçmeler sunacak bundan böyle :) Geçmiş olsun bu arada. Nane-limon- bol karabiber .p Tarif vermiyorum, iki tarif bi bloga çok gelir .p

         Teşekkürler hepinize beğeniniz için.

         Büyük ihtimal yazıyı onaylayan arkadaşımız agurippoları yemiş, sonra da "foto görünmüyor" filan yazmış, ki kınıyorum kendisini! 

Agurippo2704c.jpg
08 Kasım 2014, 19.40
video renk katmış yazınıza süper düşünmüşsünüz içten kutluyorum sizi...
08 Kasım 2014, 20.02

Türkçe konuş anlamadım çok gücüme gitti Cezbe :) Ne yani bizim poğaça elin memleketinde özünden çıkmış Agurippo olduysa bizim suçumuz ne, adı doğrultup söyleyemedim bile :P zaten kırk yıl oldu buraya gelemiyorum, blog okuyamıyorum yapma bunu bana Allahın Chuckysi :)   Bu arada epeydir denk gelipte iki lafın belini kıramadık özledim belirteyim dedim :)

Gamyun sıkıntını umarım Gmsnn duyar :) ama Berrakın da senin de Gamyun adı hakkındaki hipotezlerinizi beğendim

08 Kasım 2014, 20.58
çok komiksiksin ya pembe kalplermi :))
09 Kasım 2014, 15.46
Simdiiii.... Gelelim Cezbe'min Chucky'sine...
Yahu bu Chucky benim bildigim oyuncak bebek degil mi ? Hani gece olunca canlanip elindeki koca bicagi milletin orasina burasina sokan ?
Yani:Gerçek Adı: Charles Lee Ray
Doğum Yeri (Dirilme): Oyuncakçı Dükkanı
Milliyeti: Amerikan
Cinsiyeti: Erkek
Boyu: 70 cm
Kilosu: 15 kg
09 Kasım 2014, 17.21
Chucky'nin laneti blog sayfasini sardi:) Bir yorum yaptim sayfa evrim degisti :))))
09 Kasım 2014, 19.13


         Berrak teessüf ederim sana. Benim Çakiciim eli kanlı katil filan değil bi kere, yüzde yüz Türk malı hem... Biraz yaramaz, kafası atınca uçuyo sağa sola ama o da hak edenlere yani .p Sana küstü, kucağıma tırmanıp ağladı bi süre. Sen okumamışsın onu, bak burda yazılmışı var, küstürme garibi yazıktır :)


http://v2.gamyun.net/uye/CeZbEnin_ChuCkYsi?tab=uye-blog-detay&blogId=94007&blogName=benim-cici-kerestem--pp


         Esticim, sen de öyle, elleşmeyin Çakicime benim! Agurippo bence hoş bi kelime oldu yav. keacvme yazsaydım okuyamıcaktınız, hem kötü şeyler söylüyorum da sanabilirdiniz :) Bence güzel uydurdum kelimeyi, bak söyle bi sesli olarak, gayet hoş geliyor kulağa :) Nası bi uyduruyosam artık, arayan olmamıştır inşallah Google'da filan .p Ben de seni özledim, oyun oynamayı bile özledim şu sıralar esasen, takılamıyorum çok fazla.


         GülveDiken :) evet pembe olsun, sizin profilin "hakkında" kısmına baktım, orda güzel güzel kalpler gördüm :) işte öyle şeyyler olsun pencerenin arka planında, insanın aşık olası yoksa bile aşık olası gelsin filan .pppp



          Mavidağ, size de, diğer arkadaşlara da teşekkürler yorumlar için.


09 Kasım 2014, 20.13
Canim benim :) Benim yorumum tam olarak cikmamis ..demistim ki ;

Cezbe'cim bu Chucky'1 nasil egittin ? Sistemin ne ? Ben evhalkini üzerindekileri toplamaya bile alistiramamis ve sadece yarim yamalak tuvalet kultürü verebilmisken sen bu Chucky'i nasil egittin de pogaca yaptirtabiliyorsun :p
Bana bunun hakkinda ister özel ister tüzel, bir sekilde bilgi ver. ( söyle de devam etmistim :p ) Yarin aksam Istanbu'a ucacagim icin 3 hafta ev halki disarda cok ivir zivir yemesinler diye yiyecekler hazirlayip buzluga koymaya ugrasiyorum, halbuki benim Chucky ler egitilse ! Ben keyfim ve kahyamiz ardimizda ne gözümüzü nede aklimizi birakmasak da rahat rahat tatil kacamagimizi yapsak :P
Hemen okuyacagim canimcim... Bazen bende kaciriyorum bloglari, kendi ruh halimle alakali bu !
10 Kasım 2014, 00.58

         Foto mu eklemişsin ne yapmışsın anlamadım ki :) Nası kaybettin yorumun yarısını, kim bilir yorum yaparken kaç işle meşguldun :) Hem zaten sen  önceki yazıyı okumuşsun, yorum da yapmışsın, ben bakmamıştım yorumlara, okumadın sandım :) Benim Çakim paçanga böregi de yapabiliyo .p Bizim ilişkimiz daha çok simbiyoz tadında olduğundan tek bünyede ikamet ediyoruz, ben ne bilirsem o da bilir .p Seni öptü bu arada, gözyaşlarını sildi, tamam küsmedim dedi, iyi yolculuklar, iyi eğlenceler diledi. La la la la la laa dedi bi de. İyice 'şizo'ya bağladım ahaha, girip oyun oyniim zihnim açılsın. 
12 Kasım 2014, 07.13
ilginç deşişik eğlenceli olmuş tebrikler
12 Kasım 2014, 12.49
Cezbe,
Allah cezanı verecek.:)))
Videodaki abilerle ablalar harikaydı.:) -Agurippo mevzusuna da geleceğim sonra.-
Senin bant meselen benim hiiiççç umurumda değil. Ben daha ziyade üstten geçen mesaj bandıyla ilgiliyim, seviyorum oraya yazılanları.:) Yalnız bazılarında açıklama olursa çok sevineceğim, yeri gelmişken belirteyim. Örneğin, "Kayısı kokulu böbüşüm."deki "Böbüş" ne demek acabaaaa? Çok merak ediyorum bunu son zamanlarda.

Şimdi, ana sayfada sadece yazı başlığı görünüyor ya, yani Çaki mi Çuki mi yazmış belli değil ya, başlığı okuyunca dedim ki, "Ahaaa! Eşeğini dövemeyince semere veryansın eden birinin isyanları var, okuyalım bakalım.":)
Gördük ki Çaki yazmış. Tam da sevgili gmsnn'in, "Üzülerek görüyorum ki, bonzai, bloglarımıza da sıçramış durumda :) Acilen önlem almalıyız yönetim olarak :)" dediği zamanda pek anlamlı olmuş.:)
-Hoş, memleket ve memleket dışı gündemi, fazla değil bir güncük bile izlesek bonzai halt etmiş olur yanında ya neyse... buraya dalmayalım.:)-

Yazıyı aldık kabul ettik, sağol da, bak ben bu akşam Ankara'dayım. Yanılıp da zahmete girip  bana agurippo hazırlamayasın, yemem. Yesem bile, Ramazan pidelerine yaptığım muameleyi yapar, yoluk yoluk ettikten sonra yerim. Çünkü, o çörekotu denen şeyleri ağzıma sürmeyi bırak görmeye tahammülüm yok haberin olsun şekerim.:)
Ben peşin belirteyim de sonra bana "misafir umduğunu değil bulduğunu..."  falan feşmekan dersleri vermeyesin.:)

13 Kasım 2014, 04.18

          EMİR_ALİ;  teşekkürler.

          :) Sat; videonun 0.57. saniyesindeki siyah pantolonlu, kırmızı gömlekli benim, ona göre hiç kimse sulanmasın! !Çaki-çuki diyerek Çakicimi aşağılayamazsın bu arada! Hem sen eli kırbaçlı filan bi tipmişsin, yeni öğreniyorum bunları .ppppppp Milleti niye aşağı çekiyosun arkadaşım sen! Hayır niye zahmet ediyosun yani, ben o bölümü anlamıyorum. Bonzai filan hikaye, ciddi manada bu blog portalın psikiyatriste ihtiyacı var, kaçtır söylüyorum! Sanıyorum sakalım yok diye kimse dinlemiyor. İki yıldır burada gördüğüm insan profillerini ömrü hayatımda görmedim yeminle :) Şekil1A: Bu yazıyı yazan Cezbe kişisi .dddddd


          Ben de tam düşünüyodum Satcıma agurippo yapayım diye, kesin olarak aklımı okuyosun. Seni çörekotu manyağı yapıcam .ppp Zaten gıcığım sana! Neydi arkadaş Lila'nın yazısındaki o yorum öyle, kalbimi sıkıştırdın, zaten pek de kendinde değildi. O yorumundan alıntı yapıp bi yazı yazdım, yazdırdın yani... Kızdım sana işte ya, izin filan da alacak değilim senden! Benim 29 Ekim yazısı için güzel sözler de etmişsin, teşekkür bile edemedim sana. Ben bende değilim bu sıralar ondan oldu, affola :)


          Üst bant mesajları hııııı : ) Esasında takip etmek lazım, malzeme iyi :) Şimdiiiiiii bakalım bakalım ne demek istiyolarmışş; kayısı kokulu böbüşüm... hmmm. Şive olabiler mi acep? Ama o zaman şöyle olurdu; gaysıı gogulu böbüşümmmm!! Bence böyle daha güzel oldu. Nedense gözümde şöyle pala bıyıklı, hafif keltoş, yanacığının hemen altında büyükçe bi ben olan bi erkek modeli canlandı. Hani ceketini omzuna atar bu tipler, kahvede filan garsona seslenir "gözümm, çayları tazele" diye :) Şimdi bi foto bulup eklesem pek hoş olucaktı ya :) dur bakiyim...

7330.jpg

           Böyle bi şey kanaatimce .ddddd
07 Aralık 2014, 03.35
Gerçekten de yoğun saçmalık içeren şımarıkça bir yazı olmuş :) Sonda yer alan fotoğrafı şu saatte görüp korkmam da cabası. Neden yorum yaptım onu da bilmiyorum. 
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın