gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Gamyundaki Yenilikler

18 Haziran 2011, 17.11
A- A+
 Aylardır üzerinde çalıştığımız ama uzun zamandan beri açmak için beklediğimiz sitemizin yeni arayüzünü nihayet sizin kullanımınıza sunuyoruz. Yeni sitemizi artık v2.gamyun.net adresinden görebilir, salonlara bu adresten girebilirsiniz. Bir süre sonra mevcut site tamamen kalkacak ve yeni site, www.gamyun.net ten yayın yapmaya devam edecek.

Sitede şimdilik oyunlardan daha çok, sitenin arayüzü yani, grafiği, web sayfaları üzerinde değişikliklere gittik. Bunun yanında, alternatif yeni ödeme sistemleri sunduk. Ve en önemlisi artık, bu sitede bir özellik satın almak için öncelikle fıstık almalı, daha sonra o özellikleri satın almalısınız, direk ürünü satın alamayacaksınız. Ancak salonların altındaki “sanal Mağaza” butonlarında, eskisi gibi direk özellik satın alma olayı bir süre daha devam edecek ama ilerleyen zamanda tamamen kalkacak.

Ben sizin yerinizde olsam, zaten yeni sitedeki Sanal Mağaza’yı kullanıp fıstık alırdım çünkü size bir sürü, bonus fıstık veriyoruz buradan fıstık aldığınız zaman. Şimdi sırasıyla sitede neler yeni bunlardan bahsedeyim.

Artık profil sayfalarınız daha ayrıntılı. Arkadaş listenize, bloglarınıza, fotoğraflarınıza, profil ziyaretçilerinize, puanlarınıza, üye özelliklerinize ve yeni eklenen video özelliklerinize tek tıkla ulaşabilirsiniz.

Puanlar bölümünde, karizma detayınızı görebilirsiniz.

Bilgiler->Kişisel bilgiler bölümünde paylaştığınız bilgiler ile “Profil tamamlama” oranınızı arttırabilir ve bu oranı arttırdıkça, çeşitli süprizlerle karşılaşabilirsiniz.

Sitenin kullanılabilirliğini arttırmak ve sizin istediğiniz bölüme kolay erişiminizi sağlamak için, sitenin en üstündeki alanda, yeni gelen arkadaş talepleri ve offline mesajlar ile diğer bölümlere ulaşmanızı sağlayacak olan açılır menu, sitedeki hareketinizi daha da rahatlatacak.

Yeni özelliklerimizden biri de, sitemizde almak istediğiniz özellikleri sadece fıstık ile alabilecek olmanız (oyun apletindkei sanal mağaza da bir süre sonra bu şekilde değişecek). Menudeki sanal mağaza linkine tıkladıktan sonra, almak istediğiniz özellikleri ve süresini seçtikten sonra, hesabınızdaki fıstıklarla alışveriş yapabileceksiniz.

Yeni bölümlerimizden biri de “Fıstık Mahsülleri Ofisi”. Burası, sitede kullanacağınız fıstıkları satın alabileceğiniz yeni bölümümüz. İstedğiniz miktarda fıstığı sepetinize ekledikten sonra, almak istediğiniz fıstık miktarına göre, havale, kredi kartı, mikro ödeme, paypal ve mangır kart (postanelerde satılmakta)  ödeme yöntemlerinden birini seçip, fıstıklarınızı alabileceksiniz.

Gamyun Meydan da, bizim ve sizin tarafınızdan oluşturulan yazılı ve görsel içeriklerin bir araya toplandığı yeni bölümümüz. Buradan, günün yeni bloglarına, günlük haberlere, sizler tarafından eklenen videolara ve günlük astroloji bilgilerine ulaşabileceksiniz.

Oyun sayfasında, hem oyun salonunu takip edip, hem de salonun hemen üzerindeki alanda, yeni eklenen üye fotoğrafları, günlük burç yorumu, son eklene blog ve blog yorumlarına ulaşarak, daha güzel vakit geçireceksiniz.

Sitemizdeki yenilikler kısaca bunlar. Siz de siteyi gezdikçe, yeni özelliklerin hepsini keşfedeceksiniz. Siteyle ilgili öneriler, aksaklıklar vb her iletinizi bekliyoruz.

Yeni Gamyun’un eti sizin, kemiği bizim :)

YORUMLAR

15 Haziran 2011, 17.37

Yürü beaaaa kim tutar sizi :)

blog portalı da bugün sadece siz işgal etmişssiniz..olmuyo ama :)

15 Haziran 2011, 17.43
way arkadaş emeği geçen herkese tşkler başta sayın abim gmsnn:)
15 Haziran 2011, 18.14

Valla ben girdim şimdi FATAL ERROR verdi :)

başlarda olacak tabii, zamanla en mükemmel halini alacaktır, bloglarda arama, kategorilere ayırma, vb isteklerimiz vardı onlarda da yenileme var mı acaba :)

15 Haziran 2011, 18.18
Hep Türkiye ya biz yurt dışındakiler Bizim başımız kel mi (
15 Haziran 2011, 18.19
bu kullanım ne zaman baslıyacak
15 Haziran 2011, 18.20
şu gamyun şekilleride değişse artık. daha öncede blog yazmıştım bu konu hakkında ama peh kaideye alınmadı. smile Resmi olayını :) yaparakta görmek istiyoruz ayrıca 15 karekterden fazla değil kaç yıldır bu böyle artık hareketli ve daha fazla animasyon istiyoruz. . .
15 Haziran 2011, 18.30
o değilde günün en çok kazananları listesini açıyo ancak geçmiş günlere bakamıyoruz o nasıl olacak :D
15 Haziran 2011, 18.32
süper ötesi bence bayıldım demin girdim arayüz şahane olmuş gercektende ama sanırım masa icinin rengi sabit mavi kalıo galiba gine:)
15 Haziran 2011, 18.58
v2.gamyun.net adresine girince kullanıcıadı ve şifresi hatalı diyor. sisteme girmiyor bilginiz olsun.
15 Haziran 2011, 18.58
güzel olmuş değişiklik elinize sağlık
15 Haziran 2011, 19.25
Çok güzel olmuş elinize sağlık.Birde eski yüzde ana sayfada oyun listesi altında arkadaşlarımızın nerede olduğu görünürdü bu yüzde o görünmüyor oda eklense hoş olur :)
15 Haziran 2011, 19.36

Genel sayfayı istediğimiz zaman büyütüp küçültebiliyoruz ama masa açtığımız zaman masanın belirli bir standart ölçüsü var ne büyütebiliyoruz ne de küçültebiliyoruz.gamyundaki yeniliklerde bunun için bir uygulama varmı.:?

diğer husus:   Piştide yapılan blofa cevap verilmediği zaman süresiz bekliyoruz.  blofa cevap verilmediği zaman sisteme şikayet ediyoruz ama bir netice alamıyoruz.bunu iki kere yaşadım. gamyunun yeni yüzünde bunun için bir çözüm getirilmişmi :?

Başka husus : Gamyunun kurulduğu bir tarih var buna gamyunun doğum günüde diyebiliriz:)) bu doğum gününde bir gün olsa bile üyelerinize ne gibi hediyeler vermeyi düşünüyorsunuz.:?  :)) örneğin bir günlük elit ama bu az olur bir haftalık bir elit olabilir mesela.... veya fıstık  bedava tabiki :))   Kuruluş yıldönümünüzde böyle bir uygulama yapıldıığnı hiç görmedim :))) gamyunun bu şeker bayramında üyeler sizden hediyeler bekliyor.doğum tarihinizi bu şekilde kutlamak istiyoruz.:)))yönetim iş başına:))doğdunuz ve mükemmel bir şekilde büyüdünüz.bunu güzel bir şekilde her sene kutlamak lazim. bana hediye vermesenizde olur:))))

Enfelasyonun üzerindemi  enfelasyonla birliktemi yoksa enfelasyonun altındamı gidiyorsunuz:?bildiğim bir şey büyüdükce güçlendikce enfelasyonun altına düşmelisiniz .gamyunda yapılan bu yeniliklerde enfelasyon ne  durumda olcak fiyatlarada ne kadar bir düşüş olcak merakla bekliyorum :)))saygılar GMSNN...

 

 

15 Haziran 2011, 19.42
sisteme giriliyo ben su anda girdim
15 Haziran 2011, 19.55
evet giriliyo çokgüzel teşekkür ederim gamyun
15 Haziran 2011, 19.57
Her şey çok güzel olmuşta bir  tek arkdaş listesini sevemedim keşke yine alt alta olsaydı liste halinde uzamasaydı (:
15 Haziran 2011, 20.00
ama sistem daha güzel bence eskı sıstemı kaldırmayın
15 Haziran 2011, 20.03
ya şu :D SaLon KiRaLama fıstığın 30.000 fıstık yapsanız. :D

15 Haziran 2011, 20.15
Bu sistemi kulanmaya başlayınca farkı fark edeceğiz. Fazla karmaşa yaratılmazsada güzel olur. DİĞER OYUN SİTELERİNDEN FARKI ZATEN NETLİĞİ.
15 Haziran 2011, 20.19
süpersiniz ben gamyunda senelerdir video eklenmesini istiyordum buda olmuş süper süper :) tşk
15 Haziran 2011, 20.47
muhteşem  eminim  çoğu  kışı  facee hesablarını dondurur :))  ben öyle  yapacam  çünkü  ..  artık  face  aut  gamyun  in  :))  emeğı  gecen  herkesi  kutluyorum  ...  teşekkürler  .........
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın