gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Ben sana inanmıştım...

04 Mart 2012, 05.59
A- A+
Büyüsü bozulan bir AŞK'ın hikayesini yazmak ne derece kulağa hoş gelecek bilemiyorum. Ben, duygularımın vermiş olduğu bir özentiliği sizlerle paylaşma hevesindeyim. 

                 BEN SANA İNANMIŞTIM


   Sahne - 1 

Eline aldığı aynasız tarağı ile, aynanın karşısına geçip, rüzgarların yelken şeklini verdiği, Gökkuşağı altında ki tılsımlı altın hazinesi kadar "inandırıcı olmayan" güzel saçlarına dokunmaya başladı.Hayalinde her zaman biriktirdiği ama hiç bir zaman taşıramadığı aşk günlerine, bir gün muhakkak kavuşacağını ümit ederek gözlerini kendi yansımasından çekip, sağ kulağının yanına iliştirdiği, teni kadar güzel kokan gülüne "Gülerek" , sende benimle yaşlanacaksın sözlerini sarf etti.
  Sıradan bir günü yaşamak üzere ayağı kalkıp, yatağının baş ucuna vararak, nazarların kendi üzerine gelmesini istermiş gibi, kırmızıların kendini kıskanacağı, siyahın kendinden güzel olduğunu bileceği, beyazın adeta renginden solacağı elbisesini giydi. Kokuların en güzeli teninin kokusu olduğunu bildiği içindi sanki, koku sürünmedi.Yalnız kalmışlığın heyecanında, teyzesinin yanına giderken, bir kuğunun süzülüşüne benzer adımları, insanın canını yakacak kadar güzeldi. Teyzesinin yanına geldiğinde, her zaman olduğu gibi, uzattığı yanağına bir öpücük kondurup, diline en yakışan sözü söyledi. "Günaydın teyzeciğim".Teyzesi bugünde, düne inat etmiş, yorgun yüreğini, yarına saklamış gibi, gün'ü aydına çeviren yeğenini gördüğünde, bir çocuğun sevinç çığlıyla tebessüm etti.Geçirdiği hastalıktan ötürü, yatağa mahkum olan teyze, her sabah yanına gelen bu dermana muhtaçtı. Kimse onu, onun kadar sevmiyor, onun kadar değer vermiyordu.Gerçi, kimse diye bir tabir yoktu o başlarına yıkılması yüz tutulmuş, her yeri delik deşik olmuş kimsesiz evde...

YORUMLAR

04 Mart 2012, 16.29
Sakın sahne 2 ye geçmeyin hemen , sahne 1 de anlatacak daha çok şey var gibi ... Devamını hemen bugün yazsanız olmaz mı ? Lutfen .
04 Mart 2012, 17.22

Sahneden ziyade güzel , akıcı bir aşk romanının henüz ilk girişi bile bitmedi. :) Bu roman burada bitmez. Bitmemeli...

Yada her güzel şey gibi , bu da bitsin !

04 Mart 2012, 17.32
lütfen devam.......gerçekten yarım kalmış...anlatacak çok şey var sanki...
04 Mart 2012, 17.56
Ne yazsam ki ne yazsam anlatamayacağım ne söylemek istediğimi ancak bir itirafla mümkün olacak onu da yapmayacağım itiraf edemem 
Seviyorum yazılarınızı bana beni anımsatıyor
Devamını dört gözle bekleyeceğim 
04 Mart 2012, 18.03
Süper Yaa Beğendim Walla 
04 Mart 2012, 18.06
Bende sabırsızlıkla bekliyorum devamını...Yarım olan , yarım kalmış hiç bişey bana göre değil...Lütfen yarım bırakmayın " Ben Sana İnanmıştım " ı...Çünkü hepimiz bir şekilde birilerine inandık...Belki de hikayelerimiz benziyor birbirine değil mi..?
04 Mart 2012, 19.01

Ya arkadaş harbi deli yazıyorsun. Hele bu sefer ki insanı çok yormuyorda. Geçmiş yazılarınızda bazen nasıl desem okurken yorulmuştum. Haa bu onları  beğenmediğim anlamına gelmez. Benim sizin hiç beğenmediğim yazınız olmadı.

Devam...

04 Mart 2012, 19.01
begendim okudugum yorumlardan şunu gördüm "devamı gelsin", "devamı gelmeli", "lütfen devam et gibi haykırışlar var lakin aksine devam etmeyiniz herkesin kendi dünyasindaki parlak fikirleriyle bırakınız devamını okuyucuya birakmalisiniz, bırakmalısınız ki herkesin hayatındaki gökkusagı renklerini yansıtlamlı buna dikkat olgusundan uzaklaşmamalıdır böylelikle.

Kimsesiz hissetmek vardır. coklugun icinde yasadıkca yalnız hissetmek, giderek kimsesizleşiyoruz galiba, içimizi dolduran şarkılar tükendi ya da hepsi eskidi. herkes işine gidiyor evine geliyor sıradan şeylere gülüyor bize verileni yiyoruz konuşmamız gerekeni konusuyoruz. sevme vaktimiz kısıtlı saatlere göre kişilere göre aşklar. cam şişelerdeki kücük balıklarız artık. koca okyanuslarımızı derinligimizi çaldırdık kimsesiz hissetmek vardır. öoklugun içinde yaşadıkça yalnız hissetmek.. bizler onlardaniz artik... 
04 Mart 2012, 19.03
bir hikaye bir insan  bazen bir hikaye bir sürü insan

çok kısaydı çook böyle  hikayeler bu kadar kısa olmamalı yasayla sabitlemeliler bunu çünkü ben doymadım bekliyorum devamını
04 Mart 2012, 20.07
ya ne bu şimdi yarım bırakılırmı hiç beni merak ettirmeye ne hakkın varsmile Resmi devamını ltfn en kısa sürede yazarsan iyi olur valla.hadi otur yaz bekliyom(((((((((
05 Mart 2012, 10.51
Eline yüreğine sağlık bende takip edeceğim sahne 2...
05 Mart 2012, 11.23
bu ask hikäyesinin devamini yazmaniza gerek yok hikäyenin sonu basinda belli zaten  hikäyede  sahislar cok gözüküyormus gibi olsa da sadece bir kisiden ibaret.siz icinize sigdirabildiginiz kadar kisileri konusdurmussunuz ama sizde biliyorsunuz ki (tek ruh) gerisi hikäye.
06 Mart 2012, 13.14
Benim arsız gözlerim,meraklı düşüncelerim de diğer sahneleri bekliyor.
Yine çok güzel yazılmış satırlar okuyacağım, biliyorum...
Teşekkürler


Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın