gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Bin Aydan Daha Hayırlı KADİR GECESİ

23 Temmuz 2014, 20.25
A- A+
Kadir gecesi.. Evveli Rahmet ortası bereket sonuda Cehenem azabından kurtuluş olan Ramazan ayının sonlarına yaklaşmaktayız. Bu güzel günlerde kendimizi affettirmek  için Allah rızasıni kazanabilmek için oruçlarımızı tuttuk hayır hasenatlarımızı yerine getirdik bol bol ibadetlerimizi yaptık ve sonlara yaklaştık. 
Ramaz-ı Şerif ayı İçince bin aydan daha hayırlı olan Kadir gecesini barındırmaktadır. Bu gecede Yüce kitabımız Kılavuzumuz Baş danışmanımız Kuran-ı Kerim indirilmeye başlanmıştır. Bu gece melekler yerlere iner rahmet bereket mağfiret kapıları sonuna kadar açılır.. İnşaallah Rabbimden niyazım bu geceyi ibadetlerle dualarla geçirip günahlarımızdan kurtulmamızdır. Rabbim nice Kadir gecelerine bizleri ulaştırsın İnşaallah ve bu mübarek gecelerde temizlenip günahlarımızdan arınmamızı nasip eder İnşaallah. Şimdiden bayramınızı kutlarım hayırlara vesile olmasını dilerim Allaha Emanet Olun . Selam ve dua ile.. 

YORUMLAR

24 Temmuz 2014, 00.05
Kadir gecesi bin geceden daha hayırlıdır diye müjdelenmiştir..
temennileriniz bizim duamızdır tabi ki.
hep beraber coşkuyla ve duayla nice hayırlı geceler dilemek temennisiyle
varolsun her kes- her nefes- her ses..
24 Temmuz 2014, 00.22
Allah senesine kavuşmayı nasip etsin. 
24 Temmuz 2014, 01.06
öncelikle tüm müslüman aleminin kadir gecesini kutlarım..buraya yazmam biraz garip olacak ama java güncellemesi yaptıktan sonra oyun salonlarına giremez oldum. destek kısmından sorunu yazdım fakat günlerdir ilgilenen olmadı. bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim. hayırlı geceler.
24 Temmuz 2014, 01.52
Amin gerçekten de Allah'a her ne kadar şükretsek azdır. Rabbim bizlere ömür verdikçe ibadet etmeyi nasip eylesin...
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın