gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Yaşam budur bence ?

12 Eylül 2014, 21.50
A- A+

Akşamın zifiri karanlığında ve içinizi ürperten sessizliğindeki köpek sesleri. Hepimiz bir dönem yaşamışızdır korkularımızı. İşte yaşam her an bir iniş ve çıkıç içerisnde geçerken, bir dönem korkularımız, bir dönem kırgınlıklarımız, bir dönem öfkelerimiz olmuştur. İşte o kötü geçen zamanlar yüzünden hayatınızı bir dönemini yargılamayın. Yanlış yapabilirsiniz, size yanlışlık yapabilirler. Unutmayın hayat o kadar kısa ki bir bir dönem, bir kişi veya bir olay yüzünden; şu kısacık hayatınızı zehir etmeyin, hayata  küsmeyin. İçinizdeki yaşam sevincini söndürmeyin.  

Bir kısım insanlara kızıp tüm insanlara düşman olmayın. Hiç bir korku, hiç bir kızgınlık, hiçbir acı sonsuza dek sürmez, sürmeyecektir. Her yağmurdan sonra güneş açar, her fırtına bir gün diner, her kötü dönem ve şartlar mutlaka bir gün sona erer.

Sevmek lazım yaşamı, sevmek lazım hayatı, Her karanlık gecenin bir aydınlık sabahı vardır. Karanlığı da sevmek lazım, havlayan köpek seslerini de. Çünkü karanlık olmadan aydın olmayacaktır.. Düşünsenize kutuplardaki gibi 6 ay gündüz, 6 ay gece olsa günümüz nasıl geçerdi. Karanlığın en koyu olduğu an aydınlığa geçişin başlangıcıdır. Seviniz seviliniz, gününüz aydın, kalbinizden sevgi, yüzünüzden gülücükler eksilmesin. Her şey gönlünüzce olsun. Yaşam budur bence...

YORUMLAR

14 Eylül 2014, 21.30
Yaşanan ve yaşatılanların unutulamayacağını bu yazınızda ne kadarda güzel izah etmişsiniz...Yanlış değerlendirmiş olabilirim ama sanırım yaptığınız yada size yapılanların acısını hala yaşıyorsunuz ve kurtulmaya çalışıyorsunuz...Uğraşmayın derim varsa böyle birşey...Uğraştıkça cümle kurma zorunluluğu, kendini ifade etme isteği uyanıyor insanda....Bence neden hata yaptınız,yada size karşı neden hata yapıldı bunun üzerinde durun...Onu çözdüğünüzde inanın cümle kurmanıza gerek kalmayacak....Dediğiniz gibi her insanın iniş ve çıkışları var..Kimse kimseden farklı değil...Kiminin dış sesi kiminin iç sesi yüksek.....Dış sesi yüksek olan kırıp döküyor,iç sesi yüksek olan kafayı yiyor....HERŞEYE RAĞMEN yaşamak zorundayız...Kalitesi bize kalmış....Güzel dilekleriniz için ayrıca kendi adıma teşekkürler.....
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın