gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

ALİ İSMAİL KORKMAZ...

26 Kasım 2014, 11.16
A- A+

Tecavüz ve taciz vakalarında Kadın'ın etek boyunu, dekoltesini tartışan, ''eee Kadın'da dizinin üstünde etek giymeseydi,o kadar dar giyilir mi'' buyuran çoğunluğun bulunduğu bir ülkede, gencecik çocuklar öldürüldüğünde de ''sokakta ne işi vardı'' ''ama elinde sapan vardı'' gibi cümlelerin kurulması gayet normal geliyor değil mi? Ha işte şunu bileydin,burası ''herşey itina ile normalleştirilebilir ülkesi''. Bu herşeyin mübah ve normal olduğu ülkede yazıya başlık olan, daha 19 unda dar bir sokakta bir gece vakti kıstırılarak insan suretleri tarafından döve döve komaya sokulan, HİPOKRAT!!! yemini etmiş saygıdeğer! bir Doktor tarafından özenle!!! bakılan ve ardından hayatla bağı kopan Ali İsmail'in duruşmasının 5. Roundu.. O yüzden benim için bugün günlerden Ali İsmail Korkmaz, ''Adalet hepimize lazım'' cümlesinin çoğu zaman geyikten öteye gidemediği Ülkem'de Adalet'in yalnızca bir Bayan ismi olmaktan çıkmasını ve sözlük anlamına geri dönmesini temenni ediyorum.Sevgi Ve Saygılar...

NOT:Bu yazı SİYASİ bir yazı değildir,İNSANİ bir yazıdır...okunmasının ardından ya da beraberinde alttaki Ağıt'ın dinlenmesi tavsiye edilir.

http://www.youtube.com/watch?v=ernMsyxo2NA

 

   

YORUMLAR

26 Kasım 2014, 17.10
eline sağlık harika bir yazı olmuş eğer Adalet varsa ama normal kadın adı adaletten bahsetmiyorum...gerçekten Adalet varsa ben bu dünyada en acı şekilde ceza çekmelerini görmek istiyorum bizler 1980 önçesi bu durumları çok gördük artık görmiyelim artık böyle şeyler duymayalım diyorum...buda mümkünse Adalet varsa eğer o halledecek...
26 Kasım 2014, 18.03
Paran kadar adalet var  , sözde 100 de 90 nı müslüman  olan adalet hak hukuk dendiği zaman ortadan kaybolan müslümanların ülkesinde yaşıyoruz  malesef  ,  Ali İsmail Korkmaz da bizim canımız  Mustafa Sarı da bizim canımız  ne için öldüler değer miydi üzülmemek elde değil .Esas sorgulanması gereken insanlığımızı kaybediyoruz farkında değiliz.
26 Kasım 2014, 18.11

Ne zaman ki Adalet Parti ismi oldu o zaman yitirmeye başladık kendimizi yoksa masum Adalet Hanım'ların ne suçu var hatta kötü yola düştü o bahse konu adalet şekil a dan z ye gözüküyor hal-i durumumuz!

Duruşmaları kafalarda yapmalı önce infazları mantık söylemeli, Ali İsmail'i katledenleri lanetlerken, polisi katledenler, molotof atanlar, mayın döşeyenler de  lanetlenmeli !

Bebek katillerine "Sayın" diye hitap edilebilen bir ülkeden adalet beklenmemeli (!)

26 Kasım 2014, 18.28
...daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya!!Ali İsmail KORKMAZ..umuyorum ki; hakettikleri cezayı alacaklardır, katiller.
26 Kasım 2014, 19.08

yuregine dunya gorusune saygi duyuyorum, aynende katiliyorum. Neyazikki T.C adalet varmi, varsa bu adalet kimin adaleti????? diyorum.. ki bence yok olsaydi bugun biz bunlari yasiyor olmazdik Ali`ler ölmezdi.. sunuda belirtmek isterim, keske herkes kendini azicikda olsa sorgulasa..Neden? Nicin?Nòluyor ??diyebilsek...

Saygilarimla

 

26 Kasım 2014, 21.25
:(
Konu her ne kadar iç yakıcı olsa da, bu sayfalarda çok ender zamanlarda senin satırlarını okumak güzel.
Ölüm dendi mi, hele hele de böyleleri olunca kilitleniyor benim sözcüklerim.
Ali İsmail'in katledilişi, ardından gelen insanı insanlığından utandıran adalet arayışlarının safhaları, hele de bir anne olarak içimi çok fazla acıtan, öfkelendirendir. Bir annenin o görüntülere nasıl dayanabileceğini aklım alamıyor.
Çok cılız bir umut olsa da temennilerine ortağım canım kardeşim.
Sevgiler
26 Kasım 2014, 22.23
Gençlerimize kıymayalım , kimseye kıymayalım , gerçekten kıymayalım ARTIK : ((
27 Kasım 2014, 00.56
Unutursak kalbimiz kurusun ! Ali İsmail KORKMAZ, Fenerbahçe yıkılmaz...
http://www.youtube.com/watch?v=dlCjegniXw8
27 Kasım 2014, 02.12
eee biz oniki senedir aynı şeyi söylüyoruz  genede söyleyeceğiz ama bu halk madem bunu istiyor halk iktidarda veriyor hem kime kızıyorsunuzki onları başımıza getiren kim ??
27 Kasım 2014, 05.51
ALİ İSMAİL KORKMAZ ÖLÜMSÜZDÜR . ! sana el kaldıranların, göz yumanların, seni evine yollayan doktorun..ve bu iktidara bilerek oy veren insanların yatacak yeri yok net söylüyorum .rahat uyu.mekanın cennet olsun.. Burada 2 numaralı suçlu oradaki saldırganlardır. 1 numaralı suçluyu ülkenin yarısı zaten biliyor...sevgi ve saygılar
27 Kasım 2014, 07.24

         "Her şey itina ile normalleştirilir". Ne kadar da haklısın Trapper. Gittikçe sinir uçları alınmış, duyarsız, tepkisiz bireyler oluyoruz.  Mülkün temeli olan adaletin ayaklar altında süründüğüne tanık oluyoruz. Temelinden sallanan nedir, bunun müsebbibi kimlerdir düşünmüyoruz bile, düşünmeye engel evcil cehaletlerimiz var.. Ağızların kapatıldığı, vicdanların susturulduğu bir dönemden geçiyoruz. Kaza süsü verilmiş cinayetlere tanık oluyor ama katilleri şikayet edebileceğimiz bir merci bile bulamıyoruz.


          Gündemde dönen konulara bir bakalım, kendi elleriyle öldürdüklerini görmezden gelip geçmişteki acıları hortlatıyorlar, kabuk bağlamış yaraları depreştiriyorlar. Bu sayede hem daha çok ayrıştıracak, hem de kendi yaptıklarını unutturacaklar bu suni gündemle. Bizim bu kadar derin problemlerimiz varken nasıl bir lüks içindeyse insanlar şu yazıp çizdiğimiz yeri bile mide bulandırıcı bir hale çevirebiliyor, hesap soracakları, isyan edecekleri şeyleri karıştırabiliyorlar. 


         Bu elbette siyasi bir yazı değil, insanlığa dair çığlıklardır bu yönde yazdığımız yazılar. Unutmamamız gereken işte bu acılardır, normalleşmemesi gereken bu cinayetlerdir, adalet olmaktan çıkıp demokrasiyi tehdit eder hale gelen, her türlü gücü elinde tutmayı hedefleyen zihniyetin tekelci hükümranlık sistemidir. Bunları unutmamalıyız, getirebildiğimiz ölçüde dile getirmeliyiz. Yorgun argınlığımla umarım altından kalkabilmişimdir yorumun. Yazın çok iyi geldi bana Trapper, hem sana, hem bu yazıyı onaylayan ele teşekkür ederim.


          İstiklal, istikbal, hürriyet... her şey adaletle kaimdir.

                                                                                                         Mustafa Kemal Atatürk
27 Kasım 2014, 14.31
Trapper,Benim için çok iyi yazan bir kaç kişi arasındasınız.Bu yazı için yorumum yok ama sizin yazılarınızı daha sık görmek isterim .Saygılar.
27 Kasım 2014, 15.47

 Sevgili Trapper oldu mu ama hiç, sen Türkiye Cumhuriyeti  topraklarında yaşıyorsun. Adaletin her haliyle %100 yerini bulduğunu bilmez misin? Demokratik bir Ülke burası. Herkes eşit, güç iktidar ayrıcalık değil. Hiç kimse öteki de deği beriki de. Konuşma, itiraz etme hatta itirazları eyleme dönüştürme hakkına sahibiz. Sessizce izlenir, alkışlanır ya da çözüm yolları aranır, uzlaşmaya çalışılır. Demokratiğiz biz. Gençlere yol verilir, fikirleri alınır. Darp mı o da ne ??? Ali eşya taşırken yaralandı, nereden çıktı darp aldığı kim uydurdu. Belki de tren istasyonunda darp edilmiş ve vefat etmiş olabilir değil mi???

DEĞİL efendim değil, bunların hiç birisi gerçek değil.. "NE YAZIK Kİ"....

Telsiz konuşmaları, mobese kayıtları, Tübitak adli tıp kurum raporları varken bunların hiç birisi gerçek değil.  Onların gerçekçiliği ne kadar dikkate alınır işte bu büyük bir soru işareti. Asıl sorun kişiye ait yargıdan çok o hale getirilmesine sebep olan kişilere karşı işlememesi ve hatta adaleti tekellerine alması. Derinlerde hiç birşey kalmadı artık hepsi yüzeyde. Senin de belirttiğin gibi gündemde sigara yasakları, gülme yasakları, hamile bayanların sokağa çıkmaları etek boyları ve ard arda gelen -gelecek olan-  konular varken ALİ İSMAİL de kim. İç yangını, adaletin küçük harflerle yazıldığı bir isim. Daha doğrusu isimlerden sadece birisi. Bir nefeslik canı kaldı umudun, yeşermesi büyümesi için can suyu lazım. Sessiz çığlıklar atar hale geldik, bir annenin cılızca çıkan sesi;  "ben oğlumla gurur duyuyorum, SİZ ölene kadar katil olarak yaşayacaksınız."  Söylenecek söz çok, .....

"Bir Ülkeyi tanımak istiyorsanız, o Ülkedeki insanların nasıl öldüğüne bakın." Albert Camus... Geçmiş zamanda kahramanlıklarla tanınan, önderinin Dünyada bir çok Ülke de heykeli dikilen bir ulustuk biz. Ya şimdi? 

Ali candı ya, Ali evlattı insandı TC kimliği taşıyan bir öğrenciydi. Güzel söyledin Konak, "Gençlere kıymasınlar efendiler."  Uyandıramasalarda seni; mezarında rahat yatmanı sağlayacak karar çıkarmalarını diliyorum..

27 Kasım 2014, 16.06
neden bizim ülkeyi kötülemeye çalışıyorsunuz.burda insanlar gerçek yüzleriyle deilller bunu eleştirmiyorsunuz.siyasi amaçlı yazı değil diyorsunuz fakat yorumlar gayette siyasi bi yazı olduğunun kanıtıdır.12 yıldan beri anlatamamışlarda millete müstahaktır falan.ne bunlar Allah aşkına.ülkeyi ülke yapan insanlardır.artık lütfen beyinlerimizi açalım.bu yaşanan olay sanıyormusunuz ki sadece şimdi oldu.insan oğlunun var oluşundan beri olan olaylar.sen ötekileştirirsen böyle karşıt gruplar oluşturmaya çalışırsan daha çok bu tür olaylar okursunuz.kuru kuru oturduğunuz yerden atıp tutmak kolay.LÜTFEN artık ülkenizi yermeyin.o beğendiğiniz ülkelerde neler oluyor siz biliyormusunuz. ben bu yazı ve yorumlardan hiçte iyi niyet çıkaramıyorum...
27 Kasım 2014, 19.34
İnsani olan herşeyde siyaset vardır az çok...

Etek boyu da ne ola...13 yaşındaki bir kız çocuğu, hatırladınız mı N.Ç'nin başına gelenleri?... ya Pozantı cezaevindeki çocukların başına gelenler akabinde üstünün örtülmesi...Bir eğitim yuvasında bir çocuğa tacizde bulunan öğretmeni teknik sorumlu olarak gösterip cezasının indirtilmesi ve daha nice pedofili vakası...
Çocuk pornosunda ilk sıralardayız dünyada
Elinde sapan olan çocuğu koca koca zırhlı silahlı polislerle bir tutanlar.
Bu ülkede kadın olmak zaten zordu, artık çocuk olmak çok daha zor...


Buna demokratik muhafazakarlık diyorlar, sahiden sorasım geliyor hangi demokrasi ve neyi muhafaza ediyorsunuz?Demokrasiyi sandıkta görenlerden bu kadar demokrasi çıkar!
27 Kasım 2014, 19.35
güzel bir yazı kalemine sağlık
27 Kasım 2014, 19.47
once 90 yillik  gecmisi yargilasak  bence daha super olur gencecik cocuklarimiz nasil yetistirilmis hic  sorun yapmiyoruz daha gecen gun ODTU de yine agac katliami vardi ama kimseden ses yok  ideolojik saplantilarda  kaldikca daha cok cocuklarmiz olecek   evet dunya 5  den buyuk ama gelin gorunki  5 dunyaya meydan okuyor dunyayi yonetiyor adaletten dunyadan baslamak gerekiyor kim yikacak bu 5  liyi  o yuzden kendimizi kandirmayalim  1980  de binlerce insanimiz gencimiz oldu  bir o tarafdan bir bu traftan   bir protestoya gideceksek sokaga cikacaksak cok iyi dusunmeliyiz neden kim icin  sokaga cikiyoruz  saygilar
27 Kasım 2014, 21.22
TRAPPER_4EVER özlettin kendini, ellerine sağlık.insan denen yaratık evrimini tamamlamış gibi görünse de canlılar içinde en vahşi tek hayvandır .İşte bu insan denen canlı ;  din , dil , ırk gibi şeyleri bütünleştirici olgu olarak kullanabilmekte iken insanımsı vahşi hayvanlar bunu bölücülükte kullanmaktadırlar. Gruplaşıp sayıları artığında  ise kendilerinde güç bulup diğer insanların seçme ve yaşam haklarını elinden almaktadırlar. 
Mark Twain sözleriyle bitirmek istiyorum sözlerimi.İnsan , Canlılar içinde dine inanan tek hayvandır. Cennete giden yolu " kolaylaştırmak" için Dünyayı "cehenneme çevirdi.
27 Kasım 2014, 21.24


Sevgili TRAPPER_4EVER  sizi tekrar blogta yazarken görmek mutlu etti
beni   hoş geldiniz .....



  ADALETMİ ? !!!


 Yüreğinize Sağlik.
27 Kasım 2014, 22.07
     Epeydir vakitsizlikten gerek Gamyun,gerek bloklardan uzak kalmıştım..Siteye girince elimde değil göz ucuyla sol alt köşede blok yazılarının başlığına göz atmak klasikleşmiş ritüelim gereği;yazınızın başlığını gördüm ki açıkçası hem bu konuyu içeren bir yazının Gamyun blok yayın politikasını nasıl aştığını hem de hangi cesur kalemin elinden çıktığını deli gibi merak ederek soluğu sayfada aldım:)..ve sizin yeniden yazmaya başladığınızı görünce de inanın yazının içeriğini bile neredeyse gölgede bırakan bir sevinçle bir solukta okudum..öncelikle sizi yeniden bu köşede görmek çok mutluluk verici..yeniden hoş geldiniz,,başarılar:)     Yazının teması ve Adalet'in sadece  bir kadın ismi olmaktan çıkıp anlamını bulması dileğinize aynen katılıyorum..Adaletin yozlaştırılması;sadece ülkemizin değil dünyanın ne yazık ki ortak sorunu..Adalet Mekanizmasının,güç ve iktidar sahiplerinin emrinde,hakkı korumak için değil bilakis yapılan haksızlıklara ve yasa dışı eylemlere yasal meşruluk kazandırmak,kamu oyu nazarında aklanmak için bir kalkan olarak kullanılması ne yazık ki ne bu günün sorunu ne de gelecekte de ortadan kolay kolay kalkacak bir toplumsal illet..Bir söz vardır.."ADALETİ TEMSİL EDEN KADIN HEYKELİNİN GÖZLERİ ADİL OLSUN DİYE BAĞLIDIR..NAMUSSUZLAR IRZINA GEÇSİN DİYE DEĞİL"..     Maalesef artık öyle bir noktadayız ki,bırakın Adalet'in namusunu korumayı..defalarca uğradığı tecavüzlerin meyvesi gayri meşru mahkeme kararlarını bile kanıksamış,hatta tecavüzcüleri başımıza taç,yasa dışı meyveleri de kardeş kabul edecek derecede kör-sağır ve ahmaklaşmışız..     Değerli TRAPPER_4EVER,,temenninize katılmamak mümkün değil elbet..Umut Fakirin Ekmeği..Ekmeği ummaya devam edelim..ve son olarak da Ali İsmail,Berkin ve tüm haksızlığa karşı mücadele için yaşamından vaz geçebilen gençlerimizi de saygı ile anıp çalınan yaşam haklarını geri veremesek de en azından bu kez Adalet Hanım'ın bu masumların hayatlarını çalan katillerin tecavüzünden  kurtulmasını ve hakkın yerini bulmasını dileyelim..     Kaleminize ve yüreğinize sağlık...

Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın