gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

YİNE O

14 Aralık 2014, 13.02
A- A+


            Uykumda dahi bunalmıştım onun varlığından, o ruh haliyle uyandım, sabahın alaca karanlığı idi, zor attım kendimi bahçemde ki sarmaşık yapraklarıyla kaplanmış kamelyama, ondan biran olsun uzakta kalıp kendime gelmek istedi ama nafile…. Oturdum masanın bir köşesine bir baktım ki; karşımda hasret, bir yanımda özlem, diğer yanımda sen masanın ortasında ise…… yine o.

 

            Uykulu halimin hala devam ettiğini sanıyorum, bir yandan gözlerimi ovuştururken bir yandan yine hala masanın ortasında duran ve beni hiç terk etmeyene bakıyorum. Ne kadar da bakışlarımı kaçırsam da anlıyorum ki bu bir gerçek ve ben hala ondan kaçarak kendimi avutuyorum…

 

            Her nereye baksam onun varlığı, nereye baksam yine o,  beni hiç terk etmeyen hep benimle yaşayan, kaderim olmuş gibi yine o.

 

            Şimdi anlıyorum ki o masamın ortasında duran hayal değil gerçek imiş, anladım ki beni terk etmeyen ve hep yanımda olan asla yenemediğim yalnızlık imiş.

           

 

YORUMLAR

14 Aralık 2014, 23.40
"Dün merdivenlerden çıkarken orada olmayan bir adamla karşılaştım, bugün de orada değildi. Keşke dedim keşke gitse.." Bunu hatırlattı. Teşekkürler yazınız için.
15 Aralık 2014, 01.05
     Uyku ; en güzel nimetlerden, dünyadan soyutlanmak istediğimiz zaman elimizde olan tek şey. Dinlendirir, unutturur, rahatlatır. Uyandığımızda her şey kaldığı yerden devam etse de . . . 
     Peki yalnızlık . . . Uyku buna da çare midir gerçekten?
     " Uykumda dahi bunalmıştım onun varlığından" 
Uykunun bile tesir etmediği duygulardandır belki de . Uykuda dahi bunaltır çünkü onun varlığı. Kocaman bi yokluk; ama aslında kocaman bi varlıktır. Yüreğinize sağlık . . .
15 Aralık 2014, 11.25
Çok güzel olmuş emeğine yüreğine sağlık biraz olsun rahatlattı..
15 Aralık 2014, 15.25
güzel yorumlarınız için, ayrı ayrı teşekkürler arkadaşlarr.
15 Aralık 2014, 16.39

  Yalnız kalmaya alışınca insan, bazen çevrendekiler fazlalık geliyor ama düşünüyorum da kimi insanları tanıdıkça yalnızlık ben de güzelleşiyor.  Kim bilir belki de iyilerin aldığı bir ödüldür yalnızlık… 

   Yalnızlık diye birini buldum yaşa yaşa bitmiyor deyin geçin :) 


16 Aralık 2014, 01.06
Hmm.. Yine bir yalniz.. Dahasi kendini yalnizliga mahkum etmis biri.
Birakin bu yalnizlik senfonisini bayim.. Yikayin yüzünüzü, etrafiniza bir göz atin ;) Öyle yüzeysel degil efendim.. daha dikkatli bakin, daha bir merakli, biraz daha özgüvenle.. Evet aynen öyle iste.
Hala kendinizi yalniz hissediyorsaniz e ozaman mecburen size yardimci olacagiz :)))
21 Aralık 2014, 03.38
Zuhal Olcay 'dan Yanlızlığım şarkısını bir dinlermisiniz benim için :))) Bu arada hem emeğinize hemde yüreğinize sağlık.
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın