gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Dost mu, Düşman mısın?

01 Mayıs 2015, 17.17
A- A+

 

                                           

            Ne zaman ve ya ne kadar sevdim sizi tam anlamıyla bilmiyorum. Çok sevdiğimi de söyleyemem ama her boşluğa düştüğümde, sevincimde, üzüntümde sizi arıyorum. Varlığınız her şeyi unutturuyor bana. Hayatıma tam olarak girmemiştin ancak sensizlik te olmuyordu. Ne zaman sana ihtiyaç duyduysam bana hiç yok demedin, ya da diyemedin. İzinli izinsiz aldım seni, gık bile demedin sen. Sen mi beni çok seviyorsun ben mi anlayamadım. İnsan hiç mi yok demez, hiç mi itiraz etmez, sen evet ya da hayır bile demedin. Şimdi ben buna kızsam mı, sevinsem mi bilmiyorum. Keşke her istediğimde yanımda olmasaydın, beni teselli etmeseydin, bıraksaydın kendi halime, ne halin varsa gör deseydin. Çok daha mı iyi olurdu bilmem.

            Sen bana bir gün dahi itiraz etmeden, nereye çeksem oraya gelmiştin, sanırım ki ben senin kadar itaatkar olmazdım, olmadım da. Bir ara eskisi gibi sana ihtiyaç duymadığımdandır ki, bir ara benden uzaklaştın, haklıydın da. Kim olsa senin gibi davranırdı. Sana hiç kızmamıştım ta ki düne kadar. Birinin masasında gördüm seni, sakin sakin duruyordun, karşındakinin yüzü allanmıştı nedense, hep gülümseyip duruyordu, arada bir manalı manalı sana bakıp bir şeyler söylüyordu. Sen yine konuşmuyordun, bana yaptığın gibi sadece bakıyordun. Sonraları çok masalarda gördüm seni, önceleri kıskandım, kızdım hatta, sonraları iyi ki uzaklaşmışım senden diye de düşünmedim değil.

            Evet, arada bir yokluğunu arıyordum, yine sen olasın istiyordum yanımda, bazen de yanımda olmadığına seviniyor, kendimi daha iyi hissediyordum. Ne de olsa bana ait değildin, sende haklıydın kim seni sahiplenirse oraya gidiyordun. Bu yüzden bir şey demeye dilim dahi varmıyor sana. Herkes kendince haklıdır. Açıkçası senle olmak bana pek yaramıyordu, ama o zamanlar benim tek dostum, sevdiğim, yaslandığım omuz gibiydin, oysa ben yanılmışım, senin dostluğun da varlığında bana zararmış, isminin önünde yeni kelimesi de olsa sen o eski düşmansın, şimdi ben herkese diyorum bırakın onu, o rakıda teselliyi bulamazsın. 30.04.2015

YORUMLAR

02 Mayıs 2015, 06.51
     Dün   görüştüm  kendisiyle...  Anlattı  bana   her şeyi.  Abi dedi: '' Yıllardır  beni  tanırsın  sık  görüşmesekte.  Bilirsin  sütte  leke var  bende  yok... Orada   burada  beni  kötülüyormuş Buğrabey.  Sanki ben  ölüyorum kendisi için..  Ne  zaman  masama  gelse  buz  gibi  oluyorum.  Karpuzla  peynir şahidim olsun,  yakında   gel  barışaşım  şarkısıyla  beni masasına  davet  edecek..''   dedi .... ''  şıllık   rus   votkasıyla;  yıllanmış  kart  fransız şarabı   kendini  ne  kadar  teselli  edebilir ki...  Geçenlerde  çıtır diye  tek  gecelik   birayla  takılmış..  Çorum  leblebisini  bana  güldürdü  ya !  onu hiç  affetmeyeceğim ''  dedi :)
02 Mayıs 2015, 11.41
Selam..Alkolün yasak oldugu bu  ülke de , RAKI'nın dostlugu ,düşmanlığı bu kadarmı güzel ifade edilebilir .Yine süpersin  abimmm.Kaleminin mürekkebi hiç bitmesin inşallah .Yüreğine ,kalemine sağlık....2.Mayıs.2015
02 Mayıs 2015, 16.59
Şu zor günlerimde beni güldürdünüz ya RABBİM de  sizleri güldürsün .Emeğinize yüreğinize sağlık  BUĞRABEY ve beymen33 harikasınız...
02 Mayıs 2015, 18.11
Yani bir sinirle basladim okumaya "yetti ya dedim bu gamyun ask acisi yazilari" sonuna kadar kelime anlamadim ,sonra baktim Beymen bisiler yazmis ddim" oh iyi olmus bak boyle dalga gecerler adamla" ,duruduru da jetonum dustu :)) allah beni n'apmaya he mi ? beymen33 gercekten hos yaziyorsunuz
03 Mayıs 2015, 00.15
Yüreğiniz ve kaleminiz elele vermiş döktürmüş yine  , müthiş bir anlatımınız var çok güzeldi beymen 33 de pişmiş yemeğin tuzunu baharatını katmış nefis bir yazı olmuş, elinize sağlık 
03 Mayıs 2015, 01.57
eskilerde ne güzelmiş aşklar sevgiler saf  ve temiz..şimdi bugün ayrılıyor ertesi gün yeni manita yapmış..insanları anlamakta güçlük çekiyorum..aşk ömürlük olmalı sadece tek kişiyle..
03 Mayıs 2015, 10.52
Yazınızı başta hayretler içinde ve ''bu ne yahu böyle pessss!!'' duygularıyla okurken sonlara doğru yüzümde kocaman bir gülümseme oluştu))Hatta Beymenin yorumuyla kahkahaya  döndü:)) İkinizi de kutlarım zekanıza sağlık:)
04 Mayıs 2015, 15.13
Yazıyı okumağa başladım gene bir sevda anlatılıyor dedim gene, duygular yoğun ve çok güzel ifade edilmiş dedim  yazının bitişi  bölümü tam bir süpriz oldu   insanın alkolle olan dostluğu bu kadar mı güzel anlatılır elinize yüreğinize sağlık

05 Mayıs 2015, 21.25

Gene duygularınızı çok güzel ifade etmiş   büyük aşkınızı kaleme almışsınız her  yeni  blog okuyuşumda bugra beymi yazdı acaba diyee heycanla tıklıyorum :)) Ne diyim yüreğinize sağlık..devamını bekliyorrum:)

05 Mayıs 2015, 22.16
sonuç iyi olmuş tebessüm ettim  ama beymeninin yazısı süper olmuş akıcı ve hoş çok güldüm vallahii kaleminize salık)))))
06 Mayıs 2015, 02.15
emeğine yüreğine sağlık buğra beycim canım arkadaşım..                                              yüreğinle kalemin el ele tutuşmuş yine sahilde dolaşıyorlar..kumlar arsında sanki bir deniz yıldızı bulsanız mutlu olacaksınız ..sevgilinizin saçlarını düşünerek eşelediniz kumları .ama nafile bulduğunuz kırık bir rakı bardağı  (:
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın