gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Gözlerinin Gölgesinde Kalayım.

06 Mayıs 2015, 16.43
A- A+


 

            Hep hazanı yaşadı yüreğim, baharı tanımadı nedense, ya baharı yaşatacak bir sevenim olmadı, ya ben baharı yaşayacak kadar sevmedim. Oysaki dopdoluydu yüreğimde ki sevdam, layıkıyla seveceği bir yürek arıyordu, bazen tatlı bir heyecan basıyordu yüreğimi, her yanımda tatlı bir telaş, kelebekler uçuyordu kalbimde, hep güzel hayallerle başımı koyuyordum yastığa. O bir türlü göremediğim, eline yüz süremediğim içimde ki seni düşünüyordum. Yüzüm çoğu kez şen, bazense üzgündü, biliyordum ki sen yalnız hayalimde vardın, gerçekte olsaydın işte o an başlardı gönül sızım, hazan ayı seni sevmeme izin vermez, kış ayı bastırırdı yüreğime ansızın.

 

            Kış ayı beni üşütmüyordu, yalnızlığa alışkındım ben, yine gelecek yaza kalmıştı ümitlerim, çünkü soğukluğa dayanamazdın sen. Bir bilsen ki ben kış ayında kor gibi severim, bilsen ki, her kar yağışında ben seni ısıtacak kadar alevlenirim. Ben sevdim mi, günü birlik değil, ben sevdim mi tam, ben sevdim mi adam gibi severim. Sevgi konusunda dağlıyım ben, öyle ince nakış sevdaları bilmem, hele günlük sevdaları ise hiç çekemem, varsın bana dağlı desinler, ne olur bana sana bağlı desinler. Her kış ayında kendi kabuğuma çekilir, yalnızca seni düşünürüm, baharı bekleyen arılar gibi bazen sıcaklara erkenden üşüşürüm. Cemreler zamanından önce düşer yüreğime bir bir. Her cemre düşüşünde sana kavuşmayı düşündükçe ben kendi halime bile gülüşürüm.

 

            Bu bahar başka bir bahardı sanki, gözlerim seni görmüştü, seninse bana bakan gözlerin manalı şekilde sanki de bana gülmüştü, öyle sanıyorum ki bir yüreğe girebilmiştim, bu nedenle ben seni tarifsiz sevmiştim. Öyle güzel bakıyordun ki, öyle güzel şakıyordun ki, seni sevmemek olanaksız gibiydi. Artık aşkınla yanan kalbim, yaz ayında kavrulmaya başlamıştı, bir yandan yaz ayının sıcaklığı, bir yandan yürek ateşin kavuruyordu bedenimi, izin ver de gözlerinin gölgesinde kalayım, izin ver de ben senin için yavaş yavaş yanayım. Ben sevdada naz nedir, bilmiyorum, ben seviyorsam tüm yüreğimle, gerçekten seviyorum. 06.05.2015

YORUMLAR

06 Mayıs 2015, 17.02
Yine döktürmüşsün buğrabey           ALLAH seni sevdiklerine sevenlerine bağışlasın kaleminden düşen sevdalar umarım onun değerini bilen birinin eline geçer..belki bir yürek daha  vay bee böyle sevdalarda varmış derr..yazılarınızın devamını diliyorum :)

06 Mayıs 2015, 17.07
yuregine saglik cok guzel bir yazı
06 Mayıs 2015, 18.20
Böyle bir yazı sizin deyiminizle adam gibi adamın sevdimi yüreğiyle seven beklentisiz seven yürekten gelenleri kalemine aktaran bir adamdamdan çıkar ancaokadar güzel ifade   etmişsinizki ,diyecek söz bulamıyorum ,yüreğinize  sağlık.
06 Mayıs 2015, 18.34
slmm..yüreğinize kaleminize sağlık çok içten çok duygulu bi yazı olmuşş..tebrik ederim siziii..ayrıcada teşekkür ederim bu güzel yazıları bizlerle paylaştığınız için...
06 Mayıs 2015, 18.40
Selam  Bugra abicimmm. İnan ki  yazını  bir solukta okudum , yok yokk 2 kez okudum  .En çokta ( bana dağlı desinler, ne olur bana sana bağlı desinler. ) hoşuma gitti .Ne kadar güzel anlatmışsın  AŞK'ın yalın halini . Bence herkes okumalı ve  ders almalı ..!
07 Mayıs 2015, 08.47
Bence sevgi sözlerde değil dillerde değil yürekte olmalı.. Onuda bulabilene aşk olsun.. Ama yazınız cok güzeldi. Sürekli okuyorum.. Gerçi ya ben insanlara guvensiz kalmışım yada artık aşklar sadece dillerde kalmış.. Yüreğini ortaya koyan bir sevda kalmamış bence.. Kalemıne sağlık arkadaşım.. Dilerim herşey gönlünce olur..
08 Mayıs 2015, 21.23
Sevgi sözlerde değil yürekte olmalı... Peki yüreğine sevda düşmeyenin sevdası söze dökülür mü ? , umuda kurşun işlemiyor malum , umutsuz kalmamak gerek....Buğra bey , kışa düşmeyen bahar kıymeti bilmez , her kelamınız güneş yanığı ve kar soğuğundan nasibini almış .Öyle leziz ki sofranız kalkmak istemiyor insan hele şu kelamdan bir tabakk daha diyesimiz var .....Yeniden sofranızda görüşmek üzere ama çok da acıktırılmadan.....
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın