gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Yeşil başlı Rapunzel

19 Mayıs 2015, 16.40
A- A+

Gamyun’da iki gün geçirmeme yetti bile bir kadın olarak komplekse girmek için. Sanki oyun ve eğlence sitesi değil de insanları komplekse sokmak için kendi başına özel çaba gösteren ve kafayı "oyun"dan başka objelere takmış olan mekanik bir lanet. Büyük lanet!.

İzlenimlerime göre efenim;

"Boyunuz mu kısa hiç üzülmeyin, saçınız uzamıyor mu amaan dert ettiğiniz şeye de bakın, zayıflamak ise artık sorun olmaktan çıkıyor, nee kırışıklıklarınız mı var o da ne ayol!" falanlar filanlar. Yani başlık halindeyken dahi gücü yetiyor, görüntünüzle ilgili bi şikayetiniz olmasa bile bir "acaba" dedirtebiliyor kendileri. "Acaba bu hafta kilo aldım mı, saçım biraz daha uzasa fena mı olur" gibi gelgitler zikrediyor kafalarda şimşek etkisiyle.

 Yahu el insaf! Şimdi bu reklamları sadece Türkiye sınırları içerisinde değerlendirecek olursak. Şöyle ki, Türkiye’de yaşayan kadınların boy ortalaması göz önüne alınacak olduğunda ne uzunum ne de kısa. Ehh o da bana yeter herhalde, topuklularla ortalamanın çok üstüne çıkmıyorsam da o da ayrı mevzu. Saçım mı, ha o şimdi artık omuzlarıma yetişme çabasında kendi halinde takılıyor. Baktım çok uzamışlar aldım bağışladım, kestirdikten sonra kuş tüyü kadardı ama mühim değil. Zayıflamak demişler bir de, bi damızlıktan farkım yok yiyorum arkadaş, yine de bana mısın demiyor... Olmuyor kilo alamıyorum. Ancak sandığım gibi iç rahatlatıcı bir durumum yokmuş, aslında öğrendiğime göre loblarım varmış oramda buramda. Geri kalan yağ oranı da atıyor kendini zaten.

Hadi saçı da kiloyu da geçtim o kırışıklık olayı ne yaa. Sizler daha portakalda vitamin iken kozada kurtçuk iken, kadın milletine belaltı çalışmanın sonuçları iç açıcı olmamakla birlikte, tavsiye edilmemektedir beyler. Ne bileyim herhangi bir kazaya kurban gitmek, yanlışlıkla sapandan fırlayan bi taş, alelade yürürken bi muz kabuğuna basıvermek, hevesle başlanılan oyun masasından ağır kayıplarla kalkmak gibi tehlikelerle sınanmak istemeyiz değil mi.

Bir önceki yazıda demiştim ya kendimi limon gibi sıkasım, sümük olup parçalayasım var diye, onlar bu komplekslerin yanında hava cıva kalacak gibi de oldu, toparlandım aklım başıma gelince iki ihale yapıim dedim. Ben bu tekli ihalenin ustası oldum galiba havalarına bile girdim ki “Yaşanacak Bir Türkiye” başlığını görünce…yok yok siyasete girmicem zaten çok sıkıldım bunlardan. Kim istemez hür ve müstakil bir yaşamı olan optimum şartlarda bir ülke, önce bu ülkeyi yaşanmayacak hale getirtip sonra eski haline, yani "yaşanacak" hale getirmek ilginç ve hamalca olmalı.

Velhasıl kelam, aynaya dönüp şöyle bir kendime baktım daa hala giderim var. Bu cümleyi yazarken çok zorlandım bacılarım ıkındım sıkıldım, burnum o kadar uzadı ki falan ama nihayetinde yazabildim. Önemli olan yazmaktı değil mi!!! Kompleks mi, alayına gider yapıp yeşil boyalı saçlarımı öyle bir savurdum ki olduğu kadar artıkın.

Ekranın bir köşesi iyi bir yaşam için vaatlere ayrılmış bir bölüm, diğer bir köşesi de Rapunzel'in upuzun saçları için ayrılmış. Gözlerimi kapayıp bakmamayı tercih ettim, sitenin onore eden komplimanlarında rastgele bir masa bulup arpa çırpa daldım oyuna ruhumu şad edebilmek için. Yeniyorum, komplekslerimi de masanın altında bırakarak.


Özdür

YORUMLAR

20 Mayıs 2015, 10.48
ne kadar güzel yazmışsın yakında gözlerim bozulacak bu kadar hareket bu kadar renk  .devamlı bir hareket var sağdan soldan sinirimi bozduğu için işime yarayan bir şeyde olsa ilgilenmem kiiiiiii
21 Mayıs 2015, 02.02
Dün ,tv de bir resim sergisinin açılışından görüntüler vardı.Resmen tüylerim diken diken oldu.Ne kadar kadın varsa ,hemen hemen hepsinin kaşlar alnın ortasına kadar çıkmış,gözler kısılmış,makyajla bile Japon gözü gibi,elmacık kemikleri nerdeyse hakiki elma gibi,ve uzun upuzun  gergin birbirinin aynı suratlar,vücutlar ise hepsi incecik, karınlarını içeri çekmişler gibi durunca da omuzlar normal duruştan bir karış yukarıda duruyor,saçlara gelince her hanımda  bir değil üç kişilik lepiska saçlar.Kardeşim hepsi sanki aynı  uzay gemisinden çıkmış uzaylılar gibiydi..
Hanımlar: sizi güzel yapacağız diye böyle botox tu detox tu ,şuydu buydu  reklamlara, size gaz veren arkadaşlarınıza kanmayın.Varsın beş on kilo fazlanız olsun, varsın, alnınız biraz kırışsın,kaz ayaklarınız belirgenleşsin,saçlarınız seyreliversin nolur sanki...Sizi seven az göbeğinizle de sever,kırışığınızla da sever.Sevmezse kendi bilir.Ama hiç olmazsa siz siz kalırsınız.
Uzaylılar gibi prototip olmaktansa ben doğal yaşlanıyorum ve böyle mutluyum.Fazla kilomda var,kırışıklarım da var ,ama ben benim ,benzerim yok..
21 Mayıs 2015, 12.24
bayıldım tek kelimeyle:)))))
21 Mayıs 2015, 14.40
 Bende mi  süper ay çok güsel  olmuş bayıldım ayıldım deseydim acaba ? Gamyun sayfasını açınca karşımıza hepimizin illet oldugu ,resmen  sinirlendiğimiz reklamlar çıkıyor  ,tv de bile tahammül edemediğiz olay burda da tüm hızıyla devam  ama  başlangıç iyiydi de  kendinizi örnek göstermeniz niyeydi onu anlamadım .. Yine de teşekkürler verilmiş  emek için  hiç değilse okunacak yeni bloglar oluyor :))
22 Mayıs 2015, 17.55

Renk cümbüşü sonucu epileptik kriz geçirme riskine rağmen reklamlar bir çok sitenin önemli düzeyde gelir kaynağı olabiliyor. Tabi Gamyun için bu ''kaynak'' ne kadar gerekli bilemiyorum. Zira Gamyun gelir kaynağı olabilecek bir çok sistemi oturtmuş bünyesinde.

Reklamların, kullanıcının pc'sinde ki cookieslerden faydalanarak seçildiğini anmadan geçemeyeceğim. Şayet internet üzerinden kıyafet, makyaj, parfüm vb. şeyler satın almaya yönelik aramalarda bulunulmuşsa, aynı gün yada daha sonrasında sitedeki reklamların bu aramalar sonucunda çıktığını da az çok biliyoruz. Ya Google i terkedeceğiz ya da EPİLEPSİ ilaçlarımızı günü birlik tüketmeye devam edeceğiz :))

Bunun dışında blog-yazınız için teşekkürler. Emeğinize sağlık.

22 Mayıs 2015, 20.13
Sevgili Özdür, uzun süredir okuduğum en keyifli yazı sizin yazınız. Neden mi? Gerçeklik var, güncellik var, mizah var, en önemlisi de gayet anlaşılır bir dille, güzel bir Türkçe ile yazılmış. Teşekkür ederim. Sevgi ve selam ile..
24 Mayıs 2015, 17.05
Bu site bu kadar insani eglendirmek icin emek veriyorsa karsiligindada bazi gelirleri olmasi cok dogal degilmi?
giderlerini karsilamak ve bu siteye emek verenlerin yasamlarini idame ettirebilmesi icin kazanacaklari maddi gelirin tabiki büyük bir kismi reklamlardan olusacak bunu neden bu kadar yadirgadiniz anlayabilmis degilim..
Sayet sizler reklamlari görmek istemiyorsaniz hangi tarayici kullaniyorsaniz o sayfaniza "Adquard Ad Blocker" eklersiniz sayfaniz reklamsiz acilir...
24 Mayıs 2015, 19.34
Olmamış...Reklam var ayrıca siyaset, begenilerde tuhaf zaman kaybı oldu...
24 Mayıs 2015, 20.33
Başlık kaç gündür göz kırpıp duruyor okumak bu güne kısmetmiş. İyi ki okumuşum üstelik. Kafama takılanların bir başkasının da kafasına takılıyor olması hoşuma gitti.
Ben kıl tüy olayına takılmış durumdayım. Sakal uzatıcılar, saç uzatıcılar bu dünyada insan olmaktan bezdik de ters evrime mi niyetlendik. Nedir bu kıl tüy merakı anlamadım gitti:))


25 Mayıs 2015, 17.46
bayanlar ve yine aynı konular yine aynı yorumlar.. değiştiremezsiniz.. eğer değiştirmek için çaba sarfedeyim derseniz ,, birde bakmışsın kendin değişivermişsin... heheheh... ama şu da varki kadınsız bir hayatın da anlamı yoktur....
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın