gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

ÇIKTA GİT.

21 Mayıs 2015, 14.37
A- A+

           Daha düne kadar sensiz olamam diyordun, benim sana dediğim gibi, ne coşkuluydu sevgimiz, kalbimize dahi sığmıyordu neredeyse. Sebebini anlayamadım bir mana dahi veremedim nedendi bu bitişler, nedendi bu ani gidiş. Tüm uzuvlarım iflas etmişti sanki, duygularım zincirleme kazalar yapıyordu sürekli, usumda cereyan kıvılcımlar oluşturuyordu her şey, anlıyordum ki sensizlik bana yaramayacaktı, sevgi fukarasıydım, yetim yada öksüz de ne dersen de ancak sevgi dilencisi asla olmadım. Senden aşk dilenmiyorum. Daha fazla sana alışmadan yüreğimden çık git.

            Neydi sende ki bu ani değişmeler, nedendi o kibirler, yüzeysele dönüşmüştü sanki sendeki o derin sevgiler, sıcaklığıyla avunduğum, sevdasıyla her kese anlattığım o kalp nerede şimdi, neydi seni benden alan, neydi seni başka hayallere salan. Ben hala ilk günkü ben gibiyim, ne sevgimde bir azalma var ne bende bir kabahat.  Anladım ki sen sevgi delisi olmuştun, ancak herkes benim kadar sevemez, herkes sana verdiğim değeri de veremez. Biliyorum ki sen pişman olacaksın, biliyorum ki sen boşlukta kalacaksın benden daha çok seven biri varsa kalbimi incitmeden çık git.

            Yüreğime merhemdin, sürmeden yapamazdım. Sanırdım ki ben sensiz asla yapamazdım, elimdin kolumdun, bedenimi taşıyan ayaklarımdın sanki. Meğer ben aldanmışım meğer ben seni ben kadar sever sanmışım. Yeni yeni alıştırıyorum kendimi sensizliğe, sensizde yaşanıyormuş bunu anladım, ilk zamanlar zor olsa da şimdi nefes alışlarım normalleşti. Ağaçlar ne güzel yeşilmiş meğer, çiçekler sen kokmuyordu artık, bülbül kendisi için şakıyordu sanki güldeki al benin kalmamıştı artık. Sensizde sabah oluyormuş, güneşin sensiz doğduğunu fark ettim. Seninleyken mehtabı izlediğimiz yerler hala yerinde duruyordu, meğer mehtap sensizde güzelmiş. Oysa ki ben her şeyi senle güzelleşiyor sanıştım, şimdi anlıyorum ki ben karşılıksız sevginin hamalıymışım. Gidişin gibi dönüşünde ani olmasın, giderken neyin varsa al kalbinde kırıntıların kalmasın. O çok sevdiğim günlerin hatırına sende, benden kalan ne varsa yırt ta öyle git. 18.04.2015

YORUMLAR

21 Mayıs 2015, 19.49
Simdi gitti mi, gidecek mi? yoksa gitti de doner diye mi beklemekteyiz ??? Allahim cok heyecan yaptim bak simdi ama .
21 Mayıs 2015, 20.11
Giden için söylenmiş çok fazla şey var burada. Şahsen ben şu soruyu sevmiyorum ,''  Daha düne kadar sensiz olamam diyordun '' demek ki artık oluyor abi, sal gitsin =))  yani neden değiştin gibi, bu tarz soru gideni döndermeyeceği gibi kalanın hırçınlaşması, serzenişlerde bulunması, neden gittin, neden bitti, hani bitmeyecekti vb.  sürekli, gidenin suçluluk hissini hafifletip ' ya olamazmışım ben iyi ki gitmişim ' demesine bile sebep olabilir. Aslında terkedildiyseniz tek kelime etmeyip gidenin kafasında milyon tane soru işareti bırakmak en güzeli =) tabi yapabilene..
Birde şey var; ''kimse sevdiği kadar sevilmiyor'' bence herkes sevdiği kadar seviliyo ama denk getiremiyo, sen başkasını, başkası seni, sorun sevdiğin kadar sevilmemekte değil, denk gelememekte... =)
Emeğinize sağlık.
22 Mayıs 2015, 02.07
   Ya kadınları tanımamış, yada sevmekle meşkulken tanımaya çalışmamışsınız. Sıkılan kadın gider ,daha önceki bir yazınızda da demiştim yorumumda kimseyi ( bunaltmadan sıkmadan sevin diye!!!)  Şaka bir yana  sevmek sizin gibi tüm benlikle olmalı ama maalesef   günümüz ilişkileri ..............................!
22 Mayıs 2015, 09.36
Şunu asla unutma .....!!!   Aşk herkesin kendi masalıdır... Masal hiç bitmez kahramanlar değişir .... O yüzden o Kahraman öleli çok olmuş ....!!!
22 Mayıs 2015, 19.23
Bornova kardeşim, kulağınız delik sanırım hazır delik iken bu diyeceklerimi kulağınıza küpe olarak takın ki hiç unutmayazsınız.
Ben hiç bir zaman iddia etmedim etmem de, çok iyi yazarım diye. Benim yazılarımda herkes kendinden birşey buluyor da okuyorsa en güzel hediye bu dur bana. Anladığım kadarıyla siz lise mezunuzunuz benin size saygım var, ancak; sizin diplomanız da, hayat tecrübeniz de benim kadar değildir. Beğenirseniz açar okursunuz beğenmezseniz yorum yaparsınız ancak kırıcı olmamak kaydıyla, ayrıca ilk okul düzeyindeki yazarlar sizin gibi lise mezunu kişilerden kaliteli yazılar okumayı bekliyor, umarım bizi fazla bekletmezsiniz. Umarım bu küpe kulak deliğinize tem gelecektir.
23 Mayıs 2015, 12.37
Özelikle son bloglara ,yorumlara bakınca  ve de üstüne yılların tecrübelerini okuduklarımı duyduklarımı ekleyince şöyle bir  karara vardım kendi kendime.Ne kadar büyük aşk yaşanırsa yaşansın, kapıyı aralık bırakmak lazım  ve kapının aralık olduğunu hiç akıldan çıkarmamak lazım.Böyle olursa ,  çıkıp gitmelere, terklere,sırttan vurulmalara  bir parça olsun  hazır olur insan belki.Yani daha baştan '' Kapı açık ,arkanı dön de çık'' şarkısı söylenirse,yıkım az olur,Ajda gibi genç kalırız,yaşlanmayız))))) falan   demek istiyorum..Ama bu kez de, baştan kapının açık bırakıldığı bir sevginin ne kadar gerçek olduğu tartışmaya açıktır..Velhasıl sanırım olacakla öleceğe  çözüm de yok.Boş verelim giden gider,kalan sağlar bizimdir..
23 Mayıs 2015, 14.00
Gülüyorum :))))valla yaa ne acaip biryer burası ,çözebilene aşkolsun ...Eline sağlık abimm her zaman ki gibi yine güzel blog  olmuş..
25 Mayıs 2015, 02.05
Helal olsun, gerçekten güzel yazı fakat imla hataları bu güzel metni okuma zevkini kısıtlıyor.
25 Mayıs 2015, 02.58
Harıkasin yüreğine sağlık mutluluk hep seninle olsun......   iyiki gitmiş ve bitmiş :)

giden gidiyoda ,geri kalanlar hep üzülenler oluyo...   ve bu ayrılığı kaldıramayanlar oluyo...  ne mutlu sanakı atlatmışsın içindeki acıyı.. yeniden farketmişsin hayatın nekadar güzel ve anlamlı oldugunu...... 
26 Mayıs 2015, 10.42
Her zamanki gibi içten samimi  çok güzel bir yazı olmuş emeğinize yüreğinize sağlık.
26 Mayıs 2015, 14.43
Süper :))) Giden gitsin, gidenin yerini zamanla zaten başkaları alıyor o düşünsün beni kaybettiğine.
27 Mayıs 2015, 21.38

Giden gidince; sensizliği denedim olmuyor, yapamıyorum dedi birgün...

Az daha deneseydin olacaktı öyle mi dedim?

ve sustu....



28 Mayıs 2015, 00.53
suçlu tek o mu sen sütten çıkmış akkaşıkmısın. bütün hepiniz aynısınız. hakettiğini vermiş.
28 Mayıs 2015, 22.00
Blog yorumlarına bakınca , bayağı takip ediliyor yazılarınız sanırım .Elinize sağlık güzel yazı olmuş.  Bu kadar güzel, aşk dolu, sözlerle anlatırken yaşadıklarınızı kal demek gerekliymiş madem bu kadar çok seviyordunuz    çıkta git olmamalıydı.
30 Mayıs 2015, 19.56
GİDEN GERİ DÖNMÜYORSA HİÇ SENİN OLMAMIŞTIR ZATEN!!!!!!
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın