gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Zaman Geçerken

08 Mayıs 2016, 10.17
A- A+


Kimileri yaş ile ilgili olduğunu düşünse de bazı kişiler için zaman kavramı uzun zamandır bir sorun. Ortaokul zamanında bile çoğu kişi "Zaman hızla akıyor!" cümlesini kurmuştur. Bu daha çok sizin ne yaptığınız ile alakalı aslında. İşte 'yaşamak için bir şeyler yapmak' ile 'bir şeyler yapmak için yaşamak' arasındaki fark bunu anlatıyor. Kimileri zamanı geçirmek için uğraşırken kimileri de uğraştıkları işten keyif aldıkları için zamanın geçmesine dayanamıyorlar. 

Aynı anda birçok şey yapma sevdası da bununla alakalı. Bir yandan oyun oynayıp bir yandan müzik dinlemek, televizyon izlemek bir nebze olsun insanın "Tamam, aynı anda iki iş aradan çıktı" diyerek rahat hissetmesine sebep oluyor. Gerçi bu bazıları için fazla mümkün değil. Mesela resim yapan birisi bir yandan müzik de dinleyebilirken bir müzisyen sadece müzik ile ilgilenebiliyor. Bir yazar da aynı şekilde dikkatini dağıtacak unsurlardan uzak durmak zoruna. Gerçi eğer güzel sesli bir daktilosu varsa ona o müzik yetiyordur zaten.

En önemli şey keyif almak. Zaman tahmin ettiğinizden de hızlı geçiyor. İçini güzel şeylerle doldurmak sizin elinizde. 

YORUMLAR


Henüz yorum yapılmamış :( Yazık ama blog sahibi senin yorumunu bekliyor olabilir

Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın