gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Bir Mektup!..

22 Temmuz 2016, 11.35
A- A+
Sevgili ...... Hanım;
Seviyesiz ya da şahsiyetsiz olarak anılmak istemediğim içindir bu satırlarım, yıllardır başkasına dokunmadı hep kendimi yonttu satırlarım!
Ne hoş olurdu *hep* yazışmak sizinle,  hafif espriler, güzel anlatımlar dökülseydi hep klavyemizden, ne çok isterdim ! …Ve o zaman sanmam ki böylesi boşsul kendime nefret beslerdim !

Geçse de kutlu olsun bayramınız, bayramların dokusu / dokunur bana, fermanlarım okunur, feryatlarım daha fazla duyulur, sizi üzmüş olmak acıtıyor bir yerlerimi, telafisi olmayacak hastalık benimkisi, damarlarım çekiliyor sanki, kendimi dövüyor şamarlarım ! Mahcubiyetim sorulası / durulası değil,” aradığımı bulamadım” kaçışı hiç yapmadığım şeydir aslında, mazur gör(ünüz)meyiniz lütfen, böylesi ağdalı kaçışlar yapmazdım, kesip atışlar, birden bire bırakışlar tersti bünyeme, oysa ki bilirsiniz neler çektiğimi bırakırken rakıyı ! Sanki kalbime sapladılar kör çakıyı!..

Bir mektup yazmak istedim size beni anlatan, son defa sohbet tadında olsun istedim mazeretsiz, geri çekmemi kendimi, izah edemem size nedenini bildiğiniz şeyin niçinini söyleyemem !? Lakin bilin ki sohbetleriniz çok güzeldi nezdimde, aradığınız ben olabilirdim belkide ama aradığım siz değilsiniz, bu gerçekle nasıl oyalardım sizi nasıl başkası şeyler umarken bulduklarımla yetinirdim ! Nasıl sahtekar/hilekar olurdum sizin güzel gönlünüze karşı, bilirsiniz bende duygu AVM hatta çarşı!

Utandığımdandır yazışım duygularımı size özelden (geçen onca zamanın ardında) nasıl tıklardım rumuzunuza, nasıl izah edebilirim ki kendimi, aymazlığımı nasıl anlatırım ! Sıcakta üşümüşlüğüm, soğukta yanmışlığım vardır benim, çok yazmışlığım, kendime kızmışlığım bu hepsini solladı inanın hepsini geçti, gönlüm yine yalnızlığı seçti !

Bir göğ gözlüye takılı kaldım yıllarca, kurtuluşum bulmamla başladı (gibi geldi bana) göğ lensliyi, gazino gürültülerine ortak geçti hayatımın en güzel yılları, hiç aldırmadım burnumdaki kılları (!) Kimsenin gururuyla oynamadım bu güne dek, çok oynasalar da gururumla ülkü edindim yaşamayı onurumla, bu sebepledir ki affedin beni bağışlayın ve sizden ricam dikkat edin ben gibileri almayın kalbinize; dışlayın ! Zarar vermek dirhem geçmezken aklımdan, zarar verdiğim hissine kapılarak çekildim huzurunuzdan, özür dilerim sizden ve ruhunuzdan !...


081014 – 15.30 - Kayseri
 

YORUMLAR


Henüz yorum yapılmamış :( Yazık ama blog sahibi senin yorumunu bekliyor olabilir

Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın