gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Lann! Layynn!! Ulayynnn!!!

01 Ağustos 2016, 13.23
A- A+
Daha önceki yazılardan Chucky'yle tanışmamış olanlar için giriş notu: Chucky, Cezbe'nin içindeki olumsuzu, aykırıyı  temsil eden; kız çocuğundan çok, haylaz afacan bir oğlan çocuğuna andıran hayali bir varlıktır. Ara ara kavga etseler de, birbirlerini çok ama bi'çok sevmektedirler.

                                                 -----------------------------------------

Cezbe: Yine edepsizliği ele aldım.


Chucky: Edepsiz olan benim, rol çalma benden! Hem edepsizlik nerede?


Cezbe: Bu ne biçim başlık???


Chucky: "Ne biçim" sensin!! Ben mi diyorum "lann layyn" diye, paraşütçü diyor. "Lan" demenin edepsizlik olduğunu da nereden çıkardın lan Cezbe sen, iyice Buckingham saray eşrafından oldun başımıza hocam, hiç çekilmiyorsun!! Başlık da iyi oldu, bıdı bıdı yapma!


Cezbe:  Bu nasıl bir yazı Chuckyciim ya!


Chucky: Dur, daha yazıyoruz, okudun mu ki!!


Cezbe: E hiç  yakışıyor mu böyle lan-lun başlıklar, büyük olasılıkla yazacak olduğun sulu-sepken yazılar bana!


 Chucky: Güzele ne yakışmaz .p


Neyse... Uğraşılmaz bu Chucky'yle, ben kenara çekiliyorum :)


                                                      ------------------------------------------

Önce bir video izlememiz gerekiyor;

https://www.youtube.com/watch?v=jbT88APAqGs

Şimdi bu videodaki olay nedir? Yamaç paraşütücüsü smile Resmi ne yapıyor? Niçin "lan! layyynn! ulaynnn! şeklinde kendini paralıyor, evrene mesaj mı gönderiyor, "yüksek irtifada sesim güzel çıkabiliyor mu"nun testini mi yapıyor, yoksa canının derdine mi düşmüş??? Kartalın olay esnasındaki düşünceleri nelerdir, neyin peşindedir ve yamaç paraşütücüsünden ne istemektedir???

Konuyu irdeleyelim: Bence olayın en masum kahramanı kartaldır. ŞAMPİYONN BEŞİKTAŞŞ!!! ŞAMPİYON BEŞİKTAŞŞ!!!!  Bu kartal hayvanı göklerin hakimidir malum. E şimdi gayet normaldir ki, kendinden daha cüsseli, daha önce görülmedik uçan bir yaratık görünce şaşırmıştır. Hadi bu iki ayaklı yaratığı az çok tanıyordur ama uçanına hiç rast gelmemiştir. Bu ufo kıvamındaki yaratık da ne oladır ki?? Haliyle, kendisine tehdit olarak gördüğü, uçan kanatlı insanımsıya saldırmış "ulan dur şunu bir gagalayıvereyim" demiştir, ki bu dışavurumunda dibine kadar haklıdır. Çünkü o tam bir bir sörvayvırdır. Hehehe Semih nası' elendi ama smile Resmi smile Resmi



Cezbe: Ahhh Chucky ahh, lütfen aklına geleni olur olmaz yazmaz mısın!!

Chucky: Tamam hocam ya, amma kastın ha!



Evet... Uçan insanımsı, yani yamaç paraşütücüsü kartalı tanımaktadır. ŞAMPİYON BEŞİKTAŞŞ!!! BEŞİKTAŞŞ ŞAMPİYON!!!


Cezbe: Chuckyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!! nhmğ4eahnm

Chucky: Sensin nhmğ4eıhnm, sus da bi' yazı yazalım!!



Evet, kartalı tanımaktadır diyorduk. Ve fakat kendisiyle hiç göz göze gelmemiş, el ele tutuşmamıştır, hele hele de uçarken... Korkudan 3,5 atan paraşütçü, bu kartal saldırısını nasıl bertaraf edecektir?? İşte tam o noktada mağdurun aklına  bir kelime düşer; "LAN". Acaba yamaç paraşütücüsünün hayatını, bu kelime kurtarabilecek midir??

Önce, düşük desibelde ve yalın halde "lann!" der. Kartalın iplemediğini görünce, sesinin desibelini ve kelimenin şeddesini artırır "layyynnn!!!" şeklinde bağırır. Bakar ki, kartal illa gagalamakta kararlı, bu defa son bi' umut "lan"ın versiyonlarını dener. "Ulayyyyyynn!!!!!" diye şiddetle ve dehşetle feryadı basar, bir yandan da "ollmm bi git layyn" şeklinde kartalı ikna çabasına girişir. Yamaç paraşütücüsünün bütün bu çabaları, kartalla giriştikleri ölümcül it dalaşından sağ salim  çıkmasını sağlayabilecek midir??

Ve evet, yaşasındır!!! Kartal, bu uçan yaratığın iki ayaklılardan olduğuna kanaat getirmiştir.  Paraşütçünün  canhıraş  nidaları sonrası, "insan kişisi, ne bağırıyosun beaa! tamam gidiyoruz, bi' uçmanız eksikti anasını satiiim, bi' buralara el atmadığınız kalmıştı, ne halin varsa gör" tadında sitem ederek; biraz  küskün, biraz geleceğinden kaygılı, gökyüzünün derinliklerine doğru süzülerek kaybolur. Yamaç paraşütücüsü kurtulmuştur.

Anafikir:   *Lan" hayat kurtarıcı, sihirli bir kelimedir.

                 * İnsanoğlu  kartallarla aşık atmaya çalışmamalı, sağa sola çok zıplamamalıdır. Çünkü doğalarında uçmak yoktur, maazallah başlarına kötü işler gelebilir.

                 *Semih Survivor'dan elenmiştir.

                 *Beşiktaş şampiyon olmuştur.


                                                       ------------------------------------


Cezbe: Tamam mı Chuckyciim, gönlün oldu mu? Tutturdun "illa da yazı yazacağım" diye. Neyse çok haylazlık yapmadın, aferin. Gel bir öpeyim seni de gidelim.


Chucky: Üfffff öpme beni ya, sevilmeye tahammülüm yok hocam bilmiyor musun! Hadi gidelim, sıkıldım zaten hml4ğıac.


Cezbe: Huysuz!

 

YORUMLAR

01 Ağustos 2016, 20.41
:)))))
Hay çok yaşa Chucky, video iyi geldi.
Çok haklısın; " İnsanoğlu  kartallarla aşık atmaya çalışmamalı, sağa sola çok zıplamamalıdır."
Video bittiğinde bir takım videolara dair bir şeyler çıktı. Birinde "Sahtekarın gerçek yüzü" yazıyordu. "Laaayyynnn layn!" diyesim geldi benim de.
Gerçi buna dair biz yıllardır yırtınıyoruz "Layyyynnn!" de anca görmek zorunda kaldı gagayı kendileri gagalananlar. Ne diyelim? "Allah affetsin sizi" diyemeyeceğim gerçek ama.

Evet Semih elendi.
Evet, BJK ŞAMPİYON! Her zaman.:)


01 Ağustos 2016, 21.02
cezbe şişirdin artık bizi gerçekten..
02 Ağustos 2016, 01.15
Ya benim vidalarım gevşedi Satcım, ev çok sallandı ya o gün onla alakalı sanıyorum. Baktım iş içinden çıkılacak gibi değil, kendimi geyiğe vurayım dedim. Lütfen sen de konjonktürel imalarda bulunma! Hiç havamda değilim smile Resmi Geyik, kartal filan takılıyorum işte. Dudaklarımı 333 yapıp selfie filan çekiyorum, ne bileyim saçlarıma çiçekten taç takıyorum filan... Böyle uğraşlar içersindeyim. Demokrasi şölenine ben de katıldım yani smile Resmi



Yahu nedir çektiğim arkadaş. İşte bu model de başka. Her yazının altında biter. Kimdir nedir bilinmez :) Yalnız Sayın sevdaaçiçeee hanımefendi ben sizi çözdüm. Başka bir şeylere bakarken gördüm ki, benim Soma faciasıyla alakalı yazımın altında peydah olmuşsunuz ilk, parti sözcülüğü yapan süferler gürühundanmışsınız. Siz sanıyorum zaten o gün şişmişsiniz yeterince, benim ekstra şişirmeme ne hacet :) Düşünmüş hanımefendi "ben bu Cezbe'ye ne yapsam yapsam" diyee, "hahh" demiş "buldum, gidip her yazısının altında abuklayayım" :) Büyük deha! Yahu yapıp yapacağınız bu işte, bir de profil eskitirsiniz gelip gidip :) Bu arada tırnaklarınızı da yer misiniz sinirden bilmem :) Ben de sizin profile bir bakayım dedim, meslek kısmında "çevirmen" yazıyor. Hangi dili hangi dile çeviriyorsunuz sahi siz? Çok merak ettim, zira Türkçe de bilmiyorsunuz :) Hep gelin e mi, her yazımın altına beklerim. Kapiş? :).........:)
03 Ağustos 2016, 02.02
yazı o kadar boşki bu yazıya kızgınlığım ile değer katmaktan bile korktum ya. geyiğin bile kendine has bi estetiği vardır. bu yazı olsa olsa konuşmayı yeni öğrenen bir çocuğun tolerans gösterilmesi gereken düşünceleri olarak ele alınabilir. bu yazıya muhatap edilerek nasıl bi aşağılanmaya maruz kalıyorum diye düşündüm bi an. neyse ne ya yapcak bişe yok Allahın yarattığı her mahlukta bi hikmet vardır.
03 Ağustos 2016, 04.01
Hı hımm :) Çok değişkenli hatta...
03 Ağustos 2016, 09.07
  Hah süper :) Ben de merak etmiştim; bu boşta süren vatandaş nerede diye. Henüz onun kimlik tespitini yapamadım ama var tahminlerim tabii smile Resmi Ya yönetici arkadaşlar, fikir özgürlüğüne saygılısınız biliyorum. Fakat bu yukarıdaki iki tip bariz baltalamak adına, şahsi gıcıklıkları olduğundan yorum yapıyorlar ya. Niçin beni bu gereksizlerle uğraştırıyorsunuz, hiç mi sevmiyorsunuz beni :) Üzülüyorum vallahi! 
22 Şubat 2019, 06.55
Aaaaaaaaa bakın kimi buldum burda :) Allah karşıma çıkarıyor işte. Kimmiş efendim bu şişik arkadaş, nam-ı diğer "sevdaciceeee"mişmiş. Yabangülüne terfi olmuş sonra. Ama şişiklik baki kalmış. Benim de her yazının altına girip yazıyordu böyle ahahahha. Ne yorumcular var yahu, akıllara zarar. Hazımsızlık, şişkinlik çok kötü :( bu kadar gazla uçar bu yakında ha! İpinden tutuverin de kaçmasın smile Resmi
22 Şubat 2019, 11.08
şişirdin bizi yıllardan beri süre gelen bir cümleymiş demek:) güzel bir yazı güne gülerek başlamamı   sağladı teşekkürler:)
22 Şubat 2019, 16.02
Evet Sonuncu__ :) O bir klasikmiş meğerse .ddd Her şerde bir hayır var derler. Bakın bu eski yazıyı okuyup eğlenmenizi sağlamış. Kimin nasıl faydası dokunur bilinmez bu dünyada .ddd Ben de teşekkür ederim size yorumunuz için. smile Resmi
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın