gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

KENDİMİ SEVDİM.

27 Eylül 2006, 15.38
A- A+

Bu sabah uyandığımda yıllardır alışık olduğum göğsümdeki ağırlık ve  nefes almadaki zorluğu hissetmedim, sevinçle derin derin nefes alıp vermeye başladım.  Çoraplarımı giymek için ayağıma uzandığımda son yıllarda ayaklarımın üst tarafındaki deri renginin oldukça siyahlanmış halinin kalmadığını, normale döndüğünü gördüm. Traş olmak için banyoya gidip aynanın karşısına geçince şaşkın şaşkın bakışlarla  dakikalarca kendimi seyrettiğimi hissettim. Neydi beni şaşırtan biliyormusunuz göz altı torbalarımın sarkmış ve siyahlaşmış halinden eser yoktu. Cildimin mat ve kırışık halide açılmaya başlamıştı. Geçtim aynanın karşısına , sigarayı bırakmakla ne denli akıllı bir karar verdiğimi düşünerek verdiğim bu karardan dolayı dakikalarca kendimi sevdim.

Dileğim tüm sigara tiryakilerinin bir an önce bu kararı verip, kendilerindeki olumlu değişiklikleri gördükçe vermiş oldukları yerinde karardan dolayı  onlarında kendilerini AKILLARINI SEVMELERİ....

YORUMLAR


Henüz yorum yapılmamış :( Yazık ama blog sahibi senin yorumunu bekliyor olabilir

Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın