gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

...Rob.Roy...

13 Mart 2006, 21.31
A- A+

13.03.06 Pazartesi, Saat 20.53 te öz eleştri yapan ve bunu doğruluğunu algılayabilmek için arkadaş bi yazı yazmış.

sen işe yaramaz biri değilsindir mutlaka, tuttuğunu kopara bilecek birisindir ama kendine bir faydan olduğunu düşünmüyorsun ve haklısın senin kendine faydan yok ama daha önemlisi çevrendekilere bir faydan yok.

sana tavsiyem; öncelikle internet e daha az girmelisin, git gez dolaş biraz sosyal ol eğer cebinde paran yoksa veya gezmeye para harcamam diyorsan git bi park a otur insanları izle, onlarla iletişim kur , börtü böceği izle bak onlar nasıl yaşıyolar kendileri için çalışmıyolar çevrelerindekiler için yaşıyolar sende öyle yap annen sana oğlum bakkala git dediği zaman "dur anne oyun oynuyom şimdi" deme, bakkala git alacağını alıp hemen çıkma bakkalın sahibi kimse "hayırlı işler, işler nasıl" vs.. iletişim kur insanlarla.

bunları sana neden yazıyorum diye merak edebilirsin hemen cevaplayayım:

televizyon aptal makinesi derler evet doğrudur ama internette eğer faydalı bir şey yapmıyorsan ve sadece oyun oynuyorsan, internette bir aptal makinesidir.

eğer bilgisayarsız yapamam edemem diyorsan; gir web site öğreten bi siteye orda yazılanları uygula, oyun oynama! hiç web site yaptınmı bilmiyorum ben profesyonel olarak yapıyorum, ilk başlarda can sıkıntısıyla başladım ama sonraları eğlenceli bişey oldu benim için zamanın nasıl geçtiğinin farkına bile varmaz dalar gidersin grafikler içinde ve sonrasında bu işten para kazanmaya başlarsın.

heralde yazdıklarımdan birşeyler anlamışsındır eğer bu blog yayınlanır ve sende okursan eğer sevinirim. unutma insan sadece kendisi için değil aynı şekilde çevresindekiler içinde yaşar...

Saygılar...

YORUMLAR


Henüz yorum yapılmamış :( Yazık ama blog sahibi senin yorumunu bekliyor olabilir

Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın