gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

CEBREN'e diycemmmmmm.!!!!!

01 Mayıs 2011, 12.05
A- A+

 

Merhaba yine merhaba

ÖZEL salon sahipleri ve oplarına yazıpta siz üyelerimizi es geçmek olmaz değil mi? haksızlık olur bu size:))

Gelelim sizlere , daha öncede benzer şeyleri yazdım ama durumda bir parça olsun düzelme olmadığı gibi ortalık gittikçe efe dolar oldu ha bu efelerin elinde kılıç yok kılıçlarının adıda CEBREN oldu yani ben:))

Valla kusura bakmayın arkadaşlarda ben bile benim nickimi bu kadar havalı kullanmadım daha doğrusu hiç kullanmadım...Ama maşallah sizler öyle bir kullanıyorsunuz ki cebren tehdit unsuru olarak görülmeye başladı sayenizde..

Üyelerden özel salon oplarına, özel sahiplerine  yazılanlar..

- DEMEK ÖYLE HEEE at att bak nasıl cebreni getirip salonunu kapattırıyorum!!

(cebrende zaten hazırda keklik ya hemen gidip hıı ahada kapattık diyecek)

-SEN dur şimdi cebreni alıp geliyorum!!!

-Beni atarsan cebren arkadaşımdır gelir kapatır salonunu!!

(Nerden arkadaşı olmuşsam artık ya bir oyun oynamıştır masamda, ya selam dedi selam dedim ki herkese derim)

Bir kere bu ifadeyle dayılalan şahıslar eğer konularında haklıysalar bile otomatikman haksız oluyorlar..Ben tehdit unusuru değilim eğer bana gelecekseniz bunu illaki salon opunun yada sahibinin gözüne sokmanız gerekmiyor ,,Gelirsiniz sorununuz neyse izah edersiniz kaydınız varsa var dersiniz eğer ciddi boyutta ilgilenilecek bir durumsa zaten ilgilenirim..Ama böyle davranıp sonra bana gelirseniz dediğim gibi haklıysanızda haksız oldunuz gitti...

Üstelik artık işi o kadar büyüten üyelerimiz varki diyelimki bir salondan atıldı yasaklandı ve dediğim gibi cebrende cebren dedi geldi anlatıyor  o arada bende nicke bakıyorum neden yasaklanmış diye ..O ne? yazanın 1-2 nicki daha o salonda duruyor ..soruyorum iyide bu kadar kötülüyorsun bu kadar şikayetcisin o salondan ama hala nicklerin  o salonda bu ne şimdi?

Özrü kabahatinden büyük verdiği cevapla..

Sizi bekliyorum opum salona gelecekmisiniz? gelip ne yapacaksınız diye..

Yorum yapsammı bu cevaba bilemiyorum:))

Sayın üyelerimiz bir konuda anlaşalım..Özel salon şikayetlerinizle ben ilgileniyorum tamam

 (gmsnn sakın alınma sende ilgileniyorsun da konu ben olduğum için ben diyorum hem zaten üyelerimiz beni değil seni çok seviyorlar o ANKETi yapan üyemiz cevaplar üzerinde oynamış şike var, onlada ilgilenicem bir ara :))

Nerde kalmıştım..evet  ben ilgileniyorum demiştim.Ama CEBREN sizin elinizde maşa değil,heleki bir başkasına koz olarak kullanacağınız joker hiç değil.

LÜTFEN konuyu saptırmadan, şikayet edeceğiniz salon yada oplara gözdağı vermeden direk gmsnn'a yada bana gelin.Aksi takdirde otomatikman haksız olacağınız için şikayetleriniz ciddiye alınmaz bilginize

Diyorum ve sanmayınki konular bittiği için..çok yorgun olduğum için şimdilik noktalıyorum...Gerçi adına flood diyolar ama olsun:)......

Hoşkalınn..

YORUMLAR

01 Mayıs 2011, 12.13
Sayın opum Kesinlikle bu tespitlerinizde cok doğru..Şahsen 3-4 kere haksız yere atıldıgımda sizi aradım buldum geldim durumu anlattım.. napalım haksızlıga biz Türk insanları olarak katlanamıyoruz.. :) ama Tehdit olarakda hiç bir zaman kullanmadım kullananıda tasvip etmiyorum..Saygı ve sevgi olduktan sonra zaten bu sorunlar olmazda...   Çilekeş normal gamyun kullanıcılarının temsilcisi cebren opum :)
01 Mayıs 2011, 12.14
CEBREN kim sen biliyon mu benim kankam :)) bu konu ne zamandır yasadığımız bir sıkıntı idi dile getirmeniz cok güzel olmus ellerinize sağlık ...smile Resmi
01 Mayıs 2011, 12.27
yapılacak tek yorum doğru söze ne hacet , sanırım
01 Mayıs 2011, 12.36
:)))) sizin nikinizi daha önce açık artırma ile satışa çıkaralım demiştim. ik alıcıda bendim hatırlıyorsanız:)))  ben tesbitimi iyi yapmışım cebrn opum sizin bu nikiniz  gamyunun en ilginç en dikkat çekici bir niki..cebren ismini duyunca sanki üyelere bir güven geliyor. Bu kadar sevilmenizin sebebi sadece adaletli olmanızdan değil sadece herşeyi en iyi şekilde bildiğinizden değil bence...bunda nikinizin de bir katkısı var :)))   bırakın sizi üyeler hep öyle bilsin. Başları sıkışınca size gelsin..belki herkesin derdine derman olamayacaksın. bu mümkün değil zaten.Ama yinede süpersin sana kolaylıklar diliyorum.  Konu hakkında fazla diyecek bişi yok . Hergün yüzlerce insan üye oluyor buraya.. çok şeyleride bilemiyebilirler.Kaldıki eski üyeler bilmiyor yenileri nerden bilsin.Aslında bunun gibi bilgi verecek yazıları ayda bir yayınlamakta fayda görüyorum.  üyeleri bilgilendirmek açısından...şunuda  yazmadan edemicem.. Bu siteye hergün yüzlerce kişi  üye olduğu müddetce bu sorunlar hergün devam edecektir.  Böyle bilgilerin blog sayfasına aradasırada yazılıp tekrarlanmasının önemi bu yaşadığımız olaylardan belli oluyor zaten..Üyelerimizide blog sayfasına girmeye yönlendirelim ki bazi bilmedikleri kuralları öğrenmiş olurlar.. bunu ben yapacak değilim sizler yapacaksınız üst yöneticilerr :)))))) saygılar
01 Mayıs 2011, 12.43
katılıyorum opum millet senin ismini kullanarak ahkam kesio bazan.ama işde ne diyelimki SADECE EGİTİM SART :))
01 Mayıs 2011, 12.46
Ama cebren hamın siz olmasanız  özel salon sahipleri kendilerini gamyun sahibi, özel salon oplarıda kendilerini gamyun opu sanıyolar. Sizin varlığınız olmasaydı ne olurdu halimiz cebren hanım.
01 Mayıs 2011, 12.56
GeneL OPlardan BİZ SaLon SahipLeri ve OPları anlayan Sayın CEBREN Hanıma Teşykürler. Salonumuzu SAVCILIGA Şikayet edecek İNSANLAR oluyor :)))) Tehtitin en KRALı (Sayın Recep Teyyip Erdogan'a Şikayet edecem GAMYUNu Kapatıracam) Saygılarla
01 Mayıs 2011, 13.06
Evet cebren opum oplarda hata  yapar üyelerde...  hatanın yanlışa dönüşmesi budur... hata insan içindir.. ama yanlış değil.. bu tehditlere en çok vakıf olan  kişlerden biri benim.. cebrenle engilzim opumla hatta ve hatta şu sitede site sahibi rostun tek kardeşim dedği kaç kişi var o benim diyen üyeye bile rastladım... ancak   doğruların gözle görülmeyecek kadar bekçileri vardır.... benim salon sahiplerine naciz hane tavsiyem... bu tehditli yazıları printlemeleri... cebren opum şikayet üzrine   2   3 defa salonuma geldi evet ancak o masumca şikayet eden cebrenin kardeşi arkadaşı olan kişilerin yazılarını yolladım.. ve hala printleri elimdedir.. velevkin evet arkadaşı kardeşi bu salonlarda ona imtiyaz tanımaz  ve genelden herkese ve özl salon oplarına hakarat etme hakkını vermez sanırım... hep yazdım gene yazıyorum..SEVGİ VE SAYGI YAŞAM ENERJİMİZ OLSUN....özüne saygısı olan hakaret etmez kendini attırmaz ve doğrularının arkasına sığınır cebrenin değil... saygılar.
01 Mayıs 2011, 13.10

zac e söylerim blogunu sildirir he :DDDDDD

aslında cidden şaşırdım, bu kadara kadar oldu demek, yöneticilik zor iş ama anlatsanda anlamazlar malesef. o yüzden sana tüm kalbimle bol sabırlar diliyorum :)

01 Mayıs 2011, 13.15
siz efendice oyununuzu oynayın ,sohbetinizi edin kimseye bulaşmayın! size hakaret edildiğini düşünüyorsanız veya haksızlık, konuşmayı sisteme print edin, ne cebreni bulmanıza gerek var nede gmsnn yi. şahsen ben uzun zamandır gamyunda oyuncu ve yöneticiyim, hiç bir salondan atılmadım ne kimse beni şikayet etti nede ben birini.GAMYUNUN oyun salonu olduğunu unutmayalım keyfini çıkaralım.
01 Mayıs 2011, 13.37
merhabalar   böyle bir salonun üyesi olmaktan mutluyum..heleki sizin gibi hak gözeten bir yöneticilerimiz varken...size hiç şikayete gelmedim ama hakkımı ararım her zaman...salon sahipleri de kendini bilen kişiler  saolsunlar...saygılar sevgiler  teşekkürler..
01 Mayıs 2011, 13.48
Sayın  CEBREN ßugüne kadar yazdığınız bütün ßlogları  okudum  hemde öyle bir kez değil  birkaç kez, sizi tanımam adınızı ßile bloglarınız da gördüm ama  en önemli konu şu bence tabii; Siz mademki op-sunuz ozaman  ßilmeniz gereken (ßiliyorsunuzdur da )  iki nickle gelip  şikeli oyun oynuyanları da  tesbit etmelisiniz .ßu tür oyuncular  ßiz gamyuma oyuna gelenleri de  oyunlardan soğutuyorlar yokmu  ßuna bir çare ..! Neden  puan herşey puan demek  hiç anlamıyorum  ve  onca puanları nasıl yapabiliyorlar. ßu site  dostluk arkadaşlık  görüntüsü veriyorsa herşey  adil olmalı değil mi ?  Saygılar ___
01 Mayıs 2011, 13.58
sanırm bu çocukluğumuzdan kalma edindiğimiz bir alışkanlık , küçükkende annemiz tehdit eder şunu yap bunu yapma akşam gelirse babana bir bir anlatırım falan filan diye başlar,sokakta arkadaşlarınızla oynarkende biri yanlış yaparsa arkadaşınız hemen tehdit eder seni annnene söyiyeceğim  diye,burdakii özel salonlardada bir sorun oldumu aklımıza gelen tek kişi cebrendir,seni ceberene şikayet ederim heeee demek,bu tehdittir bu bir koz dur evet ama aslında bir uyarıdır kendine gel demenin bir yoludur,gerçekten şikayet edecek olsak uyarı bile yapılmaz,ama sizi öcü olarak göstermekte doğru değil,bende sizinle bi defa oyun oynamıştım ve egonuzun olmadığını farkettim,iyiki varsınız cebren ama siz ne derseniz deyin ben sizi genede demoklesin kılıcı gibi göreceğim.
01 Mayıs 2011, 13.59
doğrusunu soylerseniz ben hic sevmedim bu ozel salonları onceden gamyun daha sirindi simdi özel salon oplarına birşey diyemiyon direk atıyolar neden atın dedigindeyse bu salonu ben keyfim icin actım istedigimi atarım der :(:(
01 Mayıs 2011, 15.31

 Tepkimizi koyalım haksızlık gördüğümüz salonları  protesto edelim..  Şapkalarını önüne koyup düşünsünler ..  bize salon çok .. ama onlara üye  herzamann yok :))

  Yani  birazda biz üyeler   sorumluyuz  bazı salon sahiplerinin  ''  noldum  delisi''  olmalarından:)) 

  Cebren in  düşmanının düşmanı benim  dostumdur :))  Herkes egosunu denk  alsın :))))

01 Mayıs 2011, 15.44

Sayın cebren opum, ve çok değerli arkadaşlarım ;

Her konuda olduğu gibi bu konudada çok haklısınız. Üyeler bu tür hatalara düşüyor. Bazıları çok uyanık sandığından kendini, bazılarıda bilgisizlikten. Özel salonların oplarınında çoğu çok değerli kardeşlerimiz. Gerçeten görevini en iyi şekilde yapan insanlar. Hepsine saygı duyuyorum.

Ancak bir arkadaşımın belirttiği gibi karşılıklı niclerini alıp puan peşinde koşanlar çok. İşin üzücü yanı bunların epeyce bir kısmı özel salon opları. Neyse bu konu biraz derin, başınızı ağrıtmayayım. Ancak sizin isminizi kullanarak insanları tehdit eden yalnızca üyeler değil, bunu bazı (Çok az bir kısmıda olsa) salon sahipleride yapıyorlar. Ben buradan kendilerine sevgilerimi gönderiyorum. Sayın cebren opumuzun yazdıklarına iyi baksın iyi anlasınlar.

Tüm dürüst gamyun üyelerine en içten sevgi ve saygılarımı gönderiyorum...

01 Mayıs 2011, 16.06
     İşiniz zor...Takdir etmemek olanaksız..Gamyundaki üyelerin önemli bir kısmının Türkiyenin nüfus piramidine uygun olarak "genç"yaşlarda  olduğunu , ayrıca yine ülkemizde insanların ruhsal gelişimlerinin Avrupa insanına  göre daha geç gerçekleştiğini düşünürsek burada bir sürü "Geç Adölesanla" baş etmeye çalıştığınızı söylemek doğru olacaktır.Zaten konu başlığınızdan bile bu kişilerin ruhsal gelişmişlik düzeylerini tahmin etmek mümkün oluyor "CEBREN'E DİYCEM" ile "Anneme söylicem" arasında hiç bir anlam farkı yok...Bir de ebeveyn oldunuz:)))) Kolaylıklar diliyorum...Sevgiler..
01 Mayıs 2011, 16.44
sayın cebren, yazdiklariniza bende hak veriyorum.kral vardir kralin danişmanlari'da vardir. şu anda özel bir salona girsek bir arkadaşla konuşurken özel'de  varsayalim, genelde son çümle düşsem gamyun salonu 1.deyim alin yasak. veya başka bir özel salonun ismini yassak vayy senmisin reklam yapan ...!!! küt  dişaridasin o da biliyor. tekrar girersiniz. beni neden attiniz? burasi reklam yeri değil diye bir cevap alirsiniz bitmeden  biz daha  yazmadan .. 1. hafta  yine dişarida. yaklaşik1. saat önce bir özell salonda. ki hep oradayiz arkadaşlar. masada hem oyun hem sohbet ve gülüyoruz , burada yalana gerek yok aciz kişiler yalana sarilir. genele  inanin şu anda hatirlamadiğim sedece bir isim ve fm. harika şarkilar  çaliyor. başladi tehdit wayy efendim reklami yapmişiz))) arkadaşimda bozuldu o da gayet usulünce birşeyler yazdi ve dedi dahada salonununuza gelmiyorum. bir özel op özelime girdi. bana kısaca birşeyler yazdi.. bende genele yazdim.. ve çokt'tayazilacak şeyler varda . ben yazmiyorum dün bir maci 1-0  ve 2-0 oldu yazdim genele ve 2. tane op. spor konuşmak yasaktir. buyrun..ve bende  hoşça kalin daha buraya girmiyorum arkadaşimda öyle dedi.. ben devamli bunu söyler ve yazarim. sayin cebren kimseninn hayel bile edemeyeceği  türkiyenin değil ortadoğunun ve dünya 8.. bir şirkette altan gelebildiğim yere kadar yükselip gelen biriyim. 17. başari ödülü aldim. bir gün istifa kağidimi (emekli) mdrm. karşisina koyup gitiğimde evime eşime 1. tlf. ve diyorki onun bu şirkete şirketin ona ihtiyaci var. ve 25. yil. bizler amerikadan italyadan gelen uzmanlardan dersler aldik eğitildik.. sorun çok bilmişlik ve  eğitim eksikliği.. gamyunun oyun ve sohbet salonu olduğunu bilmiyenler çok. özel radyo varmişta zarar edecek reklami yaparsak))) sanki  çok zor navajofm diyip  bir radyo yüklemem)))   ulusal radyo kanalari 45 adet .pc.de bir tiklama ile açik.. ve ben  bana veya bir  başkasina sedece  şunu diyorum. içimden çok söylerim vah zavalli... iyiki varsiniz. eğer o kadarcikta tehditler olmasa.inananin baş olmazlar... hoşça kain saygilarimla .....
01 Mayıs 2011, 16.49
ÖzeL SaLonLar ÇoğaLaLı Haksız SaLondan AtıLmaLarda BaşLadı Ama.. Bu Konuda BirşeyLer YapıLması Gerekiyor Her SaLon Sahibini Aynı Keyefe Koymuyorum Ama Çoğu ÖyLe gamyunu Bu insanLarın eLine Vermiş oLsaydık Sanırım Burda Oynayacak insan buLamazdık :)
01 Mayıs 2011, 16.58
selamlar, eskisi gibi değil madem özel salonlar çok benden bir öneri)) iyi  ve olgun düşününen ve hayati bilen insan ilişkileri kuvvetli olan  arkadaşlari gizli veya tek bir işareti olan bir gözlemci. ne kadar güzel olacağini zaman göstrecektir..saygilarimla..
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın