gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Pamuk Eller Klavyeye, Hikayelerinizi Bekliyoruz

09 Eylül 2011, 00.55
A- A+

İşin en kısası, özeti, gamyun’un hayatınızda neleri değiştirdiğine dair bir kaç cümle aslında. Gamyun’da oyun oynamaya, vakit geçirmeye nasıl başladınız? Başladıktan sonra hayatınızda ne değişti, bunları bize bir kaç cümle ile özetlemenizi istiyoruz aslında. İşin içine, kan, gözyaşı, aşk girerse, reyting tavan da yapar.

 

Şimdi bu blogu görünce, sevgilisine hava atmak, hatta onu ne kadar da sevdiğini kanıtlamak için, yüzlerce, hayatımın aşkıyla bu sitede tanıştım, onu acaip çok seviyorum, slash on, slash onbirle biten hikaye gelecektir ama istediğimiz bu değil.

 

Eminim ki, sevgilinizi çok seviyorsunuzdur, eminim ki, aşkınızı herkes duysun istiyorsunuzdur ama biz (bu laflarım sana değil Riche Rich, seninkileri tüm Türkiye internet dünyası biliyor, sadece gamyun değil :)), emo Türkçesiyle “βen r€€l hayatta çok fena darbe almıştaaaɱɱɱ, hayatımın a$kına burada rastladım, a$kitom benim” içerikli hikayeler yerine, başıma şöyle olumsuzluklar geldi, gamyun sayesinde hayata tutundum veya gamyun benim şunu başarmama yardımcı oldu, bunun için aracı oldu diye hikayelerinizi bekliyorum.

 

Aslında ben bazılarınızın hikayelerini biliyorum, benimle paylaştığınız kadarını ama yine de sizler paylaşın istiyorum. Onun için de hikayenizi gönderirken, sadece cinsiyetinizi ve yaşınızı da belirtirseniz, bizim için daha güzel olur. Bu hikayelerinizi de destek@gamyun.net e email olarak veya offline mesajla bana iletebilirsiniz.

 

Bu hikayelere örnek olması için tamamen benim şu an uydurduğum şöyle bir hikayeniz olabilir.

Ben hayatım boyunca, “Şemsi paşa pasajında, sesi büzüşesiciler” diyemiyordum (yazması da zormuş, 3 seferde zor yazdım). Ama bu sitede, pişti oynarken, Şemsi diye bir sevgilim oldu ve evi bir pasajın içindeydi. Şemsicim pasaja gittin mi, geldin mi, şarkı söylerken sesin büzüştümü filan derken, onun sayesinde, çocukluğumdan beri içime dert olan bu tekerlemeyi, aşka gelip öğrendim, hepsi Gamyun sayesinde oldu, gamyun’u çok seviyorum.

Çılgın Aşık / 27 / Kadın

 

Ya da;

Yıllarca neden renkleri, diğer insanlar gibi göremiyorum, farkımız ne diye düşünüyor, neden bu kadar uyumsuz renklerle (üstte cırtlak pembe tişört, alta çimen yeşili pantalon)  giyindiğime dair olumsuz eleştiriler alıyordum. Derken günlerden bir gün arkadaşım vasıtasıyla, gamyunla tanıştım. Banko oynarken, renkler hep aynı gelmesine rağmen bazen 4 katı, bazen 5 katı puan yediğime anlam veremiyordum. Bir gün eşli turnuvaya katıldığımda, ortağımın, “olm, renk körümüsün nesin, niye böyle saçma sapan oynuyorsun” dediğinde, renk körüde ne demek diyerek, google da aratınca, yıllarca ailemin, benden renk körü olduğumu sakladığını anladım. Acı da olsa bu gerçeği gamyun sayesinde öğrendim. Varol gamyun, sağol gamyun.

AnaKuzusu / 53 / Erkek

 

Ya da;

Arkadaşımla, Beşiktaştaki spor salonundan çıkmış, Taksim’de alemlere akmaya karar vermiştik. Üst geçidin hemen dibindeki dolmuş sırasına geçip, sıramız geldiğinde, dolmuşa binip, okulda da olduğu gibi, arka dörtlüdeki yerimizi almıştık. Centilmenlik yaparak, yanımdaki arkadaşımın dolmuş parasını ödemek için “Bir öğrenci, bir de hayvan uzatır mısınız lütfen” diye parayı ön tarafa uzatmıştım. Arkadaşımın hayvanlığı sonradan değil, doğuştan gelen bir özellikti. Çünkü, spor salonundan çıkarken, ayağımdaki galoşları çıkarmadığımı fark etmesine rağmen, millete maymun olayım diye beni uyarmayan ve karşıdan her gelenin bana gülmesine, çok çekicisin olm, ondan herkeşler sana gülüyor demesine aldanmıştım (ki arkadaşımın herkeş demesinden zaten şüphelenmemekle salaklık yapmıştım). Ta ki, Burger King önündeki, ilik gibi ablalara bakarken, o haşır huşur sesin, ayaklarımdan geldiğini anlayana kadar. O andan itibaren 5 yıllık arkadaşımla, arkadaşlık ilişkime son vermiştim. Aradan  aylar geçmiş, Gamyun’da banko oynarken, altımda olan ve çok sayı yememem için 500 puan ceza yiyeceğini bilerek bana okey atıp, okeyle bitmemi sağlayıp, gamyun’da itibar kazandıran kişinin, galoş konusunda beni mahçup eden arkadaşım olduğunu anlamış, beni o günden beri usul usul takip etiğini, kendisini affettirmek için kırk takla attığını, piştide kazandığım salakça piştileri hep onun sayesinde aldığımı anlamış ve gamyun sayesinde bir dostu kaybetmekten son anda kurtulmuştum. Dost canlısı sitesin gamyun, büyüksün.

GaloşHuntersmile Resmi/ Tabi ki erkek

 

Hikayeleriniz bu örneklerdeki gibi olabilir de olmayabilir de. Ama ben de gerçek bir hikayemi paylaşarak, blogumu tamamlıyorum.

 

Sanırım ilkokul 1 veya 2’deyim. Her yaz olduğu gibi, o yaz da her zamanki gibi aynı kampa gitmiştik tatil için. Bir öğlen yemeği öncesi, iskelede bir çifte rastladım. Göğsüne kadar suyun için olan kocası, karısına seslenerek; “Napan be oraşta, gel bura, korkma be, su soğuk değildir” diyordu. Hemen bir kaç metre arkalarında da ben duruyordum. Ve süper sivri zekamla zannediyorum ki, hiç tanımadığım ve daha önce hiç görmediğim bu Kıbrıslı çiftten, kadın olan, su soğuk olduğu için suya girmek istemiyor, iskeleden atlamak istemiyor, kocasına naz yapıyordu. Halbuki su içinde çok romantik anlar yaşayabilirlerdi ve ben bu duruma yardımcı olmayı istiyordum.

 

Tabi yıllardan beri aynı yere gitmenin ve hemen herkesin birbirini tanıyor olmasının samimiyetine güvenerek, usulcana kadının arkasına yaklaştım ve o hiç birşey anlamadan hızlıca kadını belinden ittirip, 2 metre yüksekliğindeki iskeleden, suya ittirdim. Aslında çok ulvi bir görevi yerine getirmiştim. Su soğuk olduğu için suya girmeyen kadına yardımcı olmuş, kocasına da kıyak yapmıştım.

 

Yapmıştım ama beni bir pişmanlık sarmıştı, en doğru kararın ardıma bakmadan, iskeleden topuklamak olduğuna karar vermiş ve son hız oradan kaçmaya başlamıştım. Ardımda, kadının, ağlayarak, ölüyorum, kurtarın beni çığlıklarını bırakarak, yemekhaneye gidip, hiç birşey olmamış gibi, öğlen tabldotunda çıkan mercimek çorbamı kaşıklamaya başlamıştım ki, ki yanı başımda bir gölge belirdi.

 

Allahım, demin suyun içinde olan, pigmelerden bir karış uzun boydaki amca, anne ve babamın yanında öylece duruyordu. Bağıra çağıra, benim, yüzme bilmeyen, karısını suya ittiğimi, karısının neredeyse boğulmasına neden olacağımı anlatıyordu. Anne-babam büyük bir mahçubiyetle binlerce kez özür dilerken, annemin o pis anne bakışıyla göz göze gelmemek için yüzümü öne eğiyor, babamın, koca eliyle tanışmamak için yemeğimi hemen bitirip oradan yok olmak istiyordum.

 

Benim bu girişimim, 3 gün denize giremeden, kamp odasında kös kös oturmamla sonuçlanırken, halen anlayamadığım şey, kadının beline gelen suda boğulmayı nasıl başaracağı ve kocasının, neden yüzme bilmeyen karısını, su soğuk değil korkma gel diye, iskeleden suya atlaması için onu ikna etmeye çalışmasıydı.

 

Bu hikayeden çıkacak sonuç şu, mesela ben gamyun’da olur da bu çiftle bir şekilde tanışsam şöyle kısa bir hikaye gönderebilirdim;

7 yaşındayken suya itip, beline gelen suda boğulmayı başaramayan salak kadın ve pigme kocasıyla, nasıl olduysa Gamyun’da karşılaştım. Bu çift yüzünden, yıllardan beri psikolojik tedavi görürken, Gamyun’da onlara  rastlayarak, binlerce kez özür diledim ve artık başımı yastığa rahatlıkla koyup uyuyorum. Meğerse 25 yıldır uyku uyuyamamın sebebi, o yüzme bilmeyen kadını suya atmammış. Ne doktorlar, ne terapiler hiç bir işe yaramamıştı ama gamyun sayesinde bu derdimden kurtuldum, artık rahatça uykuya dalabiliy ZZZzzzzzzzzz.........

İskelede Durana Yılan Bile Dokunmaz / 32 / Erkek

 

Artık başka bir blogumda da, 14 yaşımda, bir kurban bayramında, babamın yeter artık oynama şu arabayla çarpacaksın bak demesinden, yaklaşık 68 saniye sonra, arabayı gidip duvara vurmam ve babamın bunu görüp, Ben10’in uçan tekmesiyle bana gelirken, çevikliğimle nasıl dedemin arkasına saklandığımı ve tekmeyi dedemle amcamın yediğini anlatacağım, tekmeden kaçma teknikleri ve bomboş arazide araba nasıl duvara vurulur sürüş teknikleri hakkında bilgi veririm.

 

Ama şimdi sıra sizde! Hikayelerinizi bekliyoruz. Ama lütfen, kısa, öz ve anlaşılır.

 

Not: Bu hikayeleri, kitaplaştırıp satmayacağız veya  kısa film çekip Altın Portakal Film festivaline katılamyacağız:) Sadece Gamyun tanıtımlarında, cinsiyet ve yaş belirterek, Gamyun işte böyle bir yer diyerek, zaman zaman kullanacağız.

YORUMLAR

06 Eylül 2011, 01.08
gamyun ticareti iyi ögrenmiş  , hikeyeleri alıp paraya çevirecek=)tabiki şaka merakla gamyun hikayelerini bekliyorum.
06 Eylül 2011, 01.09

olmazsa olmazımdır gamyun annemden az azar işitmedim yemek yandııı gece oldu patrondan dosya fırçaları:))ama değdi ben çok kişiyi üye yaptım çok kaliteli bir sitee tutku oldu.bazen üye gün sayısına bakınca nasılda geçmiş zaman diyorum hiç sıkılmazmı insan ee gamyun buu en az gerçek kadar gerçek:))bir gün moralim çok bozuktu kafam dağılsın diye girdim oynarken sohbet muhabbet bi baktım saatler geçmiş ve ben gülümseyerek ayrıldım.dayımın pc başındaki kavgalarını anlatmıyorum bile :)resmen pc iile kavga ediyor yengem beni gamyunda çaycı olarak işe alsınlarda yüzünü göreyim adamın diyecek duruma gelmişti.sonra yengemde üye oldu ne güzelmiş bu site dayını şimdi anladım dedi:))

asismile Resmi1/kadın

06 Eylül 2011, 01.17
HOŞ SICAK HİKAYELER...BNM DE BLOGA Bİ ONAY GELSE ;) SAYIN OPUM 
06 Eylül 2011, 01.22
Örnekler Mükemmel Olmuş :))
06 Eylül 2011, 01.38
GMSNN zekası :) 
gmsnn, ben sizi leman yazarları ile tanıştırsam, bilgisayar yazılımları kadar kazandırmaz belki ama mizah dünyası önemli bir yazar kazanır :) 
06 Eylül 2011, 01.47

Yazının tam da üzerinde '' Kullanıcının diger blog'ları yazıyor.Adı üstünde, yine bizi kullanacaksınız:)) Ben sahsen hikayemi burada, yorumda yazarsam, ya kısa film ya da deneme kitabı ebatlarında bir şey yayınlar ( benim tanıdıgım) gmsnn ! slash 3 .Yok, offline mesajla yollasam bu sefer de sapsalllıgım çıkacak ortaya.Ki sadece gmsnn in kulagına fısıldasam yeter desem (sanki bakla eritici su var orada, deneyimim var , sormayın :))) , bu kez cümle aleme afişe edecek saflıgın bu derecesi boyutunda, baska yazılara malzeme olucam...Ben yine de bi düşüneyim :)) Belki bi gaflet anım olur a, duramaz yazarım, görürsünüz :)) 

Kullanıcının Notu; '' Görürsünüz '', görürsünüz siz manada kulanılmamıstır, okursunuz anlamındadır ...:)))

                                                               Ataya

                                                             10smile Resmismile Resmi11 ( Dünkü yazının yorumu)

06 Eylül 2011, 01.49
ReNK körü olan hikaye süper:))))hahahaha:))))
06 Eylül 2011, 02.07

Gamyunda tanışıp , sonrasında evlenen  ve  gamyunu terkeden nankörler ..nerdesiniz?  :))

 Bu yorumum  sizlere gaipten ses olarak gelsin ve   gamyuna   davete  vesile olsun..  gelin ve   evliliğe giden süreci aktarın. evlilikten sonrası  sizin  özeliniz,   sizde kalsın. :)

 Benim hikayem mi?  O  da benim  özelim olsun, ama  gamyun desteğe yazarım :))

06 Eylül 2011, 02.41

özete gerek yok okuyun beyler, okudum ibret aldım. Ch0k Eql€nc€l1 0lmuSh yh@ 

ibret loading... .... ... %35

ibret loading... ... ... %79

ibret succesfully completed...

06 Eylül 2011, 03.04
Hepsini sen yaz Hocam...Mükemmel bir anlatım tarzı,üslup,hayal gücü...10 numarasın Brawo!!!
06 Eylül 2011, 03.43
oyundur dedim gamyuna bağlandım
oda yetmedi salon kiraladım
meğer güzel kızlar salon kiralamaktaymış anladım
sevdiğim kızın adına turnuvalar yapmaya başladım 

terk eden aşkım döndü geri
gelir gelmez süslü rumuz istedi
meğer gözü opluğumdaymış
 söyledim  cebrene  hemen kitledi


Arkadaslar gülsün dursun, Ben oplardan yedigim BANlara yanarim 
Zaten olsaydi birazcik sansim 
gamyunda  OP  olarak dogardim 
Belkide güzel bir kız tavlardim

Tümüyle değiştirmiş niklerini
Sen günlerce bekle gelir belki 
Uğrar arada sana da eliti bittimi
Atar bir sürü geçersiz bahaneleri 


Gamyunda aşk dedikeleri
ne ismi ne adresi belli
iş okul sorma sakın
kesinkes  salon sahibi 

Gel zaman, git zaman bir kiz buldum 

adına salon açtım arkadaş oldum 

Resmini görünce havalara uçtum 

Bu sefer manitayı gözünden vurdum
Oysaki ne çok sevmistim 
Askindan üst banta mesajlar atmıştım 
salonumun adını ismini koymuştum 
Belki inanmazsin ama 
Hatta ve hatta süslü rumuzunu adım gibii ezberlemistim
gamyun böyle değildi kim çıkardı gamyunda sevmeleri
ah gamyun vah gamyun ne demeli kabul eyleyin sitemleriizi

BUNU BLOGDA YAZMIŞTIM AMA GERİDE KALDI İÇİN OKUNMAIŞTI BURDA YAZIM BARE OKUYAN OLUR BEN YAZDIM ŞİİRİ =)  AMA HİKAYEDE YAZIP GÖNDERCEM 
06 Eylül 2011, 04.16
gmsnn ne olur her gün blog yaz :) Kitap çıkarsan bir numara olursun.. Diz üstü edebiyatı yazarlarından neyin eksik ki :)
06 Eylül 2011, 04.42
Benim hiç böyle hikayem yok burda. Ne kadar şanslısınız .Kim istemez ki "hayatımı değiştirdi gamyun " demeyi? Herkes ister. Herkes bir gamyun hatırasına sahip olmayı ister.Ama çok az kişiye nasip olur bu.Değerini bilin.
Benim gamyundaki hayatım çok monoton.Yegane heyecan kaynağım turnuvalar.Onlar da olmasa gelmem herhalde buraya.Gelirdim aslında .Bir hatıram olsaydı turnuvalar olmasa da gelirdim ben .Ama yok işte. Çok duygulandım.

Hikayeler yayınlansa da okusak.



06 Eylül 2011, 09.03

2003 bingöl yedisu ilçesi jandarma karakolu cadır hayatı yaşıyoruz.İnternet bağlatttık ve laptoplarımızla biraz güzelleşen hayatımıza dağların da eşşsiz görüntüsü ve dağ gezintileri ile devam ederken(görev gereği) boş kalan zamanlarımızda internette dolanıyorduk.Bir sabah bi arkadaş geldi yanıma ya dedi bi site var oraya gir geldim yine turuncu zemini ile beni karşılayan ana sayfası ile üye ol dedi bana söz dinledim hemen üye oldum gamyun.net e o zamanlar biraz daha sohbet ağırlıklı bi site idi okeye takılırdık genelde oynar çıkardım.öyle bi abartılı hiikayem olmadı o nikimle anlatabileceğim bu nikimde oldu olanlar

Malum görev var bi yandan da aradaki boşluklarda sürekli girer olmuştum gamyuna taki o güne kadar o günü ve nedenlerini yazıcam ama o zaman blog yazyınlanmaz bundan eminim.Neyse vs vs oldu ben o gün aldığım niki bıraktım yaklaşık 2 yıldan fazla belki daha uzun girmedim siteye ne kadar etkilemişse beni gerçi o olaydan ziyade görevler ağırdı birazda onun etkisi var.2 yıl siteye girmedim o kadar alışmama rağmen o zamanları birde bu zamanları düşünüyorum pek değişen bişey olmamış

gamyun yine aynı güzel sohbet ortamı içerisinde aynı saygı aynı sevgi aynı gerçekleşmeyen destekler ile (htc de ve androıd sistemde oyunlar yokkkkkk) :) aklıma gelmişken onuda sıkıştırayım

yeni gelenleri yeni yetkilileri yeni sistemi v2gamyun.net i ile sanırım uzun yıllar daha devam edecek bir site

bu zaman içerisinde hikayerinizi siz paylaşın ben özel atıcam gmsnn yeyayınlarsa kendi bilir ama buraya yazarsam kesin yayınlamaz :)

Oyunların dostluğa dostlukların kardeşliğe kardeşliklerinde bir ömür boyu  sevgiye dönüştüğü saygılı sevgili ve HOŞGÖRÜLÜ bir ortamda yıllarca kalmanız dileği ile

bu sloganı kullan güzelmiş :)

saygılarımla [mykan]

06 Eylül 2011, 10.27

                2003 Yılıydı...Cok agır bir amaliyattan cıkmışdım...Yaklasık  1 ay ankarada hastanede kaldım..kalp hizasındaki 2 kaburgam kırıkdı ve hic bir yöne dönemiyordum...hayatımın en zor günleriydi o günlerr....Daha sonra tedavime ist da devam ettim...

               Hayatta en zor seyin hic kıpırdamadan günlerce yatakda kalmanın oldunu ögrendiyim günlerdi....O acı dolu günlerde kardeşim telofan actı..Nasıl sın abi dedin de aglayarak ölümden beter can sıkıcı demişdim...Cok bunalmışdım....Bir gün  sonra elinde bir kutu ile geldi kardeşim...Bir lattap....

               Fakat o zaman kadar  ben hayatımda hic bilgisayar kullanmadım kullanmasınıda bilmemezdim..basitce bana daha önceden yüklediyi oyunları gösterdi...Yatagıma lattopu koymak icin bir sehpa yaptırdık..yattıgım yerden oyun oynuyodum..

               Yaklasık 2 ay oynadım..Ne mi oynadım  sakın gülmeyin tetris ; masa tenisi ; süper mayro , vs  bir sürü benzer oyun..Hepside cocuk oyunu evettt...

                Birgün yine ben oyun oynarken komsum geldi ziyaretime....Hal hatır sordukdan sonra dediki maden ps niz var internet baglayın da tam olsun...Maddi durum nedeniyle ileride belki dedimm........Hemen komsum  lafımı kesti dedi gerek yok benden alın....Cok sevinmişdim hemen gittiler kablo alıp neti bagladık...İyide net baglıda ben ne yapacagımı bile bilmiyordum, daha zaten ps yi zor kullanıyodum  sanalda ne yapacaktımkii?????

                 Yaklaşık  10 gün hic bir Şey  yapmadık  sanal alemde....Komşum oglunu göndermiş sonrun var mı diye...Cin gibi cocuk...Ona anlattım ben ne yapcam bu nette diye....Cocuk oyun sitelerini gösterdi.. nasıl giriş yapacagımı ve ilk  sitemi gamyunu ve ilk nikimi alıverdi...

                Giriş o giriş........Hayatımın En zor günlerinde gamyun la tanışdım...

               İyiki varsın GAMYUN

                 Saygılarımla........bySAMMY_

06 Eylül 2011, 10.27

gamyun bir hayal gemisi.gmsnn de onun kaptanı..hayal  gücü yüksek bir kaptan:))  hayal gemisinin kaptanı olarak o gemide yolculuk edenlerin yaşadıkları olaylarıda iyi bilirsin.

bir arkadaşıma sordum gamyun hayatında neleri değiştirdi.bana verdiği cevap ilginçti: bana kazanmayı öğrettti.. kaybedincede isyan etmeyi öğretti :))  karne notuma bakıyorum kazandığım 2400   kaybettiklerim 3700   gelde isyan etme diye cevap verdi :))

hayal gemisinde yaşanan aşklar,hayal gemisinde yaşanan diğer olaylar...sıfıra sıfır elde var yine sıfır :)))

06 Eylül 2011, 10.32

Evet herkes gibi benimde gamyunla tanışma hikayem var ama çok keyifli değil :(( 10 aylık yoğun bakımda yatması sonucunda hastaneden çıkardığımız Babam'la ilgilenmek için yıllık iznimi almıştım. Solunum cihazlarına bağlı olarak yaşamını sürdüreceği için sürekli evdeki birinin gözü Baba'mın üzerinde olmalı idi. Gündüz Annem gece ben bu işi paylaşmıştık. Yine böyle bir nöbet gecesi pişti oyunu çok sevdiğim için (Rahmetli Babam'dan öğrenmiştim ve hiç yenememiştim) bir arkadaşıma seninle pişti oynamak isterdim ama online bir yer bilmiyorum, hafta sonu buluşalım da seni bir yeneyim diye bir msn sohbeti içindeydim. Arkadaşım hafta sonunu beklemeyelim gel bildiğim bir site var diyerek beni facebook'tan gamyuna üye yaptı. Ve ben o günden sonra gece Babam'ın tüm ihtiyaçları karşılayıp o uykuya daldıktan sonra (ama yinede uyumuyordum çünkü cihaz her an bir elektrik kesintisinde durabilirdi) oyun için Gamyun'a girer oldum. Ben ve Gamyun 2 ay boyunca Babam için birçok gece paylaştık.. Çoğu zaman oyunlarda süre için müsaade istemiştim nedeni Babam'ın yanına gitmekti, kimileri hoş karşıladı bunu, kimileri kardeşim oynama o zaman dedi (belkide haklılardı). Aslında niyetim 12 Eylül'de Babam için bir blog yazmaktı ama bu başlığı görünce fikrimi değiştirdim. Neden 12 Eylül; çünkü 12 Eylül 2010 da Babam'ı kaybettik :( Aslında kafamdan o kadar çok cümle geçiyorki şuan ama toparlayıp yazamıyorum. Boğazım düğümlendi, gözlerim ekranı görmez oldu:((


TEŞEKKÜRLER GAMYUN O GECELERDE BANA EŞLİK ETTİĞİN İÇİN... ve BABACIM BİLMİYORSUN, GÖRMÜYORSUN AMA BEN SENİ ÇOK ÖZLEDİM ....

06 Eylül 2011, 10.46

yikildimmmmm gülmektennnnnnn hele o örnekler :))))))))))

 

06 Eylül 2011, 10.51
GMSNN güzel hikayalerin varmış bence bunları roman halinde satışa sunmalısın emeğine sağlık :)  (bu arada küçükkende az değilmişssin)
06 Eylül 2011, 11.26
hehehe abi ben yazı versem hikaye deyil masal olur VALLAHA
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın