gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

ŞİİR YARIŞMASI

18 Eylül 2011, 00.17
A- A+

Şiir Yarışması

Gamyun ikinci kez Şiir Yarışması düzenliyor. gmsnn op umuzun başkanlığında , düzenliyeceğim  Şiir Yarışması Banko 8 Salonunda 29 Eylül de Saat 14.00 da olacaktır.Yarışmacıların , kendi şiirleriyle katılacağı yarışma için muracaatlar gönüllü olarak yardım etmek isteyen ATAYA  adlı üyemize yapılacaktır.

Şiiri çok seven kişi oldugunu biliyorum.Gamyun da bizim oyun , sohbet ve eğlence sitemiz olduguna göre, küçük de olsa ödüllendirilecek bu yarışmaya Şiirlerinizle   katkıda bulunacağınızı düşünüyorum.

Not; Her müracaat eden yarışmacımıza  kayıt numarası verilecek, yarışmacılar kayıt numarasına göre, jürinin ve diger yarısmacıların izleyici olarak bulundugu masaya sırayla girerek şiirlerini yazacaklardır. 

          ORGANİZE EDEN : GAMYUN GENEL OPERATÖRÜ...xsokeli

YORUMLAR

18 Eylül 2011, 11.12
güzel bir organizasyon ancak yarışmayı 29 eylül saat 14.00 gibi  nokta bir zamana sıkıştırmak hatta  çalışma gün ve saatinde katılımı düşürecektir düşüncesindeyim
18 Eylül 2011, 15.07
Biraz karmaşık gibi duruyor bilemiyorum
18 Eylül 2011, 19.22
daha  uygun bir  tarihte  düzenlenemezmi  acaba  perşembe  günü saat  2  o saatte  işyerinde  oluyorum  girmem  imkansız siteye  benim gibi  nice   üye  vardır  sanırım daha  uygun  tarih  ltf. mesela c.tesi  pazar   uygun olurdu..........
18 Eylül 2011, 20.40
perşembe günü yani hafta içi saat 2de kim gelirki herkezin işi gücü var. cuma -cumaryesi akşamı saat 8den sonra olsa omuyormu herkez katılır. ayıp ama işten izin alıp yarışmayamı katılalım :)
18 Eylül 2011, 23.17
Sayın xsokeli, Bu yarışmayı düzenlediğiniz ve gamyun üyelerini duygusal bir boyutta da bir araya getirmeyi hedeflediğiniz için teşekkürler...Ancak yarışmanın hafta arası ve mesai saatleri içinde yer alması, kanımca çalışan  üyelerin katılımını kısıtlayıcı olacaktır. Yarışmanın  hafta sonu yapılması ilgiyi ve katılımı artıracak ayrıca çalışan kesime de katılma  şansı tanımış olacaktır.Sevgi ve sağlıkla kalın.
19 Eylül 2011, 01.33
katılırdım katılmasına da  5 sene bu sitede birine yazdığım şiirlerden dolayı katılmıcam  . güzel bir çalışma tebriklerr

19 Eylül 2011, 09.37
süpersinizzz çok teşekkürler  :)))
19 Eylül 2011, 12.22
Ufak bir açıklama yapmayı gerekli gördüm blogu okuyunca. Aslında bildiğim kadarıyla bu fikir Ataya'dan çıktı hatta herkesi de o organize etti. Onun için sadece gönüllü yardımcı diyerek, emeğini az göstermeyelim, organizasyonun sahiplerinden biri de o  sayılır. Ama anlamadığım, bu fikri ilk söylediğinde sponsorları filan ben ayarlayacağım derken, bir anda ödülleri vermek niye bana yani gamyun'a kaldı onu anlamadım :) Tamam tamam ben ayarlarım, kendim alırım diyince, altta kalmak olmaz diyip mecburen ben vericem dedim, resmen gaza geldim.

Şimdiden herkese bol şans.
19 Eylül 2011, 12.31

Güzel bir gün olacagını düşündüm ve Şiir Yarışmasının düzenlenmesini ben istedim , evet gmsnn.  xsokeli op uma tekrar yapalım diye adeta yalvardım evet:) Siz de izin verince , her şeyi hallederim sizi hiç yormayız diye de sponsor dahil  her şeyi hallettik gerçekten. Deee , ağanın eli öpülür diye de bi önünüzden geçtim...Ya sponsor hastalanır gelemez, ya netten düşer, ya bişe ya bişe diye de B planı bile yaptım:))))Ödül yarışma bittigi anda verilebilsin diye :) Yine de siz orada bulunun olur mu:) Nolur nolmaz .

Not; Ağanın eli öpülmez miydi dogrusu :)))

19 Eylül 2011, 12.39
banko 8 de değilde sohbet salonunda olsa daha güzel olacak sanırım düşünülsün bence şiirde görsellikte olmalı bence....
19 Eylül 2011, 13.04
öncelikle böyle  güzel içten  bi  organizasyon yaptıgınız için sizleri gönülden kutluyorum evet şiir bilmek onu anlamak lazım şiir  ruhun gdasıdır ve bu gıdadan hereksin alması lazım diye düşünüyorum şiir şiir şiir şiirsiz bi günümü geçiremiyorum ya dinliyorum ya söylüyorum yada yazıyorum (bide ödül neydiki belirtilmemiş sanırım unutuldu  benim için ödülün önemi yok  hak eden kazansın )sevgiler saygılar tşkler(umarım ödül renk falan deyildi)NOKTA
19 Eylül 2011, 13.05
Aslında bu tip orgenisasyonların sık sık gamyunda düzenlenmesi lazım hem morel hemde tatlı bir çekişme içinde olunur bu orgenisayonda emği gecen arkadaşları tebrik ederim.fkat bir konuya deyinmek istiyorum bunu Banko salonu ve masa yerine Sohbet salonun da daha geniş bir ekran cercevesi var ve dörtlükler daha net okunur en azından izlemek isteyen diğer üyelerimizde rahatca izler yani bir masada sıkışmak neden ))) Kolay gelsin tekrar tesekkürler ve tebrikler
19 Eylül 2011, 13.11
sevgili gmsnn ,sokeli, ve fıkır sahıbı ataya tskr ederiz. Bende sahsen soyle bisey olsun isterdim mesela gamyunun en karizma erkegi ve en tatli bayani adi altinda yarisma yapilabilir. katilmak isteyen arkadaslari bir bir camerada gorup evet katilabilir diyebilirsiniz akabinde de kayit numarasi verebilir ve ana sayfada bulunan resim ekleme panelinde adaylarin  fotosunu bir hafta kadar bekletip oylama yapilarak bu muthis organizasyona imza atabilirsiniz:)

 NOT: sizler isinizi bilirsiniz her bilgisayardan en fazla BIR oy kullanma hakkini getirirsiniz.
19 Eylül 2011, 13.55
lütfen hafta sonuna alın akşam  21 veya 22 gibi olabilir düşüncesindeyim .._?
19 Eylül 2011, 14.11

Sevgili Yagmur Lekesi, sohbet salonunda da olabilirdi ama düşünün bi; Yarısmacı salona şiiri yazarken, o rumuz girdi bu rumuz çıktı, düştü- ler arasında okunmaya calısılacak şiir.Ayrıca giren bi üye ' selam , tur var mı ( pardon .şiir yarısması bırada mı ) yazsa salona, şiirin ruhu kalmaz dimi :)) Masada yazılacak şiir, zaten izleyiciye konusma butonu kapanacagından bütünsellik ile şiirini bitirecek, arkadaslarımız.Salona sırası gelen arkadas yazılacak ve masaya oyuncu olarak girip şirini yazacak...Hafta içi olmasının , çalışanlar açısından katılımcı sayısını düşünen arkadaşlar aslında haklılar.Ama bazı arkadaslar da hafta sonu dışarıda olabilirler , yani herkese aynı şartlar uymayabiliyor, buna xsokeli op um ve gsmnn op umuz karar verir, juri nasıl uygunsa diyelim.Ayrıca şirini bir arkadaşına veren ve o arkadasının kendi adına okuyacagınnı bildiren yarısmacılar da var.Yani her şey , herkese uygun olsa hayat ne güzel olurdu degil mi ?  Bu arada , ben sadece kayıt no veriyorum off line yoluyla.Kayda alınmış olması açısından msj yolu uygun görüldü.Off line ile şiirlerinizi bana yollamazsanız sevinirim)).Harika şiirlerinizle güzel bir gamyun aktivitesinden görüşmek üzere , sevgiler....

19 Eylül 2011, 14.51

Ben şahsi  fikrimse  ;  katılımcılara   ''konu''  verilmesi  gerekir.. Aksi halde  ''  bahçelerde maydonoz  bu ne biçim lacivert'' tarzı şiirler   kaos  yaratır:)) 

Konu verilir ve verilen konu ile ilgili  şiir yazılması istenirse  alıntı ve çalıntılarında  önüne geçmiş olunur .

Ayrıca  paylaşımların  '' BUDA  ''  sı   cebreninde   jüride olmasını  diliyorum:) Alıntı  tesbit  etme  uzmanı olduğu için  ''buda alıntıdır'' diye fişlenecek   şiirlerde yardımı  dokunur :)

  Kolay  gelsin...

19 Eylül 2011, 15.16

hmm tmm iyi hoş güzel katılmasına katılalım benim kendi adım altında yazdıgım amatör olarak ta olsa 500 den fazla şiirim var ama daha bir tane blogta yayınlanmasını sağlayamadım..ama aynı şiiri bir başka nickli arkadaşıma farklı başlık altında bloga yollamasını istediğimde o şiir yayınlandıgını gördüm.. şimdi ben şöyle düşünüyorum bence benim bu yarışmaya katılmamın bir geregi yok çünki birinci önceden belli  olmuş gibi düşünüyorum umarım yanılıyorumdur ki hislerim baya kuvvetlidir :):) ..

şu blogta yayınlana bilecek  okadar güzel duyku yüklü sözler, kısaslar, veya resimler varken hep insanların karnının ağrıması yok salondaki opların atması yok turnuva kavgası veya amcam beni neden öptü hayırdır muhabbetli aldıgını görüyorum..öncelikle hep aynı kişilerin blogları yayınlanmasın..değişik çehrelere fikirlere açık olalım ki düşünce ve fikirlerimiz dahada genişlerin..hep aynı kısır bir göngü içinde giriş  başlangıç ve sonuc'u aynı olan yazıları görmekten ben şahsım adına sıkıldım..

Yada blog nedir önce onu bir öğrenelim ne için kullanılır amacı nedik hangi katagorileri içinde barındırır bunları bilirsek emin olunki bu gamyun.net adresinde daha güzel daha keyifli zaman geçirme imkanımız olacaktır..yeterki insanların öncelikle ne yapmak istediğini  kendileri bilsin.. sonra da karşısındakine hangi mesaj ı vermek istedigini..

Saygılar Sunuyorum..

 

Dip Not: Ben bu yorumun bile yayınlancagı bile pek düşünmüyorum onca blogum yayınlanmamış bir yorum yayınlanmasa çok mu olur dimi  :):):)

19 Eylül 2011, 16.02
gmsnn [19.09.11, 12:22 Pazartesi]Ufak bir açıklama yapmayı gerekli gördüm blogu okuyunca. Aslında bildiğim kadarıyla bu fikir Ataya'dan çıktı hatta herkesi de o organize etti. Onun için sadece gönüllü yardımcı diyerek, emeğini az göstermeyelim, organizasyonun sahiplerinden biri de o  sayılır. Ama anlamadığım, bu fikri ilk söylediğinde sponsorları filan ben ayarlayacağım derken, bir anda ödülleri vermek niye bana yani gamyun'a kaldı onu anlamadım :) Tamam tamam ben ayarlarım, kendim alırım diyince, altta kalmak olmaz diyip mecburen ben vericem dedim, resmen gaza geldim.
Şimdiden herkese bol şans.


opum size bu fıstıklar bedavaya gelmiyomu  kazanana 1 silver filan veriver o kadarda olmaz

19 Eylül 2011, 17.36
Ataya ne kadar çabalıdğını görebiliyorum umarım herşey yolunda gider ama nedense benim kuşkularım var herşey birbirine karışacak gibi duruyor.inşallah emeğinizin karşılığını alırsınız.Şiirin gerçekten o katılımcıya ait olduğunu nerden bilcez belkide başkasından aldı bir arkadaşından kardeşinden ya da ona yakın olan başka birinden.Ve bu jüri üyeleri dediğiniz kimler ne kadar anlıyorlar edebiyat ve şiirden neye göre karar vercekler.
19 Eylül 2011, 18.53
simdiden tbrık ederim kazanan arkadası
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın