gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Mangırkart İnternet Kafelerde ve Almanya’da

01 Aralık 2011, 11.59
A- A+

Daha önce “Mangırkart Nedir? Nasıl Kullanılır?” başlıklı bir blog yazmıştım. Orada Mangırkart’ın postane şubelerinde satıldığını anlatmıştım uzun uzun. İşte artık o değişti. Artık postanelerde değil, mangırkart, internet kafelerde satılmaya başladı.
 
Artık, herhangi bir postaneye gidip dayak yiyene kadar mangırkart istemeye kalkmayın, gerçekten dayak yiyebilirsiniz.
 
Bundan böyle internet kafeye girip, “Birader mangırkart var mı sizde?” demeden önce, http://www.mangirkart.com/MangirKart-Nereden-Alinir linkindeki, Mangırkart nereden alınır bölümünden, gideceğiniz internet kafede Mangırkart var mı veya çevrenizdeki internet kafelerin hangisinde Mangırkart var öğrebilirsiniz.
 
Şöyle ki; yukarıda vermiş olduğum adrese girdiğinizde, orada canlı destek hattı var. Oradaki linke tıklayıp, yetkili kişilere, konumunuzu belirtip bilgi alabilirsiniz. Böylece, gittiğiniz internet kafede, direk mevzuya girip; “Birader ordan bana 50’lik mangırtkart” diyebilirsiniz.
 
Ve bunun dışında, yurt dışında yaşayan üyelerimize de iyi bir haberimiz. Ama öncelikle Almanya’dakilere. Artık Almanya’da ki internet kafelerde de “GamyunKart” adıyla, Mangırtkart işbirliğiyle hazırlanmış olan kartlar satışta. Oradaki internet kafelerden GamyunKart talep edip, sitemizde kullanabilirsiniz. İleri ki günlerde, Avrupa'nın çeşitli ülkelerindeki internet kafelerde de satılmaya başlanacak.
 
Bu arada bahsederken kart diyorum ama fiziksel olarak sizlere kart verilmeyecek. İnternet kafeden Mangırkart veya Gamyunkart aldığınızda, size A4 boyutundaki bir kağıda, yazıcıdan bir çıktı alacaklar ve o kağıt üzerinde, sitemizde kullanacağınız pin kodları olacak. O kodları kullanarak, alışveriş yapabileceksiniz. Şimdilik bu kadar :)

YORUMLAR

01 Aralık 2011, 15.55

Postanemde mangırkartı vezneye getirtene kadar canım çıkmıştı.Tamda alışmışlardı yahu!!!Şimdide derdimi cafelerde anlatmaya çalışacağım.Desenize tanıdık-akraba olmayan cafe arayışına devam... 

Not: Verdiğiniz ling çalışmıyor.

01 Aralık 2011, 16.35
Geçen gün postahaneki adamın bana bakışından belliydi zaten mangır kartların artık postahanede satılmadığı :)
Adam öyle bi baktı ki bir an kendimi tekel bayiye abi yumurta var mı soruyormuş gibi hissetmiştim aynı şekilde en az 250 kişinin bu bakışlarını üzerime çekmiştim sırf mangır kart sordum diye :)
Neyse yeniliklerin devamı gelmesi dileğiyle hoşçakalın...
01 Aralık 2011, 16.46
Bu gün dolaştım  sahil boyu sağ elimde sigara sol elimde bira....

GAMYUN atkısı yine boynumda...

Dilimde bir beste senin adında şampiyonluk söylenir şimdi MangırKart'la...

Saldır be GAMYUN'UM şampiyonluğa Gülsün artık bu yüzler en sonunda...

İnletelim oyunları senin adınla gençligimiz gitsene senin yolunda....


O güzel armana adadık ömür Senden vaz geçmiyor inanki  gönül...

Şampiyon ol  bu sene MangırKartla bizleri güldür...

Şimdi bunu dinle güzel manita takmıyorsam seni kusura bakma...

Benden sana hayır gelmez asla...

Benim Aşkım GAMYUNDUR bunu yaz bir kenara....NOKTA
01 Aralık 2011, 18.03
Sayin gmsnn
Duyurusunu yaptiginiz  Face den Almanya'dan telefonla fistik almak icin islem yapmak üzere girdigimde acilan sayfada belirtilen yere tikladigimizda hicbir islem yapmiyor.. yanlis olan nedir acaba! ilgilenimeniz umuduyla tesekkürler.
01 Aralık 2011, 19.17
╲╭━━━━╮╲╲╭━━━━━━━━━━━━━━━━
╲┃╭╮╭╮┃╲╲┃Çok süper olmuş opum =)
┗┫┏━━┓┣┛╲╰┳╮
╲┃╰━━╯┃━━━╯╰━━━━━━━━━━━━━━
╲╰┳━━┳╯╲╲
╲╲┛╲╲┗ ╲╲
01 Aralık 2011, 19.33
Mangırkart uygulaması çok güzel özellikle kredi kartı ve telefon kullanmak istenmediğinde gerçekten emeğinize sağlık...
Ama bulmak zor bu kartıda,ben zaten sizede söylemiştim hakkaten ptt şubeleri bihaberdi bu karttan vede tavırları dövecekmiş gibiydi.Bugün verdiğiniz adresten en yakın nerede bulabilirim diye sordum size yakın internet cafelere tek tek sorun dediler denk gelirse soracağım bakalım.
01 Aralık 2011, 19.52

Sevgili gmsnn op um , elinize saglık demek adetten olmuş burada , ben de diyeyim :) Ama, ama ama :(

Ben şimdi topuklu ayakkabı , elimde koca çanta , muhtemelen de, öyle çok ruj muj sürmesem de birazcık bakımla diyelim , girdim  o nokta comdan bir internet kafeye , sordum da mangır kartı , heh nolacak ne  söylüyorum.  Başlar bi çevrilecek ( hiç internet kafeye girmedim bugüne dek ama , hayalimde hep erkek dolu orası smile Resmi ) , ablaam , yengeem , her neyse işte, ayyh ben yapabilecegimi hiç sanmıyorum gibi . Bir de tanıdık biri çıkacak karşıma , alt kat komşum olurmuş mesela , bende var Ataya ortak kullanırız bunu dermiş , öl Ataya sen :) Git be  işine ne ortak kullanması da denmez . Yok , bana şöylesini çıkarmanız gerekir. Mangır Club Card . Kendi visa kartımdan para yükleyeyim ona , sanal magazadan alışveriş yaparken de kart numaramı gireyim. Gidemem ben Internet minternet kafeye yaa . Ya da koy bir eleman , kendi kafeni aç  mı diyorsunuz , durun bi , düşüneyim azıcık :)

Not; Bu yoruma kızmak yok , eline sopa almak yok , hele elde fıstık , biri ağıza hop , sopa bana ııh , bilinsin .

02 Aralık 2011, 00.33
Almanyada Yada Vb ülkeLerde gurbetçi KardeşLerimizin Büyük Sıkıntısıydı Bu iş  Ya bi eş dost Akraba kredi Kartı ile Alıcak Günümüzde MadurLarı ve anLatamayacagın insanlar vb şeyler cok  oLayLar Yaşınıyordu Gamyun Kart Çok iyi bi Düşünce Gurbetçi KardeşLerimiz Rahatlayacaktır.. Gamyunun  Güncel oLayLarını BekLiyoruz İyi Çalışmalar Syn gmsnn
02 Aralık 2011, 00.39

güzel bir uygulama olmuş.fakat fıstık haricinde tel.den yapılan sanal mağaza alışverişinde çok fazla detay var gmsnn opum.vergi numarasından ,tc.numarasına kadar ,ev telefonuna kadar tüm bilgiler isteniyor.zaten resmi bir sorun olduğunda tel.den ya da sitedeki ip adresinden yetkililer üyenin yerini ve konumunu bulabilirler.o yüzden bu kadar teferruata gerek olmadığını düşünüyorum gmsnn opum.

mangırkartla tanışma vaktimin geldiğini düşünüyorum artık:))gamyun için hayırlı olsun .hepinizin de emeğine sağlık.

                                                           saygılarımla......

02 Aralık 2011, 05.57
BEN BU GMSNN'NIN YORUMLARINA HASDAYIM BLADER YHA :D
02 Aralık 2011, 09.34

@EyAskIDIldade;
Bu bilgilerin istenme nedeni yer tesbiti için değil.Ülkemizde fatura kesilirken müşterinin bilgileri alınır .Bu sadece gamyumda değil reel de nereye gidersen git işletme sahibi fatura kestiğinde bilgilerini isteyecektir.Eğer o bilgiler istenmese fatura kesilemez dolaysıyla biz fıstıkları illegal bir şekilde almış oluruz bunun mantığı sadece budur.Yoksa gamyundan fıstık aldık diye gmsnn eve gelip hooop birader fıstıkları ne yaptın nasıl harcadın ben sana bunlara harcıyasın diye mi yolladım diyecek hali yok :) 
02 Aralık 2011, 10.36
Tüh elim yanlışlıkla yanlış tuşlara dokunmuştu o bilgilerin hepsini yanlış yazmıştım buna rağmen işlem yapıp fıstık satın alabiliyorum ne kadar da şanslıyım.
02 Aralık 2011, 10.40

 Kac zamandir Almanya'da yasayanlar icin kolaylikla fistik alinabilicegi yönünde yazilarinizi okuorum gmsnn fakat hic bir sekilde kolaylikla fistik satin alamadim Almanya'da yasayan biri olarak.

 Sadece Tombaladan kazandigim fistiklarla yetinmekteyim. Facebook üzerinden saglamak istediginiz kolay fistik satin alma (!) olayi da yukarida bir arkadasin belirttigi üzere aktiv degil. Üzerini tikliyorsun ama ne mümkün, hic bir hareket yok.

 Paypal'a üye oldum. Almanyada yasadigimi anlamak icin banka hesabimdan cok cüzii bir para cektiler, anladilar, teyit ettiler e-mail ile tesekkür ettiler üyeligim icin.

 Ama gamyuna giriorum fistik satin almak istiyorum ödeme yolunu paypal olarak seciyorum. tatmin olmuyor vergi numarasindan vergi dairesinden  kimlik numarasindan hala israr edyior. Gmsnn artik dayanamadim özelinize geldim durum izah etmek icin. Cevabiniz  " Doldurun bosluklari " oldu. Ne kadar hic aklima gelmeyen seyi aklima getirmis oldunuz o anda anlatamam :))))  hic düsünmemistim bosluklari doldurmam gerektigini :)  Saka bir yana elimde mevcut olsa o bizden istediginiz bilgiler zaten doldurucam ama yok yok yok ..  Nasil ki adimi soyadimi telefon numarami adresimi yazabiliyorsam biliyorsam, öbür kisimlari da doldurabilirim elbette ama yok.

Artik bu sitemime karsilik umarim su " Kolaylik"'tan yararlanabilicegim bir gün gelir.


GMSNN'den NOT: Sevgili Misy, bahsettiğin boşluklar sanırım fatura bilgileri boşlukları. Biz orada "TC Uyruklu Değilim" diye bir seçenek sunmuşuz sizlere. Mesela onu kullanmayı hiç denedin mi? Ya da kullandığında, sende olmayan, TC Kimlik nosu, vergi dairesi ve vergi nosu girmek zorunda olmadığını biliyor musun (ki bunu ogün de yazmıştım sana)? Ayrıca facebook'da facebook kredisiyle de fıstık alabiliyorsun. Orada işlemler facebook üzerinden yapıldığı için fatura bilgileri de vermiyorsun.

Son bir bilgi vereyim de sonra "Kredi kartı ekleyin" diye cevap verdiğimde, tekrardan buraya gelip, tek cevabınız "Kredi kartı Ekleyin" oldu diye kinayeli yorum yazmayasın :) Şöyle ki; yurt dışından Paypal ile alışveriş yapacak olan üyelerimiz, bu alışverişlerini, Paypal hesaplarına kredi kartı ekli ise yapabiliyorlar, balance yani hesaplarındaki parayı kullanarak yapamıyorlar, çünkü buna Paypal izin vermiyor. Bundan dolayı, daha sonra gelip; "Paypal ile fıstık alabileceğimizi söylemiştiniz ama kredi kartı ekli olması gerekiyormuş. Kredi kartım olsa niye Paypal kullanayım ki" demeyin.

02 Aralık 2011, 11.42
siyahorkide cok güldüm yaa :)))))))))))) aynen bende öyle tüh tüh.
Birde mangırkart yetkilisi 'eğer gittiğiniz cafede mangırkart yoksa bizle bağlantıya geçebilir satışa başlamasını sağlayabiliriz ' dedi bilginize.
02 Aralık 2011, 20.36
Yabancı uyrukluyumu tıklayıp hiç bir bilgi vermeye gerek kalmadan alanlardanım bende:)
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın