gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

APTAL OLMAK..YADA OLMAMAK..

02 Aralık 2011, 11.24
A- A+

Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba...

    Bugünün konusu NİCKLERİNİZ..

Malum milyonlarca üyemizin olduğu bir siteye sahibiz..Hertürlü kesimden, hertürlü kültürden, hertürlü eğitime sahip ki burda bir parantez açmak isterim))) Daha bugüne kadar ilkokul mezununa da rastlamadım lafa gelince hepsi avukat, dr, mühendis...

Şimdi gelelim nicklerinize..SİTE KURALLARIMIZDA açık ve net yazıyor şifrenizi yetkililerle dahi paylaşmayın diye..Ama sağolsun üyelerimiz adeta biri benden şifre istesede versem diye hazır vaziyette bekliyorlar sanki..

Birkaç nick hırsızı var siteye dadanan , sayısız nicklerini ve çaldığı (ki çalmakda denirmi düşündürücü.. sonuçta paşa paşa elinizle teslim ediyorsunuz..) nickleri yasakladığımız..

Bunlardan sıkça ofline mesaj alıyorum mesajlarında küfürlerinin yanında yazdıkları aynen şu sözler..

''Sen istediğin kadar yasakla..Bu sitede bu kadar APTAL  varken ben daha çoook nick çalarım''..

Bu tür uyanık geçinenlerin genellikle uyguladığı son yöntem şu gibi sözler,

--Hımmm bu nickle 3 farklı ipten girilmiş bir kontrole delim hele..

--Hımm bu nickle hile yapılmış puanların sıfırlanacak bir bakalım şuna..

--Hımm bakalım nick gerçekten seninmi test edelim son şifren neydi söyle bakalım elimizdeki bilgilere uyuyormu?

--Ben zacımi rootsum, gmssnım, cebrenim..yetkiliyim, estekim, köstekim..

Şimdi eğer siz o yukardaki sıfatı yani..

''Sen istediğin kadar yasakla..Bu sitede bu kadar APTAL  varken ben daha çoook nick çalarım''..daki APTAL sıfatını kendinize yakıştırmıyorsanız bunu nickinize sahip çıkarak , kimseyle paylaşmayarak, bu tür ucuz taktiklere kanmayarak gösterebilirsiniz..

Yok eğer diyorsanızki evet ben buyum istesin veririm o zaman yapacak bişey yok :)))

Yinede bir kez daha yazayım olur ya dinleyen, uygulayan üyelerimizde çıkabilir aranızdan..

Hiç bir şekilde nicklerinizi eşe, dosta, kankaya, sevgiliye, yöneticiyim diyenlere vermeyin ..Bu tür talepte bulunanları Gamyun yetkililerine bildirin..

Bugünlükde bu kadar.. hoşçakalın..

Dipnottur::: Gmsnn ve ben  bu konuda yetkiliyiz ve sadece kendi yetkili nicklerimizle işlem yaparız..

YORUMLAR

02 Aralık 2011, 11.36
bir şeye şaşıyorum ..başkasının nick alıp ne yapacaklar zaten derdi puan olan yine puanını yapar ne kadar saf var....ama cebren inanın şifrenizi vermeseniz bile benim gibi ..şifre kırıcıyla ögrenende var...bunuda anlamış degilim biliyorsunuz benimde başıma geldi ..sen canını sıkma genelde sewgili olanlar veriyor sonrada yana yakıla bağırıyorlar..sewgiyle kal..
02 Aralık 2011, 11.43
Çalıyorlar da eline ne geçiyor bir bilsem ....
02 Aralık 2011, 11.44
yasminin kulakları çınlasın:)
02 Aralık 2011, 11.49
A_DAMLANIN BERNANINDA KULAKLARI CINLASIN :)))
02 Aralık 2011, 11.57
çok doqru söylemişsiniz opum :) daha çok kişinin canı yanar bu qidişle :)
02 Aralık 2011, 12.10
Tuhaf! Az önce bir üyemiz kendisine gelen yazıları bana ispiyonlamıştı. Ve bu kişi "ben zac ım" diye saçma sapan bir şeyler söylemişti ve ben de anında sisteme gönderdim. Bu konuda ne yapılabilir diye düşünürken blogunuzu gördüm. Çok yararlı bir blog olmuş.Ki bu tür kişiler bana da gelmişti.
 Sisteme gözü kapalı, sadece oyun için giren o kadar çok üye varki. Keşke oyuna azcık ara verip bu blogu okusalar. Sonra mağdurum da mağdurum deyip ortalarda gezmeseler.

02 Aralık 2011, 12.15

%60 lık kesimin bir ferdi    olarak,  %40 a transferim ve uyum sürecim için   istisnai  ayrıcalık talep ediyorum. :))

02 Aralık 2011, 12.39
NefesKesen Nikli Arkadaşa Katılıyorum.. Sahi Çalıp da Napiyorlar Bu Nickleri?
02 Aralık 2011, 13.00

@ηєƒєѕкєѕєη 77 Nikleri çalarak başkalarına hakaret küfür vs ederek kendilerince akıllılk yapıyorlar.

Şifrelerinizi bir banka kredi  kartı gibi düşünün hesabınızın olduğu onun şifresini herkes biliyo ise

Sizde herkese nick şifrenizi verin.Yoksa  adı üstünde şifre neden sizden başkası bilsin ki!!!

Birde sözde nick çalan!!beyinsizler kendinize gelin elinize bişey geçmez.Adam olun akıllı olun adamı hasta etmeyin (biraz Recep İvedik misali oldu ama az bile)

Saygı sevgi hoşgörü nickinizin çalınmadığı şifrenizin sorulmadığı Gamyun günleri dilerim.

Dipnottur::: Gmsnn ve ben bu konuda yetkiliyiz ve sadece kendi yetkili nicklerimizle işlem yaparız..

Saygılarımla mykan

02 Aralık 2011, 13.11

Değişikj sitelerde oyun oynadım hep aynı yöntemler ve çalınan bi sürü nik ama nik çalıpta zengin olanı görmedim bu bi hastalık ve gerçeğin sanala yansımış hali sanalda da olsa  dolandırıcı gerçektede dolandırıcıdır sankim elinde çok nik olunca mavi boncuk takcaklasr sana=))

 

02 Aralık 2011, 13.47
HıC "1" Bloqa Yorum YapmıyoRDum Ama xxxxx adlı qeneL Opumuzdan Nıck Calınma Konusuna
Dıkkat qetırmek ıSterken 2079 Yılına Kadar Yasak alan Bir Kişi oLarak Yazmak iStedim :)
02 Aralık 2011, 13.55
niki vede sifreyi caldıkları zman ne yapıyorlarki ona kafam takıldı sırf yüksek puanla oynamak icinmi....
02 Aralık 2011, 14.39

Sevgili cebren burda olan olaylar aslında hayatın pir parçası. Kim derdi  ki koskoca Yeşilcam oyuncusu aptaldır. Itır Esen isimli eski yeşilçam oyuncusunu da polis olduğunu iddia eden kişiler dolandırmış . (500 MİLYAR  gibi bir rakamdan söz ediliyor.)

Bence bu tip olaylar anlık gafletin eseri. Ben derim ki hiç kimse büyük konuşup bu benim başıma asla gelmez demesin, insanlık halidir olmaz olmaz demeyelim.

 Sabırla biz üyelerin sorunlarıyla ilgilendiğin için sana teşekkürü borç bilirim. Sen hiç eksik olma emi sensiz bir site düşünemiyorum. sevgilerimle iyi çalışmalar.

02 Aralık 2011, 14.52
'''Nush İle Uslanmayanın Hakkı Tekdir; Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir''' Oplar bas bas bağırıyor biz bile kimseden şifre istemezken sen kalk ben opum ben yetkli görevliyim diyen kişilere nickinide şifrenide ver.... Tek söz denir buna '''BETER OLUN''''
02 Aralık 2011, 15.11
Rumuzları çalıyorum çünkü ben uyum sorunu yaşıyorum anti sosyalim davranış bozukluklarım var.Kendim çok akıllıyım rumuzunu kaptıklarım aptal ama gerçekte böyle düşünmüyor o aptal insanlar gibi normal olmak için can atıyorum.Ben hastamıyım.Evet sen hastasın ciddi bir yardım alman gerekiyor.
02 Aralık 2011, 15.32
kankaya derken :) tmm tmm ganga olarak okudum çok pardınnn :))))
02 Aralık 2011, 15.50

 

:)) ben ilk olayim cebren ilk paragrafindaki ilk okul mezunu gormedim demissinya ben varim:))

insan bazen nasil hataya dustugunu anlamiyor  guvenip safca  veriyor sonrada agla dur:)

henuz gelmedi basima gelmezde umarim  .ancak  boyle aptallar oldugu surece calarim diyen yada calan arkadaslara yok arkadas biraz iltifat oldu:)) dusmanlara:D  caldinda ne oldu demek istiyorum  kendine hirsizligi arsizligi yakistiriyorsan    en azindan ovunme marifetmis gibi .yazikkk cok yazik birini tanidim oyle bu sitede degil  flatta ovup duruyo kendini sunu yaparim bunu yaparim  yaptim gibilerinden kendini boyle hilelikler icin yetistirecegine dogru olan seyler icin yetistirsende hem sen hem seni sevenler kazansa bunu anladiginda yaninda kim kalicak  nik kolexiyonu milyon olmus ancak yaninda tek bi dostu kalmamis  varsada yalan uzerine kurulu  menfaat ci dostlar:) allahhh akil fikir versin dilerim...

02 Aralık 2011, 16.19
Geçen sabah okey salonlarında oyun oynarken bır kac salondum ve dolasan kırmızı puanlı bır  nıck  ben nıckımı verıyorum kım ısterse ozelıme gelsın gıbı yazısmaları oldu elıt salonlarda baktım 2 dk ya kalmadı yasaklandıgını  gordum oyle konuma gelindiki insanlar kendi nicklerini satabilcek kadar düştü kendi  istegiyle verip sonrada nickim calındı magdurum diye de bos yere yetkili op arayıp aglamaya başlıor bunları hep goruoruz bu nasıl bır zıhnıyettır anlamış degilim .
02 Aralık 2011, 17.34
Eskiden Eşine Dostuna Niki Verdinmi Alma İmkanın Yoktu Hepimiz Vermişizdir.. Şimdi Msn KitLeme Yapmış Ugraşmış Kafa YormuşLar Madem Nikinin Şifresini Veriyorsun Ey Adam Msn KitLede öLe ver Tabiki  GamyunLa Msn Şifresi Aynı DiiLse ki Onu Düşünemeyen Onu Hiç Düşünemez Ve ÇaLdırdıktan Sonrada Oplara Koşan İnsanLara SevgiLer Benden SaygıLarla ..
02 Aralık 2011, 17.42
heheheh diyeçek bişi bulamadım verme kadreşim şifreniiiiiiii
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın