gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Neydi o gunler ..!!!!

11 Temmuz 2006, 16.23
A- A+

Selam ....!!!!

 Offff  offff  geriye  bakiyorumda  ne gunler gecmis yaaa ...

Buraya ilk uye oldugum zamani hatirliyorum..ne kadar azdik sadece topu topu toplasan 50-100 kisi  ya vardik ya yoktuk. İki tane salonumuz vardi ..50' ser kisilikti..oyun salonlarindaki  konusmalar acikti ne bileyim  oyun ayarlarini bile tam manasi ile bilmiyorduk..Tabii nufusa gore o zamanki yetkili arkadaslarin sayisi bile sinirli idi..tabi buna gorede yetkileri de kisitli idi..oyundan birisi yenilirken baglanti keserdi  puani felanda gitmezdi . bu yuzden hile hurda da cok oluyordu.. yenilme potasina giren kendisi baglantisini keserdi  kacmak kolaydi  simdiki  gibi   masadaki  cogunlugu almak gibi bi kuralda yoktu ...

    birisi  kufur ettigi zaman op arkadaslara  bunu ispat bile zordu (ispiyon yoktuki ) ..Ama simdi  birakin ispiyon etmeyi  op arkadaslarin yetkisi o kadar cok ki  kacan kisiyi bile  cevrimdisi  yasaklama yetkileri var.. Hic unutmam yaa masa kurardik  ayarlarini yapardik  11 renkli gostergeli puanli  :)))) ..

yapmasina yapardik daa gelde masaya  3 tane daha oyuncu bull.. cok zordu cokkk.:))))

Simdi bazen burda  bazi uye  arkadaslarimizi   yazdiklari bloglari okuma imkanim oluyor.Op arkadaslardan yakinanlar  baska seylerden dert  yananlar..Tamam hakli olabilirler  bazi konularda  haksizlarda demiyorum...Ama diyorumki bizim girdigimiz Gamyun.net ' in  ilk zamanlarinda  olsa idiniz boyle bu tur şikayetlerinizi  nasil olupda site kurucu yada yetkililerine anlatirdiniz..

Unutmadigim bi sey daha var gamyun hakkinda paylasmak istiyorum..Op luk istemistim .tabi o zamanlar veriyorlardi cunki bi olusum icindeydi.. Tabi veriyorlardi derken  oyle her isteyene al denmiyordu..Ama en azindan o zamanlar bile sitede isim yapmis uyeler vardi..o zaman opluk istedigimde  Zac kardes bana dediki  masada bi şikayetle karsilassan  digeride  digerini şikayet etse  olayi nasil cozersin demisti.. Oyle  ne kadar zor bi soru idi bu ya benim icin.. Cunki simdiki gibi degilki aninda ispiyon yap hakliyi haksizi  ayir..Walla dogru duzgun cevap verememistim :)))

Sanarsiniz ki cok buyuk bi kisi tarafindan tarihi bi sinava alinmis gibi yuzunu bile gormedigim bi nick karsisinda buram buram terledim..

... Ama gamyun net Baska bi dunya.. Selam olsun bu dunyayi yaratip  bizlere hizmetini sunanlara...Birakin şikayeti birakin sitemleri ..yasayabildiginiz en guzel seyleri burda  yasamaya bakin..

Cunki hayat ve gamyun.net  yasanmasi gereken bi yer, bi baska dunya ..

Saygilarimla .... ( Aragorn..)

YORUMLAR


Henüz yorum yapılmamış :( Yazık ama blog sahibi senin yorumunu bekliyor olabilir

Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın