gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Nasıl Bilirdiniz?

05 Kasım 2012, 00.47
A- A+

Bugün (Pazar) gazetelerde görmüşsünüzdür belki. İstanbul’da bir baba, neredeyse tüm ailesini katletti. Cumartesi gecesi zaten haberi internetten okumuştum, onun için tekrar ilgimi çekmemişti gazetede ilk sayfada görünce. 

Sonra Pazar keyfi yapıp, gazetenin sayfalarını birer birer geçerken, haberin ayrıntılarına takıldım. Aile hakkında çevreden  görüş alınmış. Örneğin ev sahibi demiş ki; “1 yıl kiracım oldular, 3 ay önce buradan taşındılar. Evin kirasını zamanında veriyorlardı”. Bazen gazetecilere şaşıyorum. Nereden gidip buldunuz arkadaş, eski ev sahibini de, sordunuz. Sonra oradan bakkala geçmişler. Ben Leyla ile Mecnun dizisindeki, çıkarcı, paragöz Erdal Bakkal’ı sadece, film karakteri zannederdim adam meğerse gerçekten yaşıyormuş. Yaptığı açıklamaya bakın; “Sessiz sakin bir aileydi, peşin alışveriş yaparlardı, borçları yoktu!”. Oha diyorum, yuh diyorum. Yahu senden, gelmişler, aile hakkında bilgi istiyorlar, aklın sadece buna mı basıyor? Veresiye alışveriş yapmazlardı, adamın aklında kalan bu. Allahtan, eski kaşar sever, Kars kaşarını kokusundan tanırdı, fiyatına bakmazdı filan dememiş. Ya ev sahibine ne demeli? Çıkarken evi boyatmadan çıkdıydılar filan demediğine şükür mü etmeli? Biz ne zaman insanlığımızı bu kadar kaybettik, ne zaman bu kadar “düz adam” olduk? Ölmüşlerin arkasından, tek düşündüğümüz maddiyat mı?

Merak etmeyin, ağır giriş yaptım, sosyal mesaj içerikli yazı gibi oldu ama korkmayın, Çocuklar Duymasındaki gibi mesaj vermeyeceğim çaktırmadan.

Tüm bunları okuduktan sonra, aldı beni bir düşünce. Ölsem arkamdan ne derler diye. Sonra da, dur dedim, şunu bir blog olarak yazayım da, yorum garantili getirisi olsun, kira garantili evler gibi :) Önce biraz kendime sataşır (yazıyı okuduktan sonraki not: hiç de kendime sataşmamışım), sonra da, sitedeki üyelere sararım diye düşündüm.

Ölmüşüm, millet toplanmış cami bahçesinde. Millet dediysem, çok zannetmeyin, 5-10 kişi :) Hoca soruyor nasıl bilirdiniz diye benim için, biri oradan atılıyor; 

“Ölümü, ziyafet tadında oldu. Fıstıklarını herkesten sakınırdı, al işte gmsnn efendi, kefenin kasesi yok, fıstıklarını şimdi maymunlara atıyoruz. Hadi şimdi de oradan bana hurilerle ilgili akıl ver ki, en azından anam köylük yerde, oğlum, öbür dünyada hurilerle kaynaşacak diye bilsin. Ayrıca ölümünü haber verirken, bana ismen haber verilmemiş, herkese gönderilen mesajı copy+paste ile bildirmişler, bu tavrı kınıyorum (kınama no 341)” (beymen33)

“Böhühühü (timsah gözyaşı) çok severdim ben onu. O geldiğinden beri, üzerimden büyük yük kalkmıştı, ben şimdi ne yapıcam. (üstünü başınır yırtar gibi yapar, halbuki evden yırtık kıyafetlerle gelmiştir. Mezara da o indirir ki emin olsun gömdüğünden)” (Cebren)

“Ölümü de, opluğu gibi berbat oldu, yağmurlu günde mi ölünür be adam, ıslandık hep smile Resmismile Resmismile Resmi, toprağı az olsun” (bilgeguness)

“İnsanoğlunun ölümsüz olmadığı konusunda, yapılan çalışmalar sonrası, emperyalist güçlerin egemenliği altında oluşturulan cenaze törenleri, şamanist ayinleri andırdığından, makyevelist kişilerin, toprağa kabul edilmeyip, yakıldığı söylense de, ateşin henüz keşfedilmediği devirde, oportünist yaklaşımla... (cemaat uyur)” (.tan., patagonya kralı, masaldaki kral vb)

“Hüzün gözyaşlarım, yağan yağmura karışırken, akan damlalar, fularımı ıslatıyor, Sezen Aksu eşliğinde www.yutup.kom/watch.php?hedere-hodore.... onu son yolculuğuna uğurluyordum. Ben değil, bir arkadaşımın başına gelen olaya göre diyorum, bence, Allah sevdiklerini yanına erken alıyor, ışıklar içinde uyu. Not: Cenazeye çiçek göndermek yerine lütfen Tegev'e bağış yapın (Arkadaş buradada mı sosyal mesaj:) )” (Trapper_4Ever)

“Herkese, üst bant aşk mesajı attım, bi ona atamadım, pişmanım smile Resmi smile Resmi smile Resmi Seni seviyorum Riche smile Resmi Gmsnn smile Resmi Riche smile Resmi Gmsnn smile Resmi Riche smile Resmi Gmsnn smile Resmi Riche smile Resmi Gmsnn smile Resmi Riche smile Resmi Gmsnn smile Resmi Riche smile Resmi Gmsnn” (Riche Rich)

“ahm, öhm, hımmpss, ya ben daha siteyle ilgili bir sürü şey isteyecektim, dayanamadı gitti adam. Aman ya, geçen Aysın’a demiştim zaten, bu adam benim küçükken çizdiğim resimdeki ayakları toynağa benzetmişti, ohh olsun ona, dikti toynakları işte havaya, hahaayt” (Ataya)

“Zuhaahahahahahahahahah, Puhaahahahaha ahhahahah, ay valla sinirden gülüyorum ya” (strawberry)

“Işığın gölgesi, kütüphane kartıma vuruyor, ben ise, oradaki soğuk damgaydım, izim kocaman gözüküyor. Hey sana söylüyorum, kahrolası pislik, sana öleceksin demiştim, öldün ama kurtulacaksın zannetme, daha yeni başlıyor, karın ağrıların” (özdür)

“Ölmeyeydi iyiydi, ben onla ikinci röportajı yapacaktım İzmir Alsancak meydanında. Püfff, hiç güzel olmadı bu :(” (35kelebek)

“Ohh pek güzel oldu, bana bayram mesajı göndermemişti, ben de ona şimdi duat etmicem işte” (*nazenin)

“Haydaaaa, ben şimdi öbür tarafa nasıl radyodan bağlantısı yapıcam da konuşucam bu adamla? O kadar da dedim, gel çık yayınıma konuş diye, ömrü yetmedi işte” (kupabeys)

“Opum yaaaa! Hiç de sözünüzü tutmuyomuşunuz smile Resmi smile Resmi En az 12 defa oyun sözü verdin, şimdi de tutmadan gittin” (ExDeniz)

“Bismillahirah..... Kul eyzü.... Amin, helal olsun, helal olsun, helal olsun” (mirza78 - Arkamdan tek dua okuyan kişi)

smile Resmismile Resmismile Resmi Hay allah ya, ben bu adama da mı, saz çaldım da, dayanamadı gitti şimdi. Yazık oldu, heba ettik adamı” (xsokeli)

“..... ... . . . . . ........ ..... ...... ... ..... ... . . . . . ........ ..... ...... ... ..... ... . . . . . ........ ..... ...... ... ..... ... . . . . . ........ ..... ...... ... ..... ... . . . . . ........ ..... ...... ... ..... ... . . . . . ........ ..... ...... ... ..... ... . . . . . ........ ..... ...... ... ..... ... . . . . . ........ ..... ...... ... ..... ... . . . . . ........ ..... ...... ... ..... ... . . . . . ........ ..... ...... ... ..... ... . . . . . ........ ..... ...... ... ..... ... . . . . . ........ ..... ...... ... ..... ... . . . . . ........ ..... ...... ... ..... ... . . . . . ........ ..... ...... ... ..... ... . . . . . ........ ..... ...... ... ..... ... . . . . . ........ ..... ...... ... ..... ... . . . . . ........ ..... ...... ... ..... ... . . . . . ........ ..... ...... ... ..... ... . . . . . ........ ..... ...... ... ..... ... . . . . . ........ ..... ...... ... ..... ... . . . . . ........ ..... ...... ... ..... ... . . . . . ........ ..... ...... ... ..... ... . . . . . ........ ..... ...... ... ..... ... . . . . . ........ ..... ...... ... ..... ... . . . . . ........ ..... ...... ... ..... ... . . . . . ........ ..... ...... ... ..... ... . . . . . ........ ..... ...... ....
Hocanın nasıl bilirdiniz sorusuna, 8 sayfalık yorum yapmış gibi o kadar uzun konuşur ki, cenaze 3 gün sonraya sarkar” (Yelove)

“Bence bu karikatürde olduğu gibi, insan otobüsteyken yaşlılara yer vermeli. Hem benim aşık olduğum bi kız vardı, ölmüştü, sonra canlandı filan. Ne var ya? Ya abi bu blogum, pardon, bu helalliğim de mi kabul olmadı ya? Ben bu işi beceremicem valla. Keşke onun gibi ölmeyi becerebilsem, ben ölürdüm” (EvdeEkmekyokGittimElitAldımAnnemKızdıBabamBişiDemedi)

“Gmsnn, bize bloglarda yorum kısıtlaması getirmiştin ama bak gün geldi, sana lazım oldu işte. Ya hoca normal ölülere, helallik hakkı 5 kişiyle sınırlı deseydi ne yapacaktın? Bu kadar helallik alamayacaktın. Düşmez kalkmaz bir Allah işte” (Sat_Agraha)

“Nihoooo haaaaaaa puhaaa haa haaa. eki eki eki eki eki, sinirden gülüyorum dedim ya, aaaaa” (TEVAZU_)

“Üniversitede sevgili hocam Müşfik Kenter demişti ki; gerçekten ölü gibi ölmelisin. Kendimi o zaman gerçekten öldürdüm, aslında çok beğenmelerine rağmen, sırf daha da pişelim diye, hiç güzel ölemedin demişti. Ama gmsnn güzel ölmüş. Çekik gözlü Koreli biri olsa, ancak bu kadar ölürdü” (siyahorkidee)

“Kayseriye gelip, pastırma yemişmidir acaba? İnşallah yemiştir, allah rahmet eylesin” (TURK38)

“Hadi bakalım, şimdi de ortalanmış bloglarımı yayınlama da görelim !” (mykan)

“Herkes hile yapıyor ya, bence bu da hiledir. Hayal gemisinin kaptanı” (ASI_KES27)

“Ölürken, arada siteyle ilgili bişi dedi mi, bi özellikten bahsetti mi acaba? Bloglarda hep öyle yapardı. Ben sonuna baktım ama hiç bi mesaj yok siteyle ilgili” (x üye)

“Beni haksız yasaklamıştı, iki elim yakanda demiştim, öbür dünyada. Şimdi o düşünsün” (y üye)

“Ooohhh, iyi olmuş, selam veriyorduk bi selamımızı bile almıyodu, hıyar! diyemedim ya la” (İşler Güçler’in etkisinde kalmış üye)

“gmsnn opumuz ölmüş, allah rahmet eylesin. Onun anısına süpriz ödüllü 7 gün turnuva yapıcaz akşamları saat 21:40 da, herkesi bekleriz” (Üye toplamaya çalışan çakal salon sahibi, süpriz ödül de, arkamdan küfür etsinler diye 1 fıstık)

“İyi adamdı, devamlı, elit alır, renkli rumuz alırdı, bol fıstık harcar, hepsini de peşin öderdi. Bana borcu yoktu.” (gmsnn)

YORUMLAR

05 Kasım 2012, 01.04
Hiiiiiii nasıl bir blogdur bu yahu.
Töbe töbe ağzınızdan yel alsın.
Bir kere siz ölürseniz ben gerçekten çok üzlürüm mevlüt bile okuturum.
Ağla ağla bir hal olurum.
Allahım uzun ömür versin sağlık mutluluk başarı versin.
Gmsnn çok yaşayın siz.Sakın benden önce ölmeyin.

05 Kasım 2012, 01.10
Çekinirdi benden umumiyetle abi derdi, Allah rahmet eylesin, gömün gitsin meftayı. oppa mefta styleee.
05 Kasım 2012, 01.18
Yaaa.:))) Çok komiksiniz  GMSNN..çok  1. bölümü atlarsak. sizin ölümünüzle ilgili bölüm bu saatte beni çok güldürdü:))...Ben orada olsam bunu derdim komik biriydi.:)Geri kalanını  Allah bilir:) Allah uzun ömür versin .Kanuni GMSNN:)
05 Kasım 2012, 01.26
''  “Bismillahirah..... Kul eyzü.... Amin, helal olsun, helal olsun, helal olsun” (mirza78 - Arkamdan tek dua okuyan kişi) ''
Sosyal not: Dua ile başlayan kutsal kelamların anlamsızlığı çağrıştırıcı kesilip yazılması hoş değil. 

Espri notu: Cem Yılmazın cenaze dekorundan: Gözündeki dev ray-ban gözlüklü insandan bir inci!: Son şakasını yaptı
Ulan adam ölmüş, bu komedi tadında taziye çıkarıyor
Yani ad-minim sizin anlayacağınız ölmüşsünüz ağlayanınız yok. Pardon ölürseniz:))
Bende o zaman çok az kişinin bildiği gerçek bir duayla bitireyim.
Allah hepimizin dolmamış kabrimizi berzahı-mızı nurlandırsın inşAllah. 
Herkese hayatlarında titan saadet zinciri gibi bir iyilik zinciri kurdursun. Tıpkı bir hayrat gibi yapılan her iyilikten öldüğümüzde bizi bulan ameller olsun. 

Kişisel paranoid notum: Benimle et kemik olan büyük planları işlediğim konular herkes tarafından bilinçli bir algı ile takip edilmiştir. Kimse uyumadı. Aksine herkesin uykusu kaçtı 
diyebilirim. Beni angaje etmek istediğiniz umursamaz -uyuttuğum kitle!- bir kitle dekorunu kurgu yapmışsınız ki bu adil olmamış. Anlattığım konulardan oldukça olumlu tepkiler almıştım.
05 Kasım 2012, 01.28
"Karın ağrıların yeni başlıyor" demişim Özdür olarak. Ne yapıcam ki acaba ? Mezara işemek gibi pis bi huyum da yoktur, ne yapsak ki ölmüş adamın ardından... ?

O değil de ölenin ölümü Özdür'ün elinden olacakmış neredeyse bu ne rahmet okuma...
05 Kasım 2012, 01.35
Bir gün ameliyat konulu bir blog için şu yorumu görmüştüm;
Miller bu işi çok abarttı, neredeyse öldüm diye yazacaklar yorum alsın diye. 
:))
Yorumla beslenmek nasıl bir şeydir, yorum hak etmek nedir, hiç anlamam bir yazan olarak. Aslolan geçmektir karşıya, okuyana. Geçer gider bazen, bu yazanın da hissettiği bir şeydir. Neyse... Ama bu yazı, nasıl güzel bir yazıdır, nasıl geçti ki içime daha şu anda kaç kez okudum baştan sona hey Allahım :))))
Yoruma geldim, heh şimdi:)
Tövbe tövbee, şakası bile kötü, kullanılmayan bir sürü rumuz, üye dururken aslan gibi opumuza mı kaldı gitmeler!!!
Sakın ölme emi demek tuhaf, çok yaşayın gmsnn op umuz .
Her biri birbirinden güzel ama Riche için yazdıklarına bayıldım en çok :))Bog baştan aşağı zeka kokusu yayıyor etrafa. 
Arkadan konuşmak gibi olmasın ama, şeeyy;

“İyi adamdı, devamlı, elit alır, renkli rumuz alırdı, bol fıstık harcar, hepsini de peşin öderdi. Bana borcu yoktu.” (gmsnn) denmiş ya, inanmayın sakın. Elit üyeye renk otomatik yüklenir, ayrıca ödemediğini bilin. Yani renk alacağınıza elit alın, rengarenk seçenekler karşınızda:))

Sonuç olarak, acımız büyük. Siyah güneş gözlüğümü taktım ben. 40 ı çıkana kadar da yazı yazamıcam, özür dilerim.

05 Kasım 2012, 01.52

Valla ne yalan söyleyim benimki cuk oturmuş. Hem ölümü de güneşli günde olacak değildi ya mendeburun.  öldü de kurtulduk derdim de  tek korkum gelen gideni aratır mı diyedir
Şimdi gelir millet mızıklanır "ay ben böyle demezdim" diye kimi kandıracaksanız artık :)

Şu da bir gerçek ki Ataya nın  blogdan araklanmış bknz. yazılış saatleri
05 Kasım 2012, 01.55

1. bölüm çok fazla şey yazmak istemiyorum. Büyük bir acı...

" Bana dokunmayan bin yıl yaşasın "herkes demiyorum ama halkımızın çoğu bu düşüncede malesef.

Keşke adamın uçan kuşa borcu olsaydı da bu yaptığını yapmasaydı.   Allahtan rahmet diliyorum hepsine.

2. bölüm için Allah gecinden versin o nasıl söz daha site için güzel fikirler üreteceğinizi düşünüyorum.

Arkanızdan yapılacak yorumlarınız hepsi de süper olmuş.

Bende şu yorumu yapardım (Tüühh ya ben daha resimli blog ile ilgili fikir alacaktım, birde video ekleme ne zaman olacak )

Ellerinize sağlık smile Resmi

 

05 Kasım 2012, 02.26

Mesele ciddi bir konu olduğundan, yorumumu türkçe karakterlerle yapma zorunluluğu hissettim kendimde ben.
Ölenle ölünmüyor elbette, yada alırız elimize bir silah, meftanın karşısında bizde vururuz kendimizi, böylece ölenle ölmüş oluruz.
Aklıma geldi...Konu benzerliği sebebi ile anlatmak istiyorum...Çok değerli dayım ile birlikteyiz, şöyle bir sohbet geçti aramızda;
-Hayat çok kısa değilmi dayı...Ahmet efendi daha dün hayattaydı bugün yok..
-Ya...Ölmekle gülmek arasındaki farkı görebiliyormusun yeğen?
-Dayı ölmek acıdır, gülmek ise eğlenceli gelir bana..
-Yok yeğen..Ölüye neden pamuk kullanılır?
-Düşünmek istemiyorum şuan bunu dayı..

-Gülerken neden kullanılmaz peki?
-Dayı biri canlıdır biri ölü, biri kendini tutamaz, biri zaten salmıştır..
-Yeğen ben ne gülenler gördüm güle güle öldüm..Ama yinede pamuktan geçmedim, yani her an tedarikli olmak lazım yeğen..

 

Dayımın vermek istediği sosyal mesajı anlamak zor olmadı benim için, peki uyguluyormuyum? ASLA!
Hocanın "nasıl bilirdiniz" sözüne karşın elbetteki saatlerce söyleyeceklerim olabilirdi, ama ne gerek var onca insanı alıkoymaya?
Yazılı olarak hocaya sunmak en mantıklısı olurdu, akşam evinde okusun.
Gmsnn'yi nasıl bilirdik peki?
Anında mailleri cevaplayan,
Anında ozel mesajları cevaplayan,
Anında lafını yapıştıran,
Anında gamyunun eksiklerini gideren,
Anında zammı dayayan,
Anında laf sokan ve anında savunulması gereken adamı savunan bir adamdı..
Hakkı olana hakkını teslim eden bir adamdı..

Ve tabi sayfanın dörtbir yanına bannerlerı yapıştıran lider kişilik.. (Bak o konuda bıktırmıştı bizi)
Oysa o kadar demiştim şu fazla gürültü yapan subaru'yu değiş diye, dinlemedi..dinlemedi..
Allah rahmet eylesin, mekanı hep Gamyun olsun.


 

05 Kasım 2012, 02.44
Az bile demişimm :Pp
İhale bilmiyor korktu ondan oynamadı benimle ,
Pişti turda beni 19 yapmadan gittiiiii ahh ahhhh,
Özene bözene yaratıcı bir bayram msjı çektim kuru bir teşekkür etti,
En sevdiğim optu öksüz kaldım ahhh :))
Allah rahmet eylesinn cicek yerine fıstık atalımm:)))

05 Kasım 2012, 02.46
Ağlasammı,gülsemmi bilemedim.Allah gecinden versin hepimiz ölümlüyüz orası ayrı dava ben herkesin dediğini toplar flash bellekle  o tarafa gönderirirm :D Allah uzun ömürler versin..
05 Kasım 2012, 04.42
Şu saatte sıcak yatağımdan kalktım geldim sırf rahmetlinin kemikleri sızlamasın diye. Harbiden yorumum soğuk nevale gibi durmuş. Sonuna ":)" yapamadan kazara yollamışım.
Rahmetli candı can. Yok bu cümle fazla ona. İyiydi sağolsun, espri anlayışı uçlarda- hatta bazen içimizde- bi adamdı. Çok sövdüm arkasından önceden, şimdi haketti bi fatihayı...
Yorumcunun iç sesi: Kütüphane kartı demiyeydi iyiydi ya, cenaze günü o kartın ne işi var demezler mi adama.. Bi de yorum aynı ben... Yarın erken kalkayım da Zortlambik gazetesine ilan vereyim "Başımız sağolsun" diye. Ah ahh gitti yiğidimiz..
Ertesi günün akşamı: Yorumcu Taksim gecelerinde eller havay... Ay yok, ne diyorduk, pardon şey dicektim; kütüphane yolunda boynu bükük bi...
05 Kasım 2012, 04.43

Seni bilen biliyor gerisi Teferruat  bilmeyenler düşündün..

Saygılar..

05 Kasım 2012, 05.13
ne diyeyim hiç gülmeyeceğim bianda güldürdünüz teşekkür ediyorum:)))


05 Kasım 2012, 07.28

OPMU ÖLMÜŞ NEDEN ÖLMÜŞ BENİM NEDEN HABERİM OLMAMIŞ ACABA YERİNE BİRİNİ ALMIŞALMIDIR FISTKLAR İÇİNDE YATSIN İYİ OPTU  ((((
05 Kasım 2012, 08.00
Kul kötüde  olsa  hocanın fazifesi  sorar  meftayı  nasıl bilirsiniz  diye  kimse  bu  kulumuz  günahkardı  çok kötüydü  demez... vallla  hüriler  olurmu onu bilemem  orda  fıstık geçerli  değil onu biliyorum...... nice  uzun ömürler...saygılar   gmsnn...
05 Kasım 2012, 09.11
    Kimse çağırmadı ama ben ahte vefa var dedim geldi. Mezar taşı yaptırdım,suyunu da tamamladım. Kuşlar konup, su içsin diye. E bir de klasik olarak, mezar taşının üstüne dörtlük yazmam gerekiyordu. Yazdım.....
     kaç op. geldi geçti burdan     sen de bak ibret al yolcu     fıstıkları getiremezsin buraya     oyunda ha ilksin ha sonuncu.......

                             Ruhuna Fatiha                           ........._ 2012
05 Kasım 2012, 09.31

Ben güldükçe annem yüzüme ters ters bakıyor. E şimdi nasıl anlatayım burayı ve yazdıklarını. Vallahi yazdıkların blog yazarları ve yorumcuları için cuk oturmuş. Hepsinde bastım kahkahayı:D:D

alce_alce çağırılmak için yorum yapanların ya da blog yazanların belli bir stilinin olması gerekiyor sanırım. Belki senin stil henüz oturmamıştır, öyle düşün. Yazdıkça ve tanındıkça sen de bu listeye dahil olursun.

“gmsnn opumuz ölmüş, allah rahmet eylesin. Onun anısına süpriz ödüllü 7 gün turnuva yapıcaz akşamları saat 21:40 da, herkesi bekleriz” (Üye toplamaya çalışan çakal salon sahibi, süpriz ödül de, arkamdan küfür etsinler diye 1 fıstık)

Ben en çok buna güldüm:D:D Bir de strawberry ve tevazu' nun ara ara kalleşce gülmelerine:D

Opum sağol ya, vallahi sabah sabah gülmekten gözümde yaş geldi:D

05 Kasım 2012, 10.17
Sosyal bir dramı anlatman, ardında dalga geçer gibi, kendi gıyabı namaz törenine çevirmen akıl dolu bir seçim. Fakat medyanın sorumsuzluğunu anlatırken kendinde alet olmuşsunuz. Bu bana pek samimi bir üzülmüşlük sayılmaz.  Çokta eğlenmişe benziyorsun. Başlı başına bir yazı olsaydı inanki çok eğlenceli olurdu. 
05 Kasım 2012, 10.34
Yaww zar zor öğrenmişim GMSNN mi, GSMNN mi ? Nereye gidiyorsun a benim yakışıklııııı!!! karizmatikkkkkk!!!! Opumm? Dur daha sana ne bloglar onaylatacam , ne bloglarımı reddettirecem...Bu alelacele gitmeler niye? Yoksa klonlanıp , tebdili kıyafetler giyip aramızda kol gezip bizlerimi denetleyeceksin gizliden gizliye ? AAAAHHHH AH...Derdimiz büyüktür a dostlar..Opumun öldüğüne yanmıyomda havalarda uçuşan fıstıkları yiye yiye şişko Gamyunistan halkı olarak ün salacağımıza yanıyorum....:))))
GECE OKUDUM BLOĞU VE BİR KISIM YORUMLARI BİR ÖLÜM BİLDİRGESİNİN BENİ BU KADAR GÜLDÜRECEĞİNİ RÜYAMDA GÖRSEM DÜNYANIN SONU GELDİ DERDİM VALLAHA...
Ehrlich.....Klleşçe gülmüyom haince gülüyom sansürün birinden yırttık diyee:)))))))
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın