gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Yaşasın !!!! Kitabevi Soyulmuş

09 Kasım 2012, 23.58
A- A+
      
        Ben dün çok çok hasta oldum :) ateşim falan vardı...öleee oturup tv izledim. Haberleri zaplaya zaplaya izlerken, bi haberin ancak sonuna yetiştim. Bi kitabevi soyulmuştu. Hatta gizli kamera, soygunculardan birinin, olay yerine tekrar dönüp unuttuğu kitapları almasını da görüntülemişti. Ama dedim ya; haberin sonuna yetişmiştim. Sonra gece haberlerinde falan aradım, tüm haberi izleyeyim diye ama bulamadım. Nette aradım, nette de bulamadım. Dedim ki içinden; "kızım senin ateşin var, rüya mı gördün ne yaptın...yok öyle bi şey" :)

      Aklıma öyle bi dünya geldi sonra...ütopyaya bak yahu :)))))) Hani öyle bir ülkemiz var ki, herkes kitap okuyor. Bu öyle bir ihtiyaç ki, açlık susuzluk gibi bi şey. Paranız yoksa kitap çalıyorsunuz okumak için. Yani böyle bi durumda ne denir...İnsanların  kitap alacak paralarının olmaması kötü bi durum elbette..bu yüzden hırsızlık yapıyor olmaları, ama bi yandan da bunu birincil insani bi ihtiyaç olarak addeden ve bu yüzden hırsızlık yapmayı dahi göze alabilen bi toplumda yaşıyor olmak da ne güzel olurdu diye düşünmedim değil :) Bu nedenle hırsızlığı akladım kafamda :ppP Adam dönmüş soyduğu kitabevine aklında şu var "hay Allah! unuttum 'şu şu yazarın, şu şu kitabı' orda kaldı, onu okumam lazım kesinlikle...yakalanma pahasına dönüp almalıyım o kitabı" :)))))

      ****Ben hala emin değilim, o haber gerçek miydi, yoksa ben ateşten bi ara dalmış rüya mı görmüştüm :) habere ulaşabilen varsa Allah rızası için bi link atsın, akıl sağlığımdan endişe etmekteyim :PppP

      *****Bu yazıyla blog sayfalarını meşgul ettiğim için özür dilerim. Keşke 'serbest kürsü'müz olsa, bu tip paylaşımları orada yazsak veya başka söylemek istediklerimizi alakasız blogların altına yazmasak da orada paylaşsak....hayat bayram olsa, biz hiç ayrılmasak vs :))))))

YORUMLAR


Henüz yorum yapılmamış :( Yazık ama blog sahibi senin yorumunu bekliyor olabilir

Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın