gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

MangırtKart ile Samsung Galaxy Tab Kazanma Fırsatı ve %30 Ekstra Fıstık

27 Ekim 2013, 16.30
A- A+

Bu sene Şubat-Mayıs ayları arasında Mangırkart ile birlikte bir kampanya yapmıştık. O zamanki kampanyamız, 3 aylık sürede en çok alışveriş yapan 1., 2. ve 3. kişiye hediye verilmesiydi.

Bu seferki kampanyamızı biraz değiştirdik. Bu sefer, en çok alışveriş yapan değil, 1 ay boyunca, tek seferde 50 TL ve üzeri alışveriş yapan kişiler kampanyaya katılabilecek ve Samsung Galaxy Tab'lardan birini kazanmaya hak kazanacak. Ve bu kampanya 3 ay boyuncu sürecek, her ay bir üyemize 1 tane Samsung Galaxy Tab vereceğiz.

Daha ayrıntılı anlatayım. Diyelim ki; elinizde 100 TL'lik Mangırkart var. Bu 100 TL'nin tamamı ile bizden fıstık aldınız. Bu sizin bir çekiliş hakkı kazandığınızı gösterir. Ya da çakallık yaptınız, 100 TL yi 2 seferde 50 TL ve 50 TL olarak kullanarak fıstık aldınız bu durumda 2 çekiliş hakkı kazanmış olursunuz. Yani 50 TL'nin katlarıyla fıstık alacaksanız ve daha çok şansınız olmasını istiyorsanız, 50 TL'lik parçalar halinde fıstıklarınızı yükleyerek kullanmalısınız.

250 TL'lik mangırkartınız var ve bir seferde 250 TL'lik fıstık alırsanız, sadece 1 hak alabilirsiniz. Diyeceksiniz ki, niye bizi uğraştırıyorsunuz, biz 250 TL'yi ödediğimizde 5 hakkımız olsa güzel olmaz mı? Olur ama şuan mevcut yapı ne yazık ki ona uygun değil ve böyle bir kampanyayı ileri bir tarihe atmak istemiyoruz, sebebi bu. Taş atıp, biraz kolunuz yorulsun istiyoruz hem.

Ve bunun yanında, Mangırkartla alışveriş yaptığınız için ekstra kazanımız da aldığınız fıstığın %30 daha fazlasını almak olacak. Yani, 100 TL için 100 bin fıstık alacakken, mangırkart ile alırsanız 130 bin fıstık almış olacaksınız.

Daha önceki bloglardan kopyala yapıştır yaparak, sorulara geçelim.

Soru: Mangırkart nedir?
Cevap: MangırKart, internette alışveriş ya da hizmet satın almada kullanılan bir ön ödeme kartıdır. Aynen telefon hattınıza para yükleme gibi, mangırkartları temin edebileceğiniz çeşitli yerler var. Bu yerlerden mangırkart istiyorum dediğinizde, istediğiniz miktar karşılığında size “wdfks-asdl-a33s-3aa4” gibi karışık harf ve rakamlardan oluşan 16 haneli, pin dediğimiz numaralar verilir. Bu pini kullanarak, hesabınıza fıstık yükleyebilirsiniz

Soru: Bu Mangırkart’ı nereden alabiliriz?

Cevap: İnternet kafelerden, bu kartın satışını yapan bazı internet sitelerinden ve faturamatiklerden alabilirsiniz. Hangi internet kafelerde satıldığını öğrenmek için www.mangirkart.com  sitesine girip, “MangırKart nereden alınır?” başlığına girip, bulunduğunuz ere en yakın internet cafenin, adresini telefonunu bulabilirsiniz.

Bir de fatura ödeme noktaları var, her şehir de artık. Adı “FATURAMATİK” olan bu fatura ödeme noktalarından da, Mangırkart pinlerinden alabilirsiniz. Oraya ödeme yaptığınızda, size bir makbuz veriyorlar ve bu makbuzlar üzerinde, kullanacağınız pinler bulunuyor.

Ve son olarak, internet üzerinde satın alabileceğiniz, aşağıdaki siteler var, bu web siteleri üzerinde de satın alabilirsiniz. Sitelerin adresleri de şöyle;

https://market.arkarena.com/epin/mangir-kart/mangir-kart-120

http://www.bayioyun.com/kategorismile Resmi9/mangirkart.html

http://www.mtcgame.com/GameDetail.aspx?id=1073

http://www.atagame.net/kategorismile Resmi9/mangirkart.html

http://www.turkpin.com/?p=Games&view=420

Soru: Kampanya tarihleri tam olarak nedir?
Cevap:

1. kampanya tarihi 24.Ekim.2013 00:00'dan 30 Kasım 2013 23:59'a kadar
(Bu kampanyamızın ilk talihlisi, 12smile Resmismile Resmi13 14:55:36 da yaptığı 50 TL'lik alışveriş ile ßoRa. nickli üyemizdir)

2. kampanya tarihi 01.Aralık.2013 00:00'dan 31 Aralık 2013 23:59'a kadar
(Bu kampanyamızın ikinci talihlisi, 25smile Resmismile Resmi13 17:53 de yaptığı  50 TL'lik alışveriş ile !               ΔGΔH nickli üyemizdir)

3. kampanya tarihi 01.Ocak.2014 00:00'dan 31 Ocak 2014 23:59'a kadar
(Bu kampanyamızın üçüncü talihlisi, 06smile Resmismile Resmi14 13:18 de yaptığı 50 TL'lik alışveriş ile !  и.є.ω.м.ợ.ợ.и   !& nickli üyemizdir)

Her kampanya için 1 şanslı kişiye, Samsung Galaxy Tab verilecek.

Soru: Verilecek tablet, tam olarak nedir, onu da belirtir misin?

Cevap: Tabi ki de; Samsung Galaxy Tab 3 7.0 Wi-Fi 8gb. Ancak bu cihazların verileceği zaman temni edilmesiyle ilgili sorun çıkarsa, marka model değişebilir ancak daha düşük özellikte bir cihaz olmaz, aynı özelliklerde veya daha üst modeli olabilir.

Soru: Bu Mangırkartları bulmak zor geliyor. Birini buldum, o kişiye para gönderiyorum, o bana Mangırkartla fıstık alıp gönderiyor, onlar benim alışverişim sayılır mı?
Cevap: Öncelikle böyle bir yöntemi kullanmanızı doğru bulmuyoruz. Çünkü muhatap olduğunuz kişi kimdir, nedir bilmiyoruz. Parayı gönderdiğinizde, sizi kandırabilir. Onun için bu işlemi direk sizin yapmanız en doğrusu. Diyelim ki tüm bu uyarılarımıza rağmen, yine de bu yöntemi kullanıyorsanız, eğer o kişi, mangırkart ile fıstıkları alıp, sadece size transfer ediyorsa, gönderilen fıstıkların, hangi yöntemle alındığını bilemeyeceğimiz için mangırkartla alınmış gibi sayılmaz.

Soru: Kimin kazandığını ne zaman açıklayacaksınız?
Cevap: Her kampanya dönemi bittikten 10 gün sonra, yine bu bloğun altında kimin kazandığını açıklayacağız. Yani 1. kampanyayı 10 Aralık 2013 de, 2. kampanyayı 10 Ocak 2014'de, 3. kampanyayı 10 Şubat 2014'de açıklayacağız.

Soru: Nasıl haber vereceksiniz ve göndereceksiniz bize?
Cevap: Kampanya sonucunun açıklanacağı 10 gün içerisinde sizinle irtibat kuracağız, bu 10 gün içerisinde sizinle irtibat kuramazsak, 1. yedek kişiye geçeceğiz. Kendisiyle irtibat kurup bilgilerini aldıktan sonra, sonucu burada açıklayacağız. Ve verdiği adres ve kişi bilgileri adına hediyemizin gönderimini sağlayacağız.

Soru: Başka bir şey sorabilir miyim?
Cevap: Sorabilirsin

Soru: 7smile Resmi Gamyun'dayım, genel op olabilir miyim?
Cevap: Hayır.

Soru: Peki, şu blogların sıralanmasında bi değişiklik olmuş gibi sanki, yanılıyor muyum?
Cevap: Hayır yanılmıyorsun. Artık bloglar onaylandıkları zamana göre sıralanıyorlar.

Soru: Nasıl yani?
Cevap: Şöyle ki; diyelim sen 1 gün önce blog yazdın ama senden sonra yazanlar onaylandı, seninkinin içeriğiyle ilgili şüpheye düşüldü vb sebeplerden onaylanma süreci uzadı. Dolayısıyla, senden sonra yazanlar, öne geçti, geçiyordu yani. Artık kimin blogu ne zaman onaylanırsa öyle sıraya girecek. Yani sen 3 gün önce yazmış bile olsan, şimdi onaylandıysa, en üstte olacak yazın.

Soru: Peki, blogumu güncelleyip, tekrar onaya gönderdiğimde, yine mi en öne geçecek?
Cevap: Hayır tabiki de, esas olan ilk onaylanma tarih ve saati. Ondan sonra 10 defa onaya göndersen de, sıralama değişmez, evet...

Not: Bu blog gelecekten yazılmıştır :)

YORUMLAR

24 Ekim 2013, 17.35
Mangırkart'ın adı neden bu kadar tuhaf? 
İnternet kafelere kızlar girebiliyor mu? 
Hep oralarda geçen sarı sayfa hikayeleri çıkıyor, bunlar doğruysa biz üyelerin güvenliği ne olacak? 
Kişinin blogu üstte olunca n'oluyor? Bizimkine tepeden mi bakıyor?
Peki bu sorular saçma oldu, daha saçmaları da var sormayayım madem;
Kabartma tozu pastayı ne kadar kabartır? 
:)
24 Ekim 2013, 17.47
Nasıl genel operatör olunuyor? Merak edip soramıyorum :(
24 Ekim 2013, 17.54
tarihi kaç kez kontrol ettim ben biliyonmu smile Resmi belkide etmedimsmile Resmi etmişde olabilirim smile Resmi ok dir 
24 Ekim 2013, 19.12
TSKLER GAMYUN VEDE MANGIR KART smile Resmi HAYIRLI OLSUN KAZANACAK KISIYE :dddd
24 Ekim 2013, 19.16
güzel bir kampanya umarım güzel değerlendirilir.
24 Ekim 2013, 21.46
Kampanya güzel, daha önceki gibi fıstık alma yarışı olmayışı güzel, tanıtım metni, özellikle soru cevap kısmı yine eğlenceli hoş, didişmeye hazır hallerimizi tetikleyici değil.:)
E daha ne olsun? -Olmaz olur mu hiç, olacağını kendi sorularıma saklıyorum.-
Teşekkür ederiz o halde.
Şimdi sorularım:

1- Diyelim ki, katıldım bir şekilde ve bu konulardaki şansıma bir haller oldu, bir de baktım ki aaa! Kazanmışım! Ben bu teknoloji cahilliğimle, bu aleti nasıl kullanacağım? Yanında bir "Cahillere Tablet Kullanma Kursu" düzenlenecek mi?
Yok yok demiyelim bir şey, alacağım olası yanıtları düşündüm de, birden vaz geçtim.:) Bakarım ben başımın çaresine,hakkımda daha hayırlı.

1- (Önceki soru diskalifiye olduğundan bu 1numarayı kapmış oldu)
Mangırkart oluşumu kimin, Gamyun'un mu? -Ticari kafanın merakı-

2- Madem kampanya dışı konular da barınıyor blogda; şu bizim tombala işine el atılabilir mi acaba? Asırlardır çinko minko ödülleri hep aynı da... -Beleşçi kafanın merakı-

3- Düşündüm düşündüm, 3.yü bulamadım. Hakkım saklı kalsın, değişik kafadan, değişik soru gelirse yazarım sonra..

24 Ekim 2013, 22.46
%40 veriyordu %30 amı düşrdünüzz oldumu şimdi buu :(( cimrileşmeye başladı gamyunn
24 Ekim 2013, 23.55
Blog onayındaki yeniliği kim düşündüyse aklına sağlık uygulamaya geçirenlerin de emeklerine. Çook beğendimmm. Düşman değiliz yani, hak edilmişse teşekkür etmeyi de biliriz.
Ödüle gelince katılanlara bol şans kazanana da şimdiden tebrikler olsun.
25 Ekim 2013, 07.35
galaksi tablet veriyorsunuz  galaksii note 3 le sitede oyun  oynanmıyor bide buna  çare bulsanız büyük bir devrim  olurdu  hani el değmişken  galaksilere))
25 Ekim 2013, 14.25
cepten  fıstık alımlarında küsürlü rakamlar kalktımı acaba ? yani 25.000 alamıyoruz vede alamıycakmıyız artık ( 20 bi al 5 bi al sende ) 
26 Ekim 2013, 01.20
Parayı verdikten sonra zor olan bişi yoktur. bence parayı vermekte bir kolaylık gösterirseniz devrim yapmış olursunuz.  örnek:
elit üyelik:25 bin fıstık

silver:10 bin fıstık
diğer özellikler 5 bin fıstık...ayrıca  dolu salonlara girmedeki salon sayısının yükseltilmesi..normal üye 115 kişilik salona silver üye  135 kişilik salona   elit zaten sınırsız..turnuva salonlarında böyle problem yok rahatlıkla giriliyor.  özel salonlar   fıstığın menbasının olduğu gamyundan  eli daha açık  200 kişilik özel salona rahatlıkla giriliyor.. napolyon para para para demiş ben demiyorum..gamyun fedakarlık.fedekarlık.fedakarlık diyorum....
                                           ASI_KES27 Hayal gemisinin kaptanı:)
26 Ekim 2013, 10.36
silver üyelik çok pahalı buna bi çözüm üretilse sevinicez vallahi paysafecard ile fıstık aldım aldıma pişman oldum :((
26 Ekim 2013, 11.21
yani okuyunca şunu dedim...nasıl ;salonda habire fıstık kazananlar aynı şahıslarsa fıstık fıstığı çekiyosa burdada durum aynı..ha diyeceksinizki nerden biliyosun aynı kişiler olduğunu..vallahi ben demiyom...tombala salonlarındaki çoğunluk diyo..ben onların yalancısıyım...para parayı dolayısıyla hediyeyi çekiyo...bende diyodumki tam 50 TL param var nereye sıvasam....kardeşim bunun uygun kampanyası yokmu....hepmi parası olan hediye alcak yaaa..rica ediyom yetkililerden uygun kampanyalar yapın..üyelerin soracağı soruları tahmin edip;yok efenim  250 tl lik mangırt kart alıpta neden efenim 5 e bölünmüyo demeyi bırakında fıstık alan herkesi dahil edin...burdada ayrımcılık..yokmu yahu bu ayrımcılığın yapılmadığı bi yerrrrrrr.....yaklaşık 13000 üye var tahmin ediyorum...bunun hadi yoktur ya tahminen 1000 tanesi fıstık hastası... alıyo, şekillendiriyo, renklendiriyo..bunların bir çoğu eminim hadi 700 civarında olanı sadece süslü nic yada renki nic için aylık en fazla 20 tl lik fıstık alıyodur...kalan yaklaşık (bu tabi benim görüşüm) 300 kişilik bir grup için yapılmış bir kampanya..yani elit kampanya...şunu o zaman genelden duyurmayında milletin karnına ağrılar girmesin....biliyosunuzdur kimin ne kadar fıstığı var...kırmızı davetiyle özel mesaj gönderin efenim...''teşriflerinizi arz ederiz''....kendimi varoş gibi hissettiren tek oyun alanı yemin ediyom ha....yetkililere duyrulurrr..halka kulak verinnnn....saygı sizden hürmet bizden efenim......
26 Ekim 2013, 16.00
Madem herşey magırkart ve parayla yürüyor o zaman ceza alanlarada bir uygulama getirin..mesela 1 ay ceza alan üye kefaletle serbest kalsın ..madem herşey paraya dökülmüş dimi yani.))
                                              ASI_KES27 Hayal gemisinin kaptanı:)
26 Ekim 2013, 16.59
Sevgili "SheydanınCıngıları", hesabı 13 bin yerine 6,5 milyon üzerinden tekrar yaparsan sevinirim :)
26 Ekim 2013, 18.42
Hımm sanıyorum 13000 diyerek sayıyı bir hayli küçültmüşüm....çok haksızlık neyim olmuş...düzeltiyorum sevgili ve sayın op....6.5 milyonun üzerinde deyip çingene işi buçukla uğraşmayalım direk efenim 7 milyon diyelim..ha şimdi düzeltince ne değişti...hiç bi şey değişmedi..sadece oyuncuların sayısının biraz daha fazla olduğunu gördük..başkada bişey görmedik....bahsi geçen sayılar noldu ? aradaki oran kadar arttı..başka bi şey olmadı....sadece fıstıklıların sayısı o oranda arttı...umarım düzeltmeyi yaparak sizide memnun ederek kırmadan ama anlatmak istediğim konunun özündende ayrılmayarak sölemek istediğimi söledim sanıyorum.....karnımı ağrıtmayın efenim...avam kamarası ile birlikte lütfen taşrayıda içine alacak şekilde düzenleme yapın.....aldığımız özelliklerin  fiatıylada aşağıya doğru biraz iniş yaparak oynama yaparsanız yani renkli rumuz,süslü rumuz,göz,elit .v.s bazı özellikleri bizde alıp kimler ziyaretimize gelmiş,kimler gözüne kestirmiş,kimler bizi terk etmiş görelim dimi efenim,bizde süslenelim acıcık...evlatlık almayla iş bitmiyoki...evlatlık aldığınızı aynı zamanda giydirip kuşatmanızda gerekiyo...yani üye olduk tamamda üyelere sahip çıkın demek istiyom....iş başına efenim bizim içinde gayret lütfen.....
26 Ekim 2013, 20.16
Soru: Kimin kazandığını ne zaman açıklayacaksınız?
Cevap: Her kampanya dönemi bittikten 10 gün sonra, yine bu bloğun altında kimin kazandığını açıklayacağız. Yani 1. kampanyayı 10 Aralık 2013 de, 2. kampanyayı '' 10 Ocak 2013'de'', 3. kampanyayı 10 Şubat 2014'de açıklayacağız. :))
26 Ekim 2013, 20.43
Gerçekten bu uygulama çok yerinde  vede çok güzel olmuş.
Bu zamana kadar boşuna telefon faturamı şişirmişim.
Mangırkartla aynı fiyata hem daha çok fıstık almış olucam hemde hediye kazanma şansı yakalıcam.
Muhteşem bir uygulama.
Teşekkürler gamyun...


27 Ekim 2013, 17.33
Gamyuna giren bi telefon verseydiniz bari işe yarasaydı :)
02 Kasım 2013, 05.26
ne yapılırsa yapılsın insanlara yaranılmıyor yav...hizmet hizmettir.herşey beleş olmaz ya...tşklr gamyun ..kampanya vede bu hizmetler için...
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın