gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

İphone Uygulamamız İçin test Kullanıcıları Arıyoruz

15 Aralık 2015, 15.21
A- A+

Uzun zamandan beri üzerinde çalıştığımız iOS uygulamamızda, ilk versiyon için sona doğru yaklaştık. 3-4 aydan beri de, testler yapıyoruz, oyun oynuyoruz. Şimdi de istedik ki, App Store’da uygulamayı yayınlamadan önce, siz üyelerimizle yeni uygulamamızı paylaşalım ve sizden gelecek geri dönüşleri değerlendirelim. Bunun için yapılması gereken bir kaç işlem var ve bunu sınırlı sayıda üyemiz için yapmayı planlıyoruz.



Uygulamayı direk App Store’dan indiremeyeceğiniz için yapmanız gereken işlemler şunlar;
- mobile@gamyun.net email adresimize, apple cihazlarınızda kullandığınız Apple Id hesabınıza ait email adresinizi, bize bildirmelisiniz. 

- App Store’a girip; TestFlight isimli uygulamayı, cihazınıza indirmelisiniz.
Siz bu işlemleri yaptığınızda, biz de, sizin bize göndermiş olduğunuz Apple Id’nize ait email adresinizi, bu bizim test kullanıcımızdır diye, ekleyeceğiz. Bunu yaptıktan sonra, sizlere test uygulamamızı göndereceğiz ve bununla ilgili size, email bildirimi gelecek. TestFlight uygulamasını açtığınızda, size gönderdiğimiz Gamyun uygulamalarımız listede çıkacak. Uygulamanın yanındaki “Install” linkine tıkladığınızda, gamyun uygulamasını indirmiş olacak ve daha sonra, TestFlight programından çıkıp, cihazınızdaki uygulamaların listelendiği sayfada, Gamyun uygulamasını bulup, giriş yapabileceksiniz.


Bilmeniz gerekenler; - Artık iOS için tek bir tane Gamyun uygulaması olmayacak. Her oyun için farklı bir uygulama olacak. O yüzden şu an sadece “Banko Gamyun” ve “Okey Gamyun” uygulamalarını yapmış durumdayız. İlerleyen günlerde, diğer oyunlarımızı da yayınlayacağız.

- Uygulamalar artık oyun bazında olduğu için hangi oyunun uygulamasına girdiyseniz, sadece o oyunun salonlarına girebileceksiniz. Örneğin “Banko Gamyun” uygulamasını indirdiğinizde, sadece Banko salonlarını görebilecek ve girebileceksiniz. Sohbet salonlarına ya da İhale salonlarına giremeyeceksiniz.

- Uygulamamızda şu an, yeni üyelik, facebook ile giriş, özel salonlarda oynanan tombala, fıstık satın alma gibi özellikler henüz aktif değil.

- Uygulamamızda, fıstıklı ve puanlı oyunlar oynanabiliyor, sohbet edilebiliyor, masa izlenebiliyor (el izleme yok) ve yeni özellikle olarak misafir girişi ile giriş yapılabiliyor.

Yukarıda da belirttiğim gibi, bu henüz test uygulamamız. Şu an oyun oynanabilir uygulamalarımız da Okey ve Banko. Sizden gelecek olan eleştirileri de dikkate alarak, eksik özellikleri tamamlayıp, App Store’da uygulamalarımızı yayınlayacağız. Ancak öncelikle yapmanız gereken, bizlere Apple Id’nize ait email adresinizi, bize email olarak göndermek ve sonrasında, yukarıda tarif ettiğimiz adımları tamamlamak.

YORUMLAR

10 Aralık 2015, 21.07
opum artık bıktık iphone iphone iphone . Allah aşkına android cihazlar için çalışssanız bırazda...
10 Aralık 2015, 21.37
Androidlere uygulama ne zaman gelcekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
10 Aralık 2015, 23.19
Öncelikle Hayırlı uğurlu olsun...
Android için bir çalışmanız var mı ?
11 Aralık 2015, 00.05
biz bu kadar bonkörken siz neden bu kadar cimrisniz seneler oldu yapıcaksınız oldu olucak.
11 Aralık 2015, 15.06
yıl oldu ya hala gelecek yeter artık !
11 Aralık 2015, 15.41
Öncelikle Çalışma Güzel Fakat İphone Her İnsanda Olmuyor Maalesef.O Yüzden Mümkünse Lütfen Android Uyumlu Hiç Olmassa Sohbet Versioyunu Yapsanız İyi olacak Diye Düşüyorum hiç Yoktansa Millet Girer Zaman Ayırır Sizde Bu Esnada Diger Uygulamaları Yaparsınız.Şimdiden Teşekkürler Emeklerinize Sağlık..
11 Aralık 2015, 17.23
ios 8 istiyor  uygulama bütün ioslar için geçerli değil ...
şu anki uygulamada başka salonlara da girip oynuyoruz bunu uygularsanız
 diğer ios larıda kullanılmaz hale getireceksiniz gibi bir kanıya vardım. mesela daha önce tombala oynanıyordu  şimdi özel salonlarda ioslarla tombala oynanmıyor.
 
11 Aralık 2015, 18.05
artık anroıde gelse ıyı olacak bu kadar ıstegı neden karsılamıyonuz bende anlamıs deılım
arada KUDÜSDEKİ HAM GİBİ KACIK OLALIM
gmsnn opum
11 Aralık 2015, 18.25
Eskiden Android Uygulamanızı 4 Gözle Beklerken , Google İle Java Arasında Ki Tatsızlıktan Sonra Sizinde Google Yandaşı Gibi Java'yı Elinizin Tersiyle İtip Google  Saflarında Yer Almak Adına Flash Uyqulama Geliştirmenizi Mantıklı Bulmuştum Fakat Java Tabanlı Bİr Platformu Flash'a Dökmek Zordu, Sizde Başaramadınız ;  Pişti Salonlarında Ki Flash Uygulamanız Tıpkı Bikini Giymiş Fil Gibi Oldu. Ayrıca Siz Java Geliştirme Konusunda Çok İyisiniz.
Shakespare'nin Dediği Gibi Siz Sadece Şemsiye Yapın...
11 Aralık 2015, 20.02
diyelim uygulamayı yükledik çalışıyor peki eski ios sürümü olan uygulama çalışmaya devam edecek mi tamamen aktif olana kadar eğer çalışmayacaksa bizde mağdur olmayalım :)
kolay gelsin
11 Aralık 2015, 21.33
iphone ile saten gamyuna giriliyordu  yeni bişiy  diğilki android için    çalışmanzı  varmı siz ondan haber  verin  hacı
11 Aralık 2015, 21.49
Ne ilgisi var demeyin :) yaziyi gorunce eklemeden duramadim.Akilli telefon sahipleri konusmalari-telefonumun sarzini( sarj deyince dil sisiyor) goren var miiiii(her turlu marka sahipleri)-"ayfonum caliyor",dur "ayfonumun sarzi bitti(ayfon da olsa sarz sarzdir),ayfonumla arayalim vs vs -ya benim pc de iyice kasiyor abi ya (her turlu marka sahipleri)-ayyyy MAC ima cips dokuldu ,bu MAC lar da cabuk ciziliyor sanki vs vs vs Gorgusuzlugu bir kenara birakin hepsiyle alo deyip tum pc lerle okey oynuyorsunuz iste.ayfonum mu caldi ney? 
12 Aralık 2015, 05.06
Android??!! Nezaman gelecek....
12 Aralık 2015, 11.31
android istiyoruz sayın gmsnn opum bide bilardoya kiralık salon smile Resmi iyi olur :))
12 Aralık 2015, 13.28
andoide bi care bulun hep iphonee baska bise degil
12 Aralık 2015, 15.23
suan mevcut olan ıphone uygulaması kullanım görsellik olarak basit ve kullanıslı , bu yenisi biraz karışık olmuş mevcut durumda olanı gelistirseniz daha iyiydi benim fikrim.
12 Aralık 2015, 17.12
zaten insanların bildiği şeyi tekrar yazmışsınız uygulama olmadan öncede insanlar giriyodu ı phone milletin anası ağlamış android demekten siz hala aynı şeyleri çevirip çevirip sunmuşsunuz hayret bişey arkadaş ya
12 Aralık 2015, 18.02
mobil uygulamada opluk ve salon sahibi yetkilerinide kullanibilir olarak yapsanızda illa laptoptan veya pc den girmek zorunda kalmasak umarım yaparsınız puffin diye bir uygulamadan yapılıyo dendi ama ben beceremedim eğer beceren varsabildirirseniniz sevinirim
12 Aralık 2015, 21.46

Bilgisayar kullananları göz ardı eden bir uygulama; bilgisayar ekranında kocaman yer tutuyor, görseli güzel ancak ben telefonu telefon, bilgisayarı kendi alanında kullanıyorum.

Sanırım sohbet salonlarını kapatmayı düşünüyorsunuz; crome zaten bitti, mozilladan veya ipondan bilgisayar ekranının yarısını kapatan bir programla kimse uğraşmaz.

Neyse iphone ile girenlerle devam edersiniz :)

Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın