gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.
zac

zac

BLOG

Güvenlik Uygulaması

08 Aralık 2007, 12.31
A- A+

ÖNEMLİ NOT: Güvenlik uygulamamızı Ocak 2008 itibarı ile artık kullanmadığımızdan bu blogta yazılanlar geçersiz hale gelmiştir.

Bildiğiniz üzere, sizlere daha iyi bir oyun ve sohbet ortamı oluşturabilmek için güvenlik uygulamasını geliştirmiştik. Yıllardır kullandığımız bu uygulama, belki kullanıcı sayımızı olumsuz etkilese de kullanıcı kalitemize olumlu yansıdı diye düşünüyoruz.

Yeni işletim sistemlerindeki daha sıkı güvenlik anlayışına uyum sağlaması için biz de kendi güvenlik uygulamamızı güncelledik ve bugün itibarı ile sizlerin kullanımına sunduk. Bu nedenle, siteye girişte güvenlik uygulamasının yüklü olmadığına dair uyarı alabilirsiniz. Yapmanız gereken, uyarıdaki açıklamaları takip edip, belirtilen işlemleri yapmaktır.

Yeni güvenlik uygulaması neler getiriyor: Daha önce Vista ve XP SP2'de kurulum problemi yaşayan üyelerimiz, yeni güvenlik uygulamasını sorunsuz kurabilecekler. Hatta, bazı uyumsuz donanıma sahip kullanıcılarımızın da siteye girişlerinin artık mümkün olacağını düşünüyoruz. Ayrıca, aylar öne duyurduğumuz Firefox desteğini de artık sağlıyoruz. GamYun.Net'e Firefox 2.0 ve üstü ile Firefox için hazırladığımız güvenlik uygulamasını yükleyerek rahatça girebilirsiniz.

Yeni güvenlik uygulaması ile ilgili sık sorulan bazı soruların cevapları da şu şekilde:

- Soru: Bilgisayarımda güvenlik uygulaması yüklü, eskiden normal giriş yapabiliyordum, bugün rumuzum farklı görünüyor, güvenlik uygulaması yüklü değil diyor.
- Cevap: Yeni güvenlik uygulaması ile eski güvenlik uygulaması geçersiz hale gelmiştir. Lütfen yenisini yükleyiniz.

- Soru: Yeni güvenlik uygulamasını yükledim ama oyunlarda rumuzum hâla farklı çıkıyor.
- Cevap: Tüm internet explorer pencerelerini kapatıp tekrar siteye girerek yükleme işlemini tekrarlayınız.

- Soru: Firefox'ta güvenlik uygulaması otomatik yüklenmiyor.
- Cevap: Firefox için, güvenlik uygulamasının kurulum dosyasını ilgili sayfada verdiğimiz linkten indirerek bilgisayarınıza kurmalısınız. İstediğiniz an, program ekle/kaldir'dan firefox güvenlik uygulamasını kaldırabilirsiniz.

- Soru: Firefox güvenlik uygulamasını yüklerken hata veriyor.
- Cevap: Firefox güvenlik uygulaması sadece Firefox 2.0 ve üstü için geçerlidir. Güvenlik uygulamasını kurarken Firefox açık ise, Firefox'u kapattıktan sonra tekrar kurulumu çalıştırınız.

- Soru: Internet Explorer'a yeni güvenlik uygulamasını kurdum ama Firefox'la girince güvenlik uygulaması kurulu değil diyor ya da Firefox güvenlik uygulamasını kurdum, Internet Explorer ile girince güvenlik uygulaması kurulu değil diyor.
- Cevap: Internet Explorer ve Firefox iki ayrı uygulamadır ve kullandıkları teknolojiler farklıdır. Bu nedenle, her ikisi için de ayrı güvenlik uygulamaları hazırladık. Eğer ikisini de kullanıyorsanız, size verdiğimiz uyarıları takip ederek her ikisine de ayrı ayrı güvenlik uygulamasını kurmalısınız.

- Soru:  Linux üzerinde çalışan Firefox'a güvenlik uygulamasını yükleyemiyorum.
- Cevap: Güvenlik uygulamalarımız sadece Windows işletim sistemi üzerinde çalışır. Linux, MacOs ya da farklı bir işletim sistemine sahip bilgisayarlar için güvenlik uygulamamız mevcut değildir.

ÖNEMLİ NOT: Firefox güvenlik uygulamasını sadece GamYun.Net sunucularından bizim size vermiş olduğumuz link yardımı ile indirip bilgisayarınıza kurunuz. Başka bir yolla almış olduğunuz uygulama sahte ya da virüslü olabileceğinden, bilgisayarınızda çeşitli sorunlara yol açabilir.

YORUMLAR

08 Aralık 2007, 12.44

bu yeni güvenlik uygulamasinla birlikte site sayfasinin acilmasi ve salon girisleri daha bir hizlilik kazanmis, bu siteden baska hic bir siteye üyü olmadigim halde hic bir gereksiz güvenlik yüklemem olmadigi halde bir aydir sitedeki yavaslik nedeniyle sorun yasiyordum bu yeni güvenlik uygulamasi sanirim sitede olan yavasligi kaldirdi.. hayirli ugurlu olsun...

08 Aralık 2007, 14.11
En sonunda salonlara giriş yapabildim. Vista yüklü bilgisayarıma güvenlik uygulaması yüklenemiyordu. 2 defa bu konuda yardım istemiştim. Artık problem çözüldü. Teşekkürlerimle... Selamlar.. 
08 Aralık 2007, 14.34
Ban  mı yedim dedim  giremeyince   :))   yine naptım diyodum  neyse güvenlik iyi olmuş  en azından hızlı bağlanıyor artık siteye ....
08 Aralık 2007, 14.39

salonlar yabancı doldu taştı zac smile Resmi

kimseyi bulamıyorum salonda. hayalet olmuşlar hepsi smile Resmi tşkler.smile Resmi

08 Aralık 2007, 14.52
güvenlik uygulaması sorunum hala giderilemedi ne yapmalıyım
08 Aralık 2007, 16.21
Bence Süper oLaya Devam Zeki Abi... Gittikçe MükemmeLLeşiyor Gamyun...
08 Aralık 2007, 16.58
bu uygulamayı yapmış olmanız sitede bazı kişilerin küfürlü konuşmalarını engellediği için sizlere çok teşekkür ederim
08 Aralık 2007, 17.12
daha önce yorum eklememe rağmen yüklemenin olmadığı uyrısı gelmektedir başka ne gibi işlem yapmam gerekiyor
08 Aralık 2007, 17.28
oyun salonlarına giremiyorum ne yapabilirim  lütfen yardımcı olurmusunuz
08 Aralık 2007, 17.33
firefox için aylar önce neden yok olmalı diye yazmıştım tşk
08 Aralık 2007, 17.45

cok guzelll  kufur yok

 

08 Aralık 2007, 17.47

güvenli ve sevyei bir site oluşturup hizmet verdiğiniz için sileri kutluyorum

 

08 Aralık 2007, 17.59
arkadaşlar siteye girebiliyorum fakat oyun oynayamıyorum bağlantı hatası diyo ama bağlantıda sorun yokk yardımcı olacak birileri yok mu??
08 Aralık 2007, 18.04
tabikiküfürün olmaması çok güzel seviyeli bir site kutluyorum
08 Aralık 2007, 19.10
cok guzel iyi vakit geciriyorum burada  sisi tbrk edıyorum bu pr kurdugunuz için
08 Aralık 2007, 19.16
güvenlik oluşturduğunuzdan dolayı sizleri kutlarım seviyesiz insanların girişlerini engellediğiniz için teşekkür eder sizlerikutlarım
08 Aralık 2007, 19.46
hala yükleme yapamıyan çok kişi var onun için blog yazdım hemen yayınlarsanız diğerleride kolayca yapıcaktır kolay gelsin
08 Aralık 2007, 21.47

biraz ugrastirdi ama sonunda yükleyebildim tskler

 

09 Aralık 2007, 00.32
HER SALONA GİRİP ÇIKARKEN İSTİYOR..İKİ KEZ AYNI SALONA GİRİŞ YAPMAK ZORUNDA KALIYORUM:((
09 Aralık 2007, 01.02

yaklaşık 2 aydır uğraşıyordum ama en sonunda oldu bazıları beni masadan atıyodu bu hayalet bununla oynanılmaz diye teşekkür ederim en sonunda oldu

 

Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın