gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Türkiye'de tanınmayan dünyaca ünlü sanatçı !!!

06 Temmuz 2012, 14.10
A- A+

Ne  kadar acı değil mi?

Dünyada insanlık projeleri ile çok sevilmiş ve takdir edilen bir sanatçı ama kendi ülkesinde ismini duyan azdır.

Ersin Faikzade kimdir?

Ersin Faikzade; uluslararası yardım gönüllüsü, ses sanatçısı ve yazar.

1982 yılında İzmir'de doğdu , İlk öğretim ve lise yıllarını Türkiye'de tamamlayan Faikzade, küçük yaşlardan itibaren müziğe duyduğu ilgisini aldığı eğitimlerle pekiştirerek tenor tekniğini geliştirmiştir.

Basında çıkan bir kaç haberi sizlerle paylaşmak istiyorum.

2012 Dari Moreno Akdeniz Müzik Ödülü

24 mart 2012 'de Pakistan'da ''The Voice of Peace'' yani ''Barısın Sesi''

26 Mart 2011 de Dünya insan hakları komisyonu tarafından 'Excelleny Ambassador of Human Rights'(ekselans insan hakları elçisi)diplomat olarak ilan edilmiştir.

Yapmiş olduğu gönüllü çalışmalar ve insani projeler neticesinde 2009 Eylül'de Dünya iyi Niyet Elçisi seçilmiştir.

Biyografi, tarih, sağlık ve seyahat üzerine çeşitli yayınlarda yazıları çıkan Faikzade, özellikle Prenses Diana, Prenses Süreyya Esfandiary ve Farah Pehlevi üzerine yazdığı yazılarla tanınmaktadır. Yine bu konularda hazırladığı belgeseller ile internet üzerinden bir çok ülkeye ulaşmıştır. Çeşitli dillerde Ersin Faikzade'nin sanatçı kişiliği ve insanlık projelerinin ön plana çıkarıldığı bir çok fan sayfası ve blog açılmıştır.

Ersin Faikzade Türkiye’de Buca Engelliler Derneği, Multiple Sclerosis Derneği, Cüzzamla Savaş Derneği, Antalya Engel Tanımayanlar Derneği, Türk Eğitim Vakfı ve Anneler Derneğine üyedir. Uluslar arası düzeyde ise Avrupa Birliği Eski Gönüllüler, Princess of Walles, Diana, The World Friendship Force kuruluşlarının üyesidir.


Dünya ülkelerindeki sevenleri ona farklı lakaplar ile seslenmekte ,Pakistan'da ''Huzurun sesi'', Kanada 'da ''Orta Dogunun insanlıgı ile idolü'' ,Amerika'da ''Türklerin Elmas Cocugu'', İran'da ''Sevginin Sesi''

YORUMLAR

06 Temmuz 2012, 15.05
yardım gönüllüsü diyince yağlarım eriyo, direk sempati duyuyorum.
06 Temmuz 2012, 15.10
Suç tanımayanlarda değil ki , suç adamda. 2 gün futbol yorumculuğu yapsaydı yeterdi.
06 Temmuz 2012, 15.17
şimdi isim vermek istemiyorum 3. kişilere hakaret olur ama ne idüğü belirsiz onlarca şarkıcıyı (sanatçı değil şarkıcı) herkes tanır. ama böyle önemli bir kişi olduğunda ''o ne ki, yeniyo mu o'' denir. bunun en büyük nedeni de medyadır.
06 Temmuz 2012, 20.39

  Blogun   içeriği   kendinden büyük olmuş...   Beni  tanıştırdığın için teşekkür ediyorum  bu  genç  adamla. Lakin  ülkemizde tanınmamasında    nicki-tutuk   arkadaşın dediği gibi  medyanın etkisi büyük.Benim cephemden bakarsak,   medyanın yapamadığını     sen yaptın bu  paylaşımla. teşekkürler ...

 Emeğine    sağlık..(  Bu gün ki son  yorum hakkım   feda olsun )    :))

Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın